מהירות מופרזת - נהג חדש.

stas87

New member
מהירות מופרזת - נהג חדש.

שלום. היום בדרכי ללימודים תפסו אותי על מהירות של 143 קמ"ש בכביש של 90 קמ"ש (ה 143 זה לפני הורדה עקב טעות מדידה , דר"א כמה מורידים מהמכשיר על טעות?) ויום ראשון יש לי פגישה עם קצין משטרה לגבי האם הוא יפסול לי את הרשיון או לא ל 30 יום. השאלה שלי היא אחרי ה 30 יום מה יכול לקרות במשפט? האם יכולים לפסול יל את הרישיון לתמיד? או יש איזה טווח פסילה מסויים? תודה מראש. * עבירה ראשונה דר"א.

אחד הדברים הכי מעצבנים שיש

נהג חדש בלי הרבה ותק על הכביש שבאין מי שיעצור אותו עובר את המהירות המותרת ב-53 קמ"ש. האם אתה מצפה שבית המפט יראה בך אדם אחראי. עבירה ראשונה שלך? אחרי כמה זמן על הכביש? אין לי שמץ מה עונש המקסימום, אך צפה לעונש חמור.

homos3

New member
וותק של שנתיים זה כנראה כלום..

כנראה שזה כלום בשבילך על הכביש אבל חייל שעבר הכשרה להיות לוחם של 7 חודשים הוא מספיק טוב כדי להגן על המדינה, ושלא לדבר על חייל שכבר יש לו וותק של שנתיים, אז דיי כבר לדבר על וותק כי זה לא קשור, אם טייס יכול לצאת למבצע רגיש במיוחד כמה חודשים לאחר סיום קורס הטייס שלו, או שחייל בכל סיירת או פלוגה לוחמת יכול לצאת לשטחים ולסכן את עצמו "בלי" וותק של מאתיים שנה ולעצור מבוקשים במקומות הכי מסוכנים בעולם. אם כל זה בסדר מבחינתכם אז תפסיקו לזיין פה במוח על זה שאנחנו נהגים צעירים ושאנחנו לא שווים כלום על הכביש... ולכל המתחסדים, גם הילדים שלכם חושבים שהם טייסים על הכביש, אתם לא יודעים את זה עדיין אבל יבוא יום והשוטר יעצור גם אותם...

מה הקשר בין מחט לתחת../images/Emo35.gif

מגן על המדינה
(בזמן שיכול היה להרוג כמה מטובי אזרחיה),עושה מילואים או משתמט...לילד אין אלוהים ואני מקווה שישללו לו מטעמי הרתעה אישית ולכלל הרוצחים בפוטנציה. ולא- אני לא מהמתחסדים,לא טסה
על אוטוסטרדה דימיונית בכביש של 90.

אוהד11

New member
כדי להיות לוחם מיומן עברת הכשרה

אינטנסיבית של שבעה חודשים, וגם אז אתה כל הזמן תחת פיקוח של דרגי הפיקוד. מדוע שם ברור לך שאינך יכול להיות לוחם ללא הכשרה ראויה ואילו על הכביש אתה יכול להתפרע, בתקווה שההתפרעות לא תעלה בחיי אדם.

טייס = נהג ? על הכביש ? ../images/Emo73.gif

איך אתה לא מתבייש ??? אתה משווה בין הקורס הכי בסיסי בצה"ל לבין שיעורי נהיגה ... נו באמת ... איפה אתה חי ??? הבעיה שלנו היא שלאחר תקופה קשה באימונים ובכלל בצבא בא בחור עייף עם הרבה אנרגיה תשוקה ורצון להתפרק ו ... אותו בחור - רציני אחראי ומתפקד למופת בצבא,בא הביתה - ומתחילה ההתפרקות ... ואם אתה חושב שאנחנו מ ... לכם את המוח,ואתה כה מעריך את החיילים שלנו (ולא שאני מזלזל בהם) אז תסביר לנו בבקשה : למה יש תאונות כה רבות קשות וקטלניות של חיילים צעירים ? כיצד אתה מסביר את ההפקרות מצד בני ה 20 +- על הכביש ? למה משפחות רבות של חיילים הצטרפו בעל כורחן למשפחת הפצועים/השכול ??? יש לך רעיון כיצד לעצור את הקטל הנורא הזה ??? אם תסביר לנו ותיתן לנו תשובה הולמת ומספקת אולי נפסיק ל ...

עוד קצת .... שכל

"ולכל המתחסדים, גם הילדים שלכם חושבים שהם טייסים על הכביש, אתם לא יודעים את זה עדיין אבל יבוא יום והשוטר יעצור גם אותם..." אני מעדיף ילדים בלי רשיון נהיגה ע"פ ילדים שנוהגים כמו מטורפים.

NewUser4

New member
תשובה. (מצטרף חדש לפורום)

סביר להניח כי קצין המשטרה יפסול לך את הרשיון ל30 יום, וזאת עקב העבירה החמורה והזמן הקצר שיש לך רשיון. בבית המשפט השופט יכול להטיל פסילה בפועל, על תנאי וקנס (ביחד או לחוד) וסביר להניח שעל עבירה כזו תקבל פסילה נכבדה (לא לצמיתות, אלא כמה חודשים) וגם קנס בצידה. קשה לי להאמין שהעובדה שזו עבירתך הראשונה יבוא לטובתך. כנראה שזה לא יהיה כלל שיקול בטענות לעונש שכן עברך קצר ביותר, ואתה בעל רשיון נהיגה רק תקופה קצרה ביותר.

34TK

New member
STAS אתה כנראה תחטוף שלילה

קנס ומשפט בעוד כמה חודשים שבו השופט יחליט אם להאריך/להוסיף על השלילה שכבר קיבלת + עוד תרומה כספית למדינה בצורת קנס. אחרי הבעסה ננסה לעזור לך. 1- רוב הסיכויים הם שתזומן למשפט ,תנסה לגרום לקצין שאיתו תפגש שהרשיון חשוב לך אתה צריך אותו לצרכי קיום(אם אתה לא עובד ואין לך ילדים זה לא יעזור). תתבכין קצת תראה שאתה מצטער על מעשיך ואז תבקש שיאשרו לך לנהוג עד המשפט(כלומר אם יזמנו אותך) ברוב המצבים השלילה המנהלתית (מה שהחוק דורש מהקצין לשלול ) היא ל-30 יום והדיון הראשון בתיק הוא בתוך אותם 30 יום ואז תאלץ להסביר לשופט תהבורה בבית המשפט למה לא מגיעה לך שלילה ועוד קנס. קח בחשבון שלשופט יש כ 200,250 דיונים כמו שלך ביום כך שזמן וסבלנות אין ולא יהיו לו ,לא כי השופט אדם רע אלא בגלל קצב עבודה מטורף שצריך להספיק. 2- כשתגיע אם תגיע למשפט הכל יהיה תלוי במצב רוחו של השופט ולכן שים לב טוב תמצא עורך דין טוב ומהר !!! תפשו אותך עם 50 ומשהו קמ"ש מעל המותר בישראל מבחינת החוק אתה צריך לומר תודה שלא עצרו אותך וזרקו אותך לכלא . הם(המשטרה) חיים כדי לתפוס נהגים כמוך ובקייס שלך זה כמו להזמין מישהי לדייט ,שופינג והכל עלייך אחי משמע תתכונן להוציא כמה שקלי נוספים על הרשיון הטרי שלך. ואל תשכח ע ו ר ך - ד י ן ומהר בהצלחה.

אוהד11

New member
כל כך הרבה צעירים מזכירים כי זו

עבירתם הראשונה. השאלה מה זה עושה לשופטים ? אולי דווקא גורם להם להחמיר בעונש ?!

NewUser4

New member
הם כנראה חושבים

שמכיוון שזו עבירתם הראשונה זה נחשב כעבר תעבורתי שיגרום לשופט להקל בעונש. אולם, כאשר לנהג רשיון בסה"כ כמה חודשים אותה עבירה ראשונה דווקא לא תבוא לידי חשבון בנסיבות המקלות שכן אין לנאשם רשיון מספיק זמן כדי לצבור "עבר נקי" מספיק זמן ולהוכיח את עצמו כנהג זהיר הנוסע כחוק. במיוחד, כאשר מדובר בעבירה בוטה על החוק כשם שעבר פותח שרשור זה. אם הוא חושב שבגלל שזו עבירתו הראשונה השופט ייקל עליו בעונש, שיחשוב שנית.

isra533

New member
איזה עונש אתה חושב שמגיע לך

בעקבות העבירה שבצעת?

למעלה