מהירות הורדה איטית בפלייסטיישן

מישהו 2

New member
מהירות הורדה איטית בפלייסטיישן

מה קורה ח'ברה? ב- PS4 יש אפשרות לעשות בדיקת Test connection לחיבור.
יש לי מין סוג של 'שריטה' אפשר לומר.. אני מבצע את הבדיקה הזאת בקביעות כל יום, בכל פעם לפני שאני מתחיל לשחק באיזה משחק.

ה-PS4 שלי מחובר בכבל רשת ישירות למודם/ראוטר, ויש לי מהירות אינטרנט של 100 מגה, אבל בבדיקה תמיד הייתי מקבל 40 מגה בלבד בהורדה פחות או יותר.
שזה איכשהו היה מקובל מבחינתי כי מדובר בשרתים בחו"ל וגם ככה אני לא מקבל 100 מגה מלאים גם בבדיקת מהירות בארץ.
עכשיו בימים האחרונים אני מקבל רק חצי מזה בבדיקה - 18-21 מגה בלבד וזה נכון גם לגבי הורדות מהחנות.

אשמח אם תעשו את הבדיקה ותגידו לי אם שמתם לב לאיזה שינוי, אם נהיה לכם איטי מהרגיל...

תודה :)

PlayGirl3

New member
זאת לא בעיה אצלך, ה-PSN נפל

כמעט כל השירותי אונליין מושבתים והטכנאים של סוני מנסים להחזיר אותם.
לא ברור עדיין מה קרה, יכול להיות שאלה ההאקרים שאיימו להפיל את ה-PSN בחג המולד. אולי רק עכשיו הם הצליחו.

amithas190

New member
איזה עצבים , בדיוק בגלל זה אני קונה עותקים פיזים ...אבל בגלל

שהורדתי dlc אני לא יכול לגשת לשמירות שלי

PlayGirl3

New member
לא הבנתי את הקשר

אם כבר הורדת את ה-DLC גם הוא וגם השמירות אמורים להיות על ההארד דיסק שלך. למה שלא תהיה לך גישה?

amithas190

New member
מסתבר שזה לא ככה ב PS4 ,ברגע שהDLC מותקן אתה חייב רשת

כדי לשחק בו

אולי השמירות שלך בענן של הפלוס

גם לי לא נשמע הגיוני שלא תהיה לך גישה לdlc בגלל הרשת

amithas190

New member
קראתי שאולי זה קשור להגדרות של הפריימרי אני אבדוק בערב.המצב

הוא כזה:
&nbsp
וויצ'ר אירופאי מותקן בחשבון אמריקאי.
תוספים מותקנים בחשבון האירופאי.
&nbsp
כל השמירות מתנהלות בחשבון האמריקאי -ככה התחלתי את המשחק.
&nbsp
בפועל כדי לשחק עם החשבון האמריקאי - אני נכנס קודם לארופאי , יוצא ונכנס לאמריקאי ומשחק משם. רק ככה זה עובד. בלי זה אני מקבל שגיאה.

PlayGirl3

New member
דווקא כשנשאר לי טרופי אחרון בהיטמן

והוא דורש להשתתף במשחק רשת

תתנחמי בזה שגם ככה הפלטיניום הזה לא שווה כלום

פלטיניום כזה לכל היותר זוכה להרמת גבה אצל שחקן היטמן הארדקור.
אחרי שיש לך רק דירוג SA אחד. אמנם אין בהיטמן 5 את התמריצים של העבר לSA
(הנשקים האקסקלוסיבים הכי טובים,עדי ראיה שפחות חושדים בך, כסף וכו'"

אבל עדיין.. לא רציני הפלטיניום.

PlayGirl3

New member
לא יודעת לגבי שחקני הארדקור

לא שיחקתי הרבה במשחקים הישנים כשיצאו (לא אהבתי את הגרפיקה והשליטה) אבל Absolution בפני עצמו משחק מהנה ביותר.
אם בהיטמן החדש יהיה איזשהו בונוס על דירוג SA אז אשקיע שם יותר. במשחק הזה לא ראיתי צורך להרדים במקום להרוג. כל ההבדל הוא ללחוץ כמה פעמים במקום פעם אחת וחוץ מכמה נקודות אין הבדל בתוצאה.

טוב נו, השתכנעתי, לפחות קיבלת הרבה דירוגי shadow ?

לפי מה שידוע לי זה הדירוג הכי טוב שאפשר לקבל אחרי SA.ככה נדע.
אני בטוח שבמשחק החדש יהיו הרבה תמריצים לSA למרות שהם הרבה פעמים עשו את המשימות יותר קלות התמריצים האלה, אבל זה מתאזן כי להשיג SA זה מאתגר.

PlayGirl3

New member
כמעט בכל המשימות

כמו שאמרתי, שיחקתי בלי שיבחינו בי באף משימה. גם כשהרגתי אנשים דאגתי להחביא אותם שזה מחזיר את הנקודות שיורדות על ההריגה.

אז תכלס זה SA :)

אגב בהיטמן 5 הכי אהבתי את Hunter and Hunted בעיני זו המשימה שהכי מייצגת בראת הסדרה.ממה שכתבת נראה לי שכמוני התחברת להומור השחור של הסדרה ואת בטח גם אהבת להקשיב לאויבים מקשקשים.גם לסדרה הזו יש כיוון אמנותי מדהים, כל המקומות נראים מדהים :) אפילו המקומות הכי בנאלים.

אני מסכים איתך שבגדול אם מישהו בא להיטמן 5 נטרלי לגמרי הוא מקבל משחק התגנבות מעל הממוצע אין לי ספק בזה אפילו. עדיין לדעתי עדיף את היטמן 5 על ספלינטר סל או על משחקים אחרים.

הם פשוט לא היו צריכים להרוס ככה את מערכת ההסוואה שאנשים שדומים לך חושדים בך. זה אידיוטי לגמרי. זה גרם לזה שאת לא יכולה להיות יצירתית כמו במשחקים הקודמים.

תזכרי רגע בכל הפעמים שהתעצבנת שראית שיש יותר מדי אנשים שלובשים תחפושת כמו שלך, ותחשבי כמה היית יכולה להיות יצירתית אם הם לא היו יכולים לזהות אותך.

אבל בגדול, עדין משחק טוב מהממוצע.

PlayGirl3

New member
אם זה לא היה תלוי באינסטינקט זה היה בסדר

אני מבינה שהם רצו לעשות משהו יותר ריאליסטי. באמת קבוצה של שוטרים למשל אמורה להבחין בשוטר שהם לא מכירים, אבל השימוש הזה באינסטינקט לא ברור. אם במקום זה היה אפשר לעשות אותו דבר סתם ע"י לחיצה על כפתור מסויים כשעוברים ליד אנשים דומים לא הייתה לי תלונה על זה. גם הקטע שהאינסטיקט הזה לא מתחדש מעצמו אלא רק כשהורגים מישהו... מה הקשר? סתם מעצבן.
זה והצ'קפוינטס אלה הדברים היחידים שלא אהבתי במשחק. חוץ מזה הוא משחק טוב מאוד. אהבתי שהוא לא לוקח את עצמו ברצינות תהומית ויש אויבים מעניינים כמו חבורת הנזירות. היו הרבה שלבים שאהבתי וחזרתי עליהם כמה וכמה פעמים כדי להרוג את המטרה בדרכים שונות.

מה שאת אומרת על האינסטינקט זה באמת חלק מהבעיה

הם ניסו נראה לי לעשות מערכת שתמיד את תהי בלחץ אם עומדים לחשוף אותך או לא.
משהו בסגנון keep you on your toes לא הלך להם.

בכללי השלבים בנוים גם על הרבה התחבאות אם הם יחזרו ממש לעקרונות העבר את תראי שרוב הזמן את לא צריכה להתחבא, את צריכה פשוט להיות במקום הנכון עם התלבושת הנכונה בקונטקסט הנכון, למשל שליח פרחים לא יכול להסתובב ליד המטרה הראשית שבאים להרוג וכו' אבל הוא כן יכול להסתובב איפה שהגיוני שהוא יהיה :) וכו'.

בנוגע לצייקפוינטס תחשבי על זה ככה במשחקים הקודמים (כנראה בחדש)

את יכולה לשמור איפה שאת רוצה מתי שאת רוצה 3 פעמים לפי בחירתך.

ככה לדעתי יש לך את החופש המוחלט וגם זה לא נהיה קלי קלות. את גם בטח לא תצטרכי בכלל 3 שמירות שמירה אחת במקום הנכון בטח תספיק לך :)

וכן. אני מסכים זו סדרה עם המון הומור שחור תחפושת דיביליות דיאלוגים הורסים מצחוק, וגם הסגנון הגרפי הוא קצת מצויר כזה, הוא לא פוטוריאליסטי במראה.

אני שמח שהתחברת לסדרה כמוני :) אני אשמח להכין לך כמהה משימות במשחק החדש, אם הם יאפשרו להוריד את המשימות ככה, עם קריטריונים להצלחה שאני אקבע לך ונראה :)

אני יכול להגיד לך שאני מקבל שגיאה בכל משחק PS4 שאני משחק

היום. שגיאת קריסה 34878-0 בדרך כלל השגיאה המזורגגת הזו מרימה את ראשה לעיתים נדירות שיש איזה באג במשחק, אבל היום אשני מקבל אותה בלי סוף במשחקים שבכולם יש מאפייני מולטיפלייר.

ביטלתי את החיבור לרשת בנתיים.

אין לי כרגע משהו מותקן עם DLC להגיד לך לגבי עובד או לא

אבל נראה שהשגיאות האלה הפסיקו (הם היו מופיעות תוך 5-10 דקות היום) והPS4 שלי דולק עכשיו תוך כדי שאני ברשת והכל סבבה בנתיים.
הכוונה ברשת תוך כדי שאני כותב כאן לא שהפס4 מחובר.

מישהו 2

New member
כן, שמתי לב שה- PSN נפל לגמרי

אבל האמת שהבעיה שפרסמתי הייתה נכונה לעוד לפני שזה קרה. אני די שמח האמת כרגע שה- PSN נפל, מקווה שזה אומר שהוא יחזור יציב וחזק יותר ועם ה- 40 מגה שלי בחזרה.
&nbsp
בכל אופן זה חתיכת מחדל. בידיוק אתמול חידשתי את הפלוס. אם אני לא משלם להם בשביל חיבור איכותי 24/7 אז בשביל מה כן? בטוח שלא בשביל המשחקים המעפנים שהם מביאים כל חודש.
&nbsp
מקווה שעד מחר בבוקר זה יסודר

למעלה