מהיכן אפשר להשיג הופעות, בוידאו. של הפלויד?
F floyd action New member 26/6/04 #4 בחנויות? וואלה, חוץ מהסרט The Wall, שאותו יש לי... אפשר לקנות עוד משהו?
צ ציףציף1000 New member 26/6/04 #6 יש וידאו של הפלויד בהופעה משנות ה-90, בשם PULSE, וכן Pink Floyd in Pompeii, ב-DVD.
ב בינג New member 26/6/04 #7 הם הוציאו רק את 2 אלה? שי גם את Delicate Sound Of Thunder מ88 שיצא רק לליזר-דיסק אני חושב, אבל לי יש אותו מועבר לDVD... אני זוכר ששמעתי שהם הוציאו עאוד הופעה...הם לא הוציאו הופעה לDVD רשמית עם ווטרס??(חוץ מלייב @ פומפיי)
הם הוציאו רק את 2 אלה? שי גם את Delicate Sound Of Thunder מ88 שיצא רק לליזר-דיסק אני חושב, אבל לי יש אותו מועבר לDVD... אני זוכר ששמעתי שהם הוציאו עאוד הופעה...הם לא הוציאו הופעה לDVD רשמית עם ווטרס??(חוץ מלייב @ פומפיי)
F floyd action New member 26/6/04 #9 יש לי את לייב אין פומפי, יותר התכוונתי להופעה חיה... תודה בכל אופן
ב בינג New member 26/6/04 #10 יודע מה... פנה אליי בפרטי יש לי 5 הופעות לDVD שלהם, שאסור לדבר עליהם כאן (בוטלגים) אולי אני אוכל לעזור לך...
יודע מה... פנה אליי בפרטי יש לי 5 הופעות לDVD שלהם, שאסור לדבר עליהם כאן (בוטלגים) אולי אני אוכל לעזור לך...
C Crazy Diamond85 New member 26/6/04 #11 חחח אם ידעת שאסור לדבר על זה פה, למה לא שלחת לו אתה הודעה בפרטי?