מהיום , חזרה לדיאטה

tamara1612

New member
מהיום , חזרה לדיאטה

על הבוקר עליתי היום על המשקל וממש קיבלתי " חום ". עליתי ל 74 ק"ג. אני אחרי דיאטה שהורדתי בא 23 קילו ושמרתי יפה על המשקל במשך כ 9 חודשים . הדיאטה היתה אטקינס. מזה חודשיים הרשתי לעצמי קצת יותר. אולם עכשיו ממש בראשית תקופת הבחינות של האוניברסיטה הרשתי לעצמי לחזור לאכול פחממות. זה פשוט לא יאמן כמה מהר זה משפיע עלי.( אכלתי : טוסט , ובורקס קטן במכללה ) ( וביום אחר נישנשתי מיני לחמניות מול המחשב ). והופ עליתי 3 וחצי קילו. היכול להיות שיש גוף שממש לא בריא לו לאכול פחממות? האם ניתן לחיות חיים שלמים ובראים ללא פחממות? חוץ מזה מה שבטוח אני לאטקינס חזרתי לפני שעה ! ביי ביי טוסט בקפיטרייה, שלום לכפית הסוכר בתה. בקיצור - בהצלחה במלחמה הבא עלינו לטובה. מי יתן ונגיע ל 68 קילו. אמן כן יהי רצון ( דרך אגב אני לא דתייה , אבל זה מה שדיאטה גורמת לי
)

רון ו

New member
עלית 3.5 ק"ג בחודשיים לא נורא.

כלומר הוספת בממוצע 400 קלוריות ליום. זה מתאים בדיוק לבורקס קטן או כמה לחמניות. לשאלתך כן יש אנשים שפחמימות מעוררות אצלהם תאבון מוגבר וחלבונים משביעים אותם יותר. יש דרך ביניים ופחמימות הן לאו דוקא מוצרים מקמח לבן כל יום. אפשר ורצוי לאכול מעט פחמימות מורכבות בכל ארוחה ולרזות. בהחלט מותר להיות דתי בקטע של אוכל, זה מתגמל אותך ביחס להערכה עצמית, התמדה ורכוז במטרות אחרות. מסקנה נוספת שרצוי להשקל יותר מפעם בחודשיים ובחזרה לדיאטה מאתמול, לא מהיום.

חובב אטקינס

תחילה ברצוני לאחל לך בהצלחה אכן דיאטת אטקינס עוזרת לירידה במשקל אך ידוע גם ותארת זאת היטב כי התשוקה לפחמימות לא מאחרת להגיע ואז "תוקפים" אותן והרבה ואף גופינו מגיב להעמסת פחמימות פתאומית זו כפי שהגיב גופך אז אולי לא ניתן ולא חובה לחיות חיים שלמים בלי פחמימות, כדאי אולי לנסות דיאטה מאוזנת הכוללת גם פחמימות לגוף ולנפש בעיקר בהצלחה...

למעלה