מהיום אני מפסיקה לשקר לעצמי אני יודעת הלב שלי אצלו אני גם יודעת שהוא כל כך הולך להתרסק
מ מורי לנצח New member 23/10/05 #1 מהיום אני מפסיקה לשקר לעצמי אני יודעת הלב שלי אצלו אני גם יודעת שהוא כל כך הולך להתרסק
L lollapalooza New member 23/10/05 #2 קודם כל, לא לשקר לעצמך זה מצוין. אחלה נקודת פתיחה. הולך להתרסק בגישה כזו מראש, הוא בטוח יתרסק. ואם את לא עושה שום דבר כדי לפחות לנסות, הלב שלך ממילא לא במצב מי יודע מה, אני מניחה. באהבה לוקחים סיכונים, עוד קלישאה נכונה. דברי איתי.
קודם כל, לא לשקר לעצמך זה מצוין. אחלה נקודת פתיחה. הולך להתרסק בגישה כזו מראש, הוא בטוח יתרסק. ואם את לא עושה שום דבר כדי לפחות לנסות, הלב שלך ממילא לא במצב מי יודע מה, אני מניחה. באהבה לוקחים סיכונים, עוד קלישאה נכונה. דברי איתי.
מ מורי לנצח New member 23/10/05 #3 אבל ברור שהוא יתרסק הוא בידיים הלא נכונות כאילו הן נכונות אבל הוא לא ידע לשמור לי עליו . (במיוחד לא כשערב שלם הוא יושב ומדבר על בחורה אחרת )
אבל ברור שהוא יתרסק הוא בידיים הלא נכונות כאילו הן נכונות אבל הוא לא ידע לשמור לי עליו . (במיוחד לא כשערב שלם הוא יושב ומדבר על בחורה אחרת )
י יעל ניסן New member 23/10/05 #5 ככה כל כך מהרת ויתרת על הלב שלך? הפקדת אותו איפה שלא מטפלים בו כראוי? למה?
מ מורי לנצח New member 23/10/05 #6 אני מניחה שהוא מזמן כבר שם פשוט עד עכשיו הייתי עסוקה בלהגיד שהוא לא ולהכחיש את זה! כנראה שהייתי צריכה שהוא ילך כדי שאני אבין איפה אני נמצאת
אני מניחה שהוא מזמן כבר שם פשוט עד עכשיו הייתי עסוקה בלהגיד שהוא לא ולהכחיש את זה! כנראה שהייתי צריכה שהוא ילך כדי שאני אבין איפה אני נמצאת