מהיום אני צמחוני

מהיום אני צמחוני../images/Emo176.gif

זהו שכנעתם אותי אני נהייה צימחוני. ובאותה הזדמנות: התמונה הזאת נראת לכם אמיתית?

Gal-Mo0D

New member
אוי ואבוי

מאוד קשה לי להאמין, כי ראיתי פעם ב"ריפליס תאמינו או לא" שניסו לעבוד עליהם עם תמונות של סופר-חתול כזה. אם זה כן אמיתי, זה עצוב מאוד.

m_shy

New member
זמן מחצית חיים, ברוך הבא לפורום!

וכל הכבוד על ההחלטה החשובה. המעבר לצמחונות אינו קל לחלק מהאנשים, מתוך הרגל, ולכן כדאי לעשות זאת בהדרגה - כדי לא "להשבר". אתה יודע איך זה - תפסת מרובה - לא תפסת - ומוטב להעזר בעצותיהם ונסיונם של אנשים שעושים/עשו את המהלך הזה. לידיעתך: יש כאן בתפוז, וגם בוואללה, פורום צמחונות וטבעונות. אולי תוכל להעזר בהם! בתפוז בוואללה (זהו תת פורום של פורום זכויות בעלי חיים)

m_shy

New member
יש קישורים רבים ברשימת הקישורים../images/Emo79.gif

בפורומים שנתתי לך. יש לינק ל"קישורים" בשני הפורומים - כנס ותראה... יש שם יותר חומר משתצטרך אי פעם..! שי משולם

roniko1

New member
שאלה קטנה

חשבתה על הבעיות הרפואיות שיכולות להיגרם מכך?

shanty.G

New member
ברוך הבא לפורום../images/Emo140.gif

וכל הכבוד על ההחלטה
כמו שאמר שי, קח את זה לאט ובחוכמה, התזונה צריכה להיות מאוזנת וכדאי לדעת מהם המרכיבים הנחוצים לגוף על מנת שיקבל את כל מה שהוא צריך. לגבי התמונה, היא כמובן מפוברקת
ודבר אחרון: הודעות דומות או באותו נושא וכו´, אנחנו נוהגים לשרשר, כדי לא לדחוק הודעות ודיונים אחרים לאחור. תוכל לקרוא פרטים נוספים על כך ועוד, בקישור הבא.
בהצלחה!

CowLover

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif

שיהיה לך המון בהצלחה... וברוך הבא לפורום! אליזבת

La La

New member
ראיתי פעם חתול כזה

בחול. שם לקחו אותו במריצה כי הוא לא היה יכול לזוז. למרות שאם לומר את האמת החתולה שלי בדרך לשם.

מגיעה לי מזל טוב!

היום הראשון שלי כצימחוני ולא נשברתי!!! כן, כן, נראה שאני נשאר צמחוני. ואני מתחיל להשפיעה על ההורים שלי גם. ובהזדמנות זו: עוד תמונה אחת לאור שבועה שניפרדתי מאהבת חיי.

בזכות הכלב זכה ב 3.4 מיליון פ"ס

הוא אומר שהכלב שלו הוביל אותו לחנות וגרם לו לקנות קרטיס זוכה לכתבה השלמה פה || /

למעלה