מהי אהבה?והפעם באמת...

WishMaster

New member
מהי אהבה?והפעם באמת...

אהבה....מילה קשה.....מילה שאומרים אותה , ולא יודעים למה מתכוונים.... אני מנסה כבר המון זמן להבין מה זו אהבה.... כאילו , אני שואל את עצמי...האם הייתה לי אהבה בחים ? אני חושב שהייתה לי,הייתי חמש שנים עם בחורה.....ואם זה לא אהבה , אז מה כן ? אבל מצד שני , אם זו הייתה אהבה אמיתית , למה עכשיו , ארבעה חודשים אחרי שנפרדנו , אני לא מרגיש אליה כלום ? כאילו , אני מעריך אותה , אני מכבד אותה , אבל אין בי שום רגש מעבר לזה... זה הגיוני? אחרי כ``כ הרבה זמן , ככה התנתקתי ממנה ? מבחינתי חלק מלאהוב מישהו , קשור באקט המיני. ז``א , שאם אני אוהב מישהי , אני לא יכול להיכנס עם מישהי אחרת למיטה.... אז איך כן הייתי עם מישהי אחרת ? איך יכולתי לשכב עם מישהי אחרת , ואחרי כ``כ מעט זמן.....? אני לא יודע.... ולמה עכשיו , שחזרנו להיות בקשר , הדבר היחיד שאני מרגיש כלפיה זה רחמים ? כאילו , אני מסתכל עלי , אני מסתכל עליה , ואני אומר לעצמי , מי זו הבחורה הזו ???? זו אותה אחת שאיתה הייתי חמש שנים ?????? אני כבר מבולבל.... אולי מישהו יכול להגיד לי מה זה אהבה לעזאזל ????? נמאס לי כבר לחיות בשאלה.

נטלי 18

New member
ווישי אתה חמוד...

ריגשת אותי נגיד ככה נשמה אהבה זה רגש אבל הוא חולף עם הזמן ליפעמים אחרי שבועיים ולפעמים אחרי חמש שנים אני רואה את ההורים שלי אחרי 26 שנות נישואים הם מאוהבים כמו שני ילדים קטנים באים באמצע היום מהעבודה בישביל להיות ביחד לבד...וכל מיני זה תלויי בבני הזוג ובסוף זה יגיע גם אלינו אל כולם נשמה סבלנות

@poet

New member
נהדר ווישי (-:

אני אוהב איך שאתה מנסח דברים יפה יפה

למעלה