מהירות גלישה הבדל בין קוי לאלחוטי

מהירות גלישה הבדל בין קוי לאלחוטי

היי,
אני גולש דרך האינטרנט של סלקום וחיברו לי NETBOX של נטוויז'יון.
המהירות שרכשתי היא 100 מגה.
בבדיקה בחיבור קווי אני מקבל בערך 65 הורדה ו-2.8 בהעלאה. האם זה תקין?
בבדיקה בחיבור אלחוטי כאשר אני נמצא באותו החדר עם הראוטר אני מקבל בערך 30 בהורדה ו-2.8 בהעלאה. האם זה תקין?
תודה

rafid1

Active member
מנהל
הכל "תקין" (בע"מ...)

1. רכשת העצם *עד* 100M שנמכר על תשתית VDSL של בזק. המהירות על תשתית זו תלוייה במרחק שלך מהמרכזת (בניגוד לתשתית הוט או אנלימיטד). לכן 65M זה כנראה מה שבמיקום שלך ניתן לקבל מבזק. 3M UP זה מה שבזק נותנים.
2. 30M באלחוטי - גם כן "סביר". תלוי באיכות ציוד שברשותך (נתב+מתאם), במרחק ובקירות. אם המתאם האלחוטי הוא מאיכות טובה ובתקן N - במרחק קצר מנתב טוב תוכל להגיע לסביבות 70M.
&nbsp

ראשית תודה

כשבדקתי את המהירות בחיבור האלחוטי הייתי באותו החדר בו נמצא הראוטר כמובן על מנת למנוע השפעת קירות וכדומה.
הראוטר שיש לי הוא הNETBOX שמקבלים מסלקום/נטוויז'יון. איך אני יכול לבדוק מה התקן? מה האיכות של מה שקיבלתי?
ושאלה נוספת ברשותך: כאשר הייתי מחובר עם ראוטר של בזק חיברתי את המדפסת בכבל רשת לראוטר (למדפסת יש אפשרות כניסה לכבל רשת) ולא זוכר מה הייתי צריך לעשות על מנת שניתן יהיה להדפיס דרך הרשת הביתית (WIFI). איך אני יכול לסדר שגם דרך הראוטר החדש אוכל להדפיס בחיבור WIFI?
אני עם WIN 8.1
תודה רבה מראש

rafid1

Active member
מנהל
תקן

התקן רשום במפרט של הנתב, ובד"כ גם בתפריטים של הWIRELESS. האיכות נשפטת ע"פ התוצאה - עוצמת הקליטה והמהירות. תוכל לראות אם לפחות הוא מתחבר במהירות (תיאורטית) של 300M.
לגבי שיתוף מדפסת:
http://www.online-tech-tips.com/win...twork-printer-on-your-home-or-office-network/
תוודא שהכתובת שנתת לה היא אכן בתת הרשת של הנתב החדש כעת.

העניין הוא....

הצלחתי לאתר את הכתובת של הנתב אך אני לא מצליח למצוא את שם המשתמש והסיסמה.
איך אפשר לאתר אותם?
דרך אגב, הצלחתי להתקין את מדפסת הרשת

rafid1

Active member
מנהל
תשאל את מי שנתן לך אותו...

ואולי מישהו כאן יידע מנסיון...

sweetums

New member
איזה דגם קיבלת?
רשום על מדבקה בתחתית או בגב הנתב.

קיבלתי

ADB VV3220
ניסיתי גם את שם המשתמש והסיסמה שנתן ההוא מעליך וזה לא עבד.

סליחה על הזמן שלקח לי לענות.....

לא קיבלתי שום מדריך אך הקישור שצירפת עזר.
תודה רבה

rafid1

Active member
מנהל
סוף טוב הכל טוב... ואם לא קבלת - תדאג להשיג...

למעלה