מהיום : שקט בערב בשדה דב

מהיום : שקט בערב בשדה דב../images/Emo29.gif

החל מהיום חברות ארקיע וישראייר חייבות לדומם מנועים בנחיתה בשעות הערב בשדה דב ומשם הם יגררו לטרמינל . זאת כתוצאה ממינוי של צוות היגוי בינמשרדי שמינה מנכ"ל משרד התחבורה בן ציון סלמן שמטרתו לזרז העתקת מסוף הנוסעים בשדה דב מערבה . (אגב מה עם מטוסים קלים?) בנוסף מוצע במדור היי -טק "שעון מד-רוח" מתוצרת חברת HUGER שהוא שעון דיגיטלי המכיל בחלקו העליון שבשבת רוח זעירה ומתקפלת , הנשלפת למצב זקוף ומעבירה את נתוני הרוח ( בטווח 0-200 קמ"ש ובדיוק של 0.1 קמ"ש) לחיישן המחובר אליה ובנוסף מציג השעון את גובה פני הים , לחץ ברומטרי וטמפרטורה חיצונית השעון עולה בגרמניה רק 200 אירו . (הערב בגלובס) בברכת טיסות ונחיתות בטוחות משה

הנה הלינק לשעון

נמחד מאד. אבל אני עדין מחפש שעון שיהיה גם דיגיטלי וגם אנלוגי וגם מחוג שניות מחובר לסטופר - ואין! (סטופר עם מחוג שניות אנלוגי שימושי מאד בטיסה)

עוד שעון ../images/Emo140.gif

תודה על הלינק ואולי אם יש ביקוש רב לשעון שהוא גם דיגיטלי וגם אנלוגי עם מחוג שניות מחובר לסטופר אולי כדאי להקים חברת הזנק שתייצר דבר כזה .(לא לא לא סתאאם בצחוק) אבל מצאתי שעון שהוא גם דיגיטלי ואנלוגי וגם יפה לטעמי והוא מוצע לטייסים ושמו CITIZEN SKYHAWK TITANUIM CHRONOGRAPH אבל מחוג השניות שלו אינו מחובר לסטופר עם כל זה אולי תמצא אותו מתאים לשימושך . בברכת טיסות ונחיתות בטוחות משה

אכן סיטיזן

סיטיזן חברה מאד אהובה עלי. שעונים מדויקים מאד, יפים, והעיקר פונקציונאלים ובמחיר סביר. הסקיהוק שעליו אתה מדבר אפילו קיים היום במודל ללא סוללה. חבל שהתוכנה של השעון עדין לא ניתנת לטעינה (כמו התוכנה של המצלמה או הסטראו או נגן ה MP3 שלי ...) ושקוד המקור אינו פתוח, כי זה היה מאפשר להאקרים לארגן ששעון השניות האנלוגי ישמש לסטופר. היום כל זה נעשה בתוכנה ... השעון הכי מתאים של סיטיזן, ואולי השעון הבא שלי - בלינק הבא. יש לו פונקציות בסיסיות, סטופר אנאלוגי, וגם שני זמני עולם.

Dror29

New member
שעון מגניב

לא מופיע בלינק אבל אולי מישהו יודע האם השעון נגד מים? עד איזה עומק?

Dror29

New member
התכוונתי לשעון עם מד הרוח

ולא לסיטיזן, שכבודו במקומו מונח. אם השעון עם מד הרוח הוא גם נגד מים, הרי יש לו שימוש חשוב נוסף לגולשים על גלשני רוח.

למעלה