מהיום אולי יבוא לפה ישראלים מעזה

ערן שחר

New member
מהיום אולי יבוא לפה ישראלים מעזה

מהיום: רצועת עזה זה חו"ל זו עדיין לא בדיוק מדינה עצמאית, אבל החל מהיום רצועת עזה הופכת לטריטוריה חיצונית למדינת ישראל, לאחר ששר הפנים פינס חתם על הצו ההופך את 4 המעברים לרצועה למעברי גבול לכל דבר. רוצים להיכנס לעזה? תביאו דרכון. עבור רבבות פלסטינים הרוצים להיכנס לישראל, המצב יהיה מורכב יותר. דיווח: מצרים החלה בהכנות לגירוש פלסטינים שנמלטו מהרצועה - חזרה לעזה. בעיתונות הערבית הם מכונים "ארבה"

Benkok

New member
תודה על הקישור...

עכשיו תסביר לי בבקשה איך לעזעזל זה קשור אלינו...

אMור

New member
מזתומרת: איך זה קשור?

הוא כתב שהם מכונים "ארבה" - זו לא אחת המנות האהובות על האסיאתים??

אז כנראה ששישעורי הגיאוגרפיה

שלמדתי בתיכון שונו. ישראל רוצה להיות אמריקה, רוצה להיות אירופה, אבל פיזית למיטב ידיעתי, היא נמצאת באסיה.

אMור

New member
בעיקרון, יש היגיון בדבריך

אבל, כשאתה שומע את השם ASIA, ארץ ישראל היא לא המקום שיקפוץ לך לראש כאסוציאציה... דבר נוסף, אותם הטורנירים מהם עפות הקבוצות הישראליות בכל שנה, הלא הם ה- Campions League וגביע אופ"א, סגורים רק לארצות השייכות לאירופה. כמו-כן, ידוע לי על אי אילו תכניות מגירה על צירופה של ישראל לאיחוד האירופי מתישהו... אז נכון. יש 5 יבשות. ישראל לא נמצאת באמריקה, אפריקה, אירופה או אוסטרליה, אז מה שנשאר זה ברירת המחדל: אסיה - אז...רגע... למה בכלל פתחנו את הפורום?

KajaGugu

New member
בעבר ישראל השתתפה באליפות אסיה...

בעבר ישראל השתתפה ואף זכתה באליפות אסיה בכדורסל. אם אני לא טועה בשנות ה 50 ניצחה ניבחרת ישראל את ניבחרת תאילנד בגמר שנערך באיצטדיון בבנגקוק, הקהל המקומי זעם וליקראת סוף המישחק נאלצו להפסיק אותו מיספר פעמים מאחר והמיגרש כוסה בשיברי בקבוקי בירה שזרקו המקומיים. יש להניח שישראל לא יכולה להשתתף בטורנירים כאלו מסיבות פוליטיות.

אMור

New member
למה ללכת כ"כ רחוק על לשנות ה-50

עד אמצע סוף שנות ה- 80, ישראל הייתה שייכת לבית האוקייני. מי לא זוכר את פרנק פארינה וג'ון קוסמינה האוסטרלים, את ה- WONDER GOAL של אוחנה וגם את התנועה המגונה שעשה לעבר הקהל, את היריקה המכוערת של אבינועם עובדיה והמפגשים מול קולומביה בבראנקייה... אז לא היו כאבי ראש כמו היום: זיזו, הנרי, רוי קין וכיו"ב... אם נעפיל למונדיאל, נוכל לפזם את שושנה דמארי: "היו זמנים, אז במשלט ישבנו, היו זמנים, לחמנו ואהבנו, עכשיו דבר אין להכיר - על המשלט יושבת עיר, אולי בזכות אותם זמנים..."

ערן שחר

New member
Benkok אם תרצה או לא עזה זה

חלק מאסיה לפי שם הפורום מי שגר שם יכול לכתוב חוויות משם אם תרצה שזה יהיה פורום ישראלים במזרח הרחוק ושתושבי עזה לא ישתתפו פה תבקש לשנות את שם הפורום עד אז זכותם הלגיטימית לכתוב פה אני בטוח שטלי פחימה תרצה להשתתף בפורום ברגע שהיא תשתחרר מהכלא

Benkok

New member
אתה באמת מצפה לתגובה רצינית??

אז בוא אני אספר לך משהו... "זכותם הלגיטימית" מעניינת לי את קצה ה"תום-יאם"... אם אני ארצה או לא ארצה עזה זה חלק מאסיה (אפשר להתווכח על זה אבל חבל על האוויר), אבל אם כבר ירדת לרמה מגוחכת כזאת של לוגיקה אז שם הפורום הוא "ישראלים באסיה" - לפי ההגיון (הבריא...) שלך רק ישראלים שחיים בעזה יכולים לכתוב בפורום. אתה חי בחיפה...בבקשה אל תכתוב כאן יותר...

Benkok

New member
ניצחת

קיבלת את תשומת הלב השבועית שלך. עכשיו חלאס...צא מזה. חיפה באסיה, יפו באסיה, אופקים באסיה, גם סבתא שלי באסיה. טוב לך?

למעלה