מהי אהבה?

חן (*_*)

New member
מהי אהבה? ../images/Emo23.gif

איך אפשר להסביר אהבה? אהבה כל כך קל להרגיש. לאהוב את קולך, את קולו של לבך, כשידי בידך לאהוב את עורך. איך אפשר להסביר רגש כה מיוחד? מיוחד הוא מראך, מיוחדת הדרך שבה אתה הולך, מדבר, צועק, לוחש, מתרחק, מתקרב... כמה משמעות במילה "אהבה", אהבה כה קשה להסביר... רק בנשיקה, בין שפתי לשפתיך, חלל ריק נוצר, עולם חדש לאהבה, מנעולים נפתחים בין לבי ללבך, אתה נותן בי השראה. חלונות פתוחים וחיים מזמרים, אתה יודע את ההרגשה? איך אפשר להסביר אהבה? על ידי געגוע, מין רגש קטוע, שנח עם בואך וחוזר עם לכתך, לפעמים גם איתך הוא נמצא... לפעמים כשרוצה לחבק את נפשך ונפשך לא אליי היא פונה... איך אפשר להסביר אהבה? באושר מלא, בדפיקות של הלב, בחיוך ובאור העיניים, עם בואך. אם אתה לא מבחין, לא מביט מקרוב, לפעמים ארגיש את ההפך מטוב, לעיתים אהבה זו מעט מחלה, אהבה כל כך קל להרגיש. לפעמים מכאיבה, לעיתים מרפאה, אהבה כה קשה להסביר.

חן (*_*)

New member
ועוד תהייה על מהות האהבה...........

אמור לי רומיאו, מהי אהבה? האם היא זרד של ורד אדום שנתלש? או פרח נבול שאל אהבה נכזבת גלש... האם היא גילויי לב וכנות, או חוסר כבוד ושחצנות? האם היא צחוק קטן ושובב או לב שהולם בחוזקה עד כאב... האם היא אהבת נעורים יפה ותמימה או אהבה בוגרת בשלה, יציבה וחמה? האם היא סערת רגשות ותחושות ובלבול או אולי חלילה, לב דואב כפצע כואב וחבול האם היא הרצון העז להתראות ולהיפגש או עיניים מושפלות, מעיפות מבט גנוב וחושש? האם היא הרצון להיות קשורים בנפש ובנשמה, או כאב, על חלומות שלהגשמתם שניים מייחלים שניות, דקות, שעות, ימים ואפילו- שנים.... זו במסירות עד כיליון נפש, וזה באדישות חסרת אשמה אמור לי רומיאו שלי, האם גם זו אהבה?

איך ידע האדם

איך ידע האדם,כי היתה אהבה אם לא,כשיתעורר מפגיעתה הרבה ? איך ידע האדם,שליבו כמהה אם לא יחוש בחסר,כשיתגעגע ? לעולם לא תדע,אם היתה זו אהבה רק אחרי שתקיץ,מחלום הוויתה לעולם לא תדע,רק כשהלכה,דעכה..

למעלה