מהי אהבה?

מולוקו

New member
מהי אהבה?

האהבה היא חלום, או התעוררות מן האחרון. האהבה היא לתת, בלי לעשות חשבון נוקב האהבה היא את ואני לא תלויה בדבר. האהבה היא לנשק לשפתייך ולגשש אליהם באמצע הלילה, אהבה זה להרגיש שאת חסרה ולהחסיר פעימה כשאת כאן...

מולוקו

New member
תודה למקסימה שכך חושבת,

אין לי מילים, נגמרים לי השבילים כשאת כל כך נדיבה, ומן הסתם כה יפה. אגב אורחא את יכולה לקרוא על הכתיבה שלי באתר של סופטי, www.softy.co.il תחת היוצר יגאל רבינוביץ עמוד 5 קליק קטן ואת בפנים, התרשמי וחיזרי אלי מחמלי.

12אניהיא

New member
מולוקו היי

הייתי קראתי התרשמתי ואני כאן... אתה באמת כותב ניפלא.

טאKילה

New member
מהי אהבה..../images/Emo23.gif

אהבה מחוללת ריגושים שדה מלא פרפרים מחלישה חזקים מחזקת חלשים אהבה לירית חצי מלאך חצי ציפור האהבה כולה פלא תחושת תשוקה פראית. להט עדנה מילים התבוננות ושתיקה..אהבה

מולוקו

New member
יאסו טאקילה, אחלה שיר.

לפעמים אני מלקט פירורים, כי לעיתים זה עדיף על רעב. פתיתים של שלג מתחילים לרדת, ואני זקוק לך יותר, את אוספת אותי אליך מביאה אותי אל בין שדייך, לנמנם קימעה לפני שתתחילי להגיד שלך אני…

טאKילה

New member
מולוקו וואוו..

קורא ברטט את המילים ומתמכרת, יאמיייייי..
כתיבה נהדרת..מולוקו

eranshv

New member
הנוסחה שלי לאהבה

הנוסחה שהיגעתי אליה לגבי השאלה הנצחית "מה זאת אהבה?" היא: אהבה=תשוקה + הערכה לפעמים היא מתחילה מתשוקה ולפעמים היא מתחילה מהערכה, אך אהבה אמיתית ושלמה חייבת לכלול את שני המרכיבים באותה מידה. לצערי במערכות יחסים ארוכות (נישואין וכו'...),בד"כ אחד המרכיבים יורד במידה מסויימת במשך הזמן...ואז מרגישים שהאהבה אינה שלמה...אבל אם חשוב לנו לשמור על המערכת, יש לדעת להסתכל על כל התמונה ולהבחין גם במה שיש בתמונה ולא רק במה שחסר. ויש תמיד לזכור שאם מפרקים הכל מוותרים גם על מה שיש (וזה עלול להיות לעיתים הרבה מאוד...אם רק נדע להסתכל נכון) ולכן אם חשוב לא לוותר על מה שיש , צריך לחשוב כיצד אפשר למלא מחדש את מה שחסר, והכי חשוב שכל אחד מהצדדים יחשוב קודם מה הוא צריך לעשות כדי למלא את החסר (לפני שהוא חושב מה הצד השני צריך לעשות...) עד כאן מהגיגי ליבי על..."אהבה" אשמח לקבל תגובות.. אגב ...השיר שלך הוא ממש יפה..

מולוקו

New member
בוקר טוב eranshv

אני חושב שהגיגיך קולעים למטרה. אסור לתת לזמן לכלות כל חלקה טובה בזוגיות, יש לפי דעתי וכפי שאתה אומר לערוך בדיקות יום יומיות כדי לדיעה מה חסר ואז להשלים. יפה דרשת, תודה.

../images/Emo13.gifהנוסחה שלי לאהבה

לדעתי הנוסחה היתה נכונה ישירה ומאוד אמיתית פשוט מרגישה אותה על עצמי

למעלה