מהירהורי ליבי על הDVD של דיויד.

c h i r o

New member
מהירהורי ליבי על הDVD של דיויד.

מה אני אגיד לכם באיש יש משהו שאומר, תשמעו העולם מקסים בואו ניזרום איתו ביחד... הדיוידי מדהים ומרגש , לא רק ההופעה שלדעתי הייתה כמובן מעולה , אבל המסמך האנושי שפרוס שם בכמה שעות מקסים ומרגש אף יותר, לראות את ההרמוניה בין חברי הלהקה , לדיויד, למשפחה של דיויד, בינם לבין עצמם , זה נורא יפה. הם התייחסו לכל הTOUR הזה כהופעה עם חברים בשביל חברים, קובץ קטן של אנשים, הוא לא הופיע באצטדיונים ענקיים אלה במקומות קטנים ומיוחדים. כמו שרייט אומר שם , ההופעה הזאת מאוד אישית בשביל דיויד הוא מנגן מה שהוא אוהב. אני חושבת שלצערי גם התחלתי להפנים שכנראה לא יהיה איחוד ומה שיותר מפליא (הפלתי את אחי מהכיסא במסקנה הזאת) שאני מבינה למה גם לא צריך איחוד. פינק פלויד הם להקה מדהימה ששניתה המון דברים לגביי מה שאני מרגישה למוזיקה ובכלל. אבל פינק פלויד התפרקה (אולי לא רישמית) ויקירי דיויד היום עושה מוזיקה שונה, אומנם הגיטרה עדין נשמעת אותה גיטרה שמדהימה אותי כל פעם מחדש, וגם הקול עדין מרגש ומלהיב (למרות שמישהו כאן כתב שהוא צרוד, ובגלל זה לא רציתי לראות את הדיוידי כי פחדתי שנאבד לו הקול). ואני חושבת שרייט שוב ניסח את זה טוב שאמר , שדיויד שר על הבימה, בלי הלחץ של המסך העגול מאחורה או חזירים מעופפים, אני חושבת שמבחינתם לעלות לבימה כפינק פלויד זה עניין מאוד מלחיץ , אני חושבת שהם מפחדים שהקהל ירצה לראות את פינק פלויד של פעם וזה לא בדיוק הם היום (פעם לדיויד היה שיער ארוך , והוא היה רזה ו.... איך בנות שרדו הופעה איתו לא יודעת....אבל דיון אחר). בכל אופן דיוידי יפה, מי שאהב את ON THE ISLAND יהנה יותר , כי הוא לא יראה רק חצי אחד של ההופעה (עדי...) וכן מישהי כתבה כאן למטה שהוא מרוכז במוזיקה נטו וזה נכון מאוד, זה נראה שגם אם יבוא צונאמי או סופת הוריקן דיויד ישאר על הבימה עם הגיטרה ולא יזיז לו ..... ונ.ב זה לא אומר שאם יהיה איחוד , ולא יהיה לי כסף, אני לא אמכור את גופי למדע בשביל לממן את ההופעה....

Jason2

New member
האלברט הול הוא מקום מאוד גדול

ודבר שני גם בהופעות של פינק פלויד עם המסך והחזירים, הוא לא היה בלחץ וגם שאר חברי הלהקה בכל זאת ניסיון של שנים. ואני עדיין מחזיק בדיעה שהאלבום של גילמור רגוע ונעים אבל לא מחדש כלום ולא ממש מעניין (השיר הראשון נחמד אבל בגלל שזה דומה להרבה דברים אחרים, מישהו אמר אלן פרסונס?) וזאת מבלי לקחת ממנו את אומנות הביצוע והנגינה על הגיטרה. וכפי שאמרו כאן בפורום, עדיף שלא היה מבצע את כל האלבום שלו ונותן קצת יותר פינק פלויד, בואו לא ניתמם ולא נחשוב שכל הקהל בהופעה בא בגלל האלבום שלו. נקודות האור בדיוידי הם כל הביצועים (הנסתרים והנגלים) של פינק פלויד שכפי שציינתי יש לו את זה עדיין, והסרט שמלווה את הטור. אני נורא אוהב סרטי tour. בקיצור שווה את הכסף ולו רק בגלל echoes.

flowerboy69

New member
ההופעה שם הייתה מדהימה

הייתה מן אוירה חמה וביתית מאוד.בתחילת הערב לפני ההופעה היה קריין שסיפר מה הולך להיות ואמר שההופעה מצולמת לדיוידי וביקש שלא יהיו הבזקי פלאש מהקהל.גילמור היה נראה ונשמע חד מאוד.רענן.צעיר.באמת ערב שלעולם לא אשכח...

DICKPARRY

New member
איחוד או לא אבל

כל פיסת מוסיקה שגילמור מבצע זה נכס לשנים רבות. מבחינתי הדיוידי הזה זו מתנה ומזכרת נהדרת מכוון שאת ההופעה הזו ראיתי באמסטרדם. הביצוע של "אקוז" פשוט מטריף.=צמרמורות בכל הגוף. נקודה מוזרה=באלברט הול היה ביצוע של TGGITS מ"דרק סייד"שלא הוכנס לדיוידי.(יש לי את זה בבוטלג).???

DICKPARRY

New member
בחורה כושית .לא זוכר את שמה

אבל בדיוידי האחרון של גילמור(2002)יש שם קטע ווידאו איתה ,שם השיר -אני אשים עליך כישוף

bscom

New member
מישהו יודע

איך קוראים לנגן הקלידים הנוסף לרייט ? אם זה jon carin אז הוא ניגן גם אם ווטרס בארץ ובהופעה in the flash .

The Walrus

New member
מיקה פאריס

שהייתה זמרת אורחת. לפי מיטב הבנתי לא נכנס שום שיר מההופעה השלישית לDVD (זאת גם הופעה שניק מייסון התארח בה בהדרן, וההופעה שלו לא נכנסה לDVD).

RoieL

New member
וואלה? גילמור ארגן איחודון של פינק פלויד? יש

בוטלגים?

flowerboy69

New member
מיקה פאריס הופיה בהופעה שהייתי בה

ב30.5 שהייתה ההופעה שהניה מתוך שלוש.וכן.יש לי את 3 ההופעות בבוטלוגים כולל האיחוד...

Jason2

New member
אי אפשר לארגן איחוד של פינק פלויד

בהרכב הזה כיוון שהלהקה אף פעם לא התפרקה רשמית.

The Walrus

New member
סך הכל שרו WYWH וCN

לא ממש איחוד, ואומרים שההופעה הייתה די בינונית אבל שיהיה. בוטלגים תמיד יש.

Anuerysm

New member
ואני כמעט הייתי שם ../images/Emo10.gif

מייסון התארח בהופעה האחרונה שהיתה בסן פרנסיסקו ההופעה היתה שבוע לפני שעברתי לשם

למעלה