מהיום: חיבור אישי לדנה אינטרנשיונל

dandan 23

New member
מהיום: חיבור אישי לדנה אינטרנשיונל ../images/Emo41.gif

מתוך כתבתו של רון לוין במוסף המגזין של מעריב היום: חיבור אישי דנה אינטרנשיונל לא נשארת מאחור. כמו מוזיקאים וסלבס רבים לפניה גם היא פותחת דף פרטי ברשת באתר SHOX. דנה אינטרנשיונל, הדיווה הלאומית, החליטה להתעדכן לרגל האלבום המתקרב שלה. כמו מוזיקאים וסלבס אחרים גם היא החליטה לפתוח דף אישי ברשת החברתית SHOX של NRG מעריב. העמוד האישי של הבינלאומית עלה לאויר אתמול בבוקר, ושעות ספורות לאחר מכן כבר הוצף במאות תגובות נלהבות והצעות חברות של משתמשים אחרים באתר. לפי התגובות החיוביות בעמוד של דנה, עושה רושם שהגולשים בישראל מרוצים מאוד מהאלבום שלה שעתיד לצאת בקרוב, ובמיוחד מהסינגל "לאב בוי" המתנגן בעמוד. אם אתם רוצים להשאיר לאינטרנשיונלית איזהו מסר אישי, הכתובת היא www.shox.co.il/presents/danainter . אגב, אם לא נעים לכם להציע לה חברות באופן ישיר, הסירו דאגה מליבכם, בעמוד שלה מצוין שהיא רוצה להכיר את כולם, אז אל תתביישו.

נחמד... לראות את זה... רק ש...

קשה לי לאמין שדנה מנהלת את זה בעצמה.. זה ניראה לי מוזר... דן תודה על הקישור נשמה!!!!! מושיקו אתה יודע משהו לגביי האתר אם זה באמת דנה מנהלת את זה או משנהלים לה את זה שם?....

שני32889

New member
משום מה גם לי זה נשמע לא אמין כ"כ

מישהו יודע לגבי זה משהו?מושיקו? רשום מזל גדי,הסקר נראה סתמי כזה ולא מתאים לראש שלה לא יודעת הכל שם מזה לא מתקשר לי אליה ואם נגיד שזה כן,אז כל הכבוד זה רעיון ע-נ-ק!

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifבע, היה לי אחד כזה!

עכשיו היא נזכרת, אחרי שהעפתי כל זכר שלי מהאתר המגעיל הזה?...

nana23

New member
יח|צ

מה שבטוח מי שנמצא שם מאחורי היח"צנות של דנה עושה עבודה נ-פ-ל-א-ה לשם שינוי ודוחף אייטמים עליה בכל חור אפשרי...

דנה לא מנהלת את עמוד השוקס שלה ../images/Emo13.gif

מעריצה מקסימה עושה עבודה נפלאה, דף מקסים והמון פרגון ואהבה יש שם
..... כל הכבוד ....

ידעתי ! אמרתי שזה לא יכול להיות דנה.. ../images/Emo6.gif

מושיקו נשמה תודה על העידכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה