מהיכן whois שואב את הפרטים שהוא מספק?
G golanzikri Member 9/5/17 #3 תודה! תגיד יש גם משהו שאתה לא יודע?! לא פייר שכל הידע נשפך על בנאדם אחד
ע עוץליגוץלי New member 9/5/17 #4 1. יש הרבה דברים שאין לי מושג בהם 2. יש המון אנשים (חלקם עדיין מסתובבים גם בפורום הזה) שיודעים מספיק כדי ללמד אותי. 3. הידע לא "נשפך", זו "חצי משרה" רק להשאר מעודכן.  
1. יש הרבה דברים שאין לי מושג בהם 2. יש המון אנשים (חלקם עדיין מסתובבים גם בפורום הזה) שיודעים מספיק כדי ללמד אותי. 3. הידע לא "נשפך", זו "חצי משרה" רק להשאר מעודכן.  
F FreeSoft New member 10/5/17 #6 הזכרת לי את N0 חבל שהפרדס הבריח אנשים כמוהו. מצער שהוא רחוק. שמח שלפחות אחת לשנה הוא בא לארץ ואז מפנים ערב במקרה הפחות טוב ו 2 ערבים במקרה היותר לפגישת ג'ינס
הזכרת לי את N0 חבל שהפרדס הבריח אנשים כמוהו. מצער שהוא רחוק. שמח שלפחות אחת לשנה הוא בא לארץ ואז מפנים ערב במקרה הפחות טוב ו 2 ערבים במקרה היותר לפגישת ג'ינס
ע עוץליגוץלי New member 11/5/17 #7 הוא בכלל חולו"ני אולי שווה לנסות לארגן מפגש פורום בפעם הבאה שהוא מגיע. תציע לו ... (בטח רק אתה והוא תגיעו, אבל שווה לנסות).  
הוא בכלל חולו"ני אולי שווה לנסות לארגן מפגש פורום בפעם הבאה שהוא מגיע. תציע לו ... (בטח רק אתה והוא תגיעו, אבל שווה לנסות).