מהירות בפרימייר

מהירות בפרימייר

מדוע, כשאני מייבא סרטים אל הפרימייר הם יוצאים במעט מהירים מן המקור? איך אפשר לתקן את זה? (בבקשה אל תגידו לי להוריד את מהירות הסרט. אני רוצה לתקן את הבעיה, לא את הסימפטום)

pinoki

New member
כמה שאלות

איזה תוכנת עריכה יש לך
זה קרה לך לפני
אתה בטוח שאתה מצלם במהירות רגילה

SCaToPHaG

New member
אולי הוא מצלם לאט מדי באמת...

או שמא הוא מצלם מהר מדי! לי תמיד אמרו שאני מצלם מהר מדי...

zeevsk

New member
אולי זה יעזור לך

תראה אתה לא מפרט הרבה דברים איזה כרטיס יש לך ? ואיך לכדתה עד עכשיו ? ממתי ומה קרה ? אבל בו נגיד כך אני גם עובד עם פרמייר וללכידה של סרט יש לי תוכנה בשם MIRO VIDEO CAPTURE שבא יש אפשרויות של כיוון של לכידת סרט. ממליץ מאוד.

הנה כמה פרטים:

תודה לכולם על התגובות. ובכן, יש לי הרבה סרטים במחשב שעובדים יופי בכל הנגנים (מדיה פלייר וריל פלייר) אך כשאני מעביר אותם לפרימייר הם רצים מהר מדי. בלי כל קשר אני דוגם עם כרטיס שכתוב עליו movie maker מישהו מכיר?

pinoki

New member
אוקייי.

זה כבר יותר טוב... יותר פרטים. אז ככה, אז אתה אומר שאין לא דגמת ישירות לתוכנה, לפרימייר, אז אולי תנסה זאת, פשוט לדגום את החומר המבוקש ישר לתוכנה , f5 בפריימיר כמו שאמר לפני עמיתי zeevsk , זה הפיתרון הזמני שאני יכולה להציע לפני שתקבל אולי תשובה יותר מפורטת על הבעיה הקיימת.

תודה רבה, אבל...

זו כבר בעיה אחרת, שאני לא מצליח לדגום ישר לפרימייר. יש לי כרטיס וידאו בשם movie maker והתוכנה היחידה שעובדת איתו היא mpeg encoder חוץ ממנה אני לא מצליח לדגום לשום תוכנה אחרת....מדוע??

אני מניח שהבעיה היא

בהתאמת ההגדרות של הפרויקט בפרימייר להגדרות של הסרט שלך. תוודא מה קצב הפריימים בסרטים שלך, 25, 15, 29 או אחר, ותגדיר בהגדרות של פרימייר את אותו קצב פריימים. תוודא שהסאונד תואם את ההגדרות של פרימייר 44KH או 48KH וכן הלאה. בתפריט Project בפרימייר תוכל לבחור בSettings Viewer בטבלה שתתקבל תראה את הגדרות הקובץ שלך והגדרות הפרוייקט. כל אי התאמה ביניהם תצויין בצבע אדום. אחרי שתוודא את הפרטים האלו, כנס לProject Settings ותגדיר את הפרוייקט בהתאם לנתוני הקובץ שלך. בהצלחה

למעלה