מהי דעתו של גדול חוקרי הכרישים...

insight

New member
מהי דעתו של גדול חוקרי הכרישים...

לכל המודאגים !!! כמי שאינה בקיאה ברזי הים והצלילה, מדוע לא נשמעה דעתו של ד"ר אבי ברנס, גדול חוקרי הכרישים במדינת ישראל, האם נדונו כולנו, להאזין לביולוג ימי של רשות ממשלתית שכוחת אל, ולא לשמוע או לכל היותר לקרוא את דעתו של אבי הכרישים באילת. פ"ש - קראתי רבות על מאבקיך בתחום הסביבה, האם לאנשי האקדמיה, לא קיימת דעה נחרצת לאור התענינות הכרישים בחופי הים באילת. מעניין מאוד היכן יתפרסם מאמרו של הד"ר שלדעתי צריך להיות כבר פרופ´ . "גורלו של העולם יהיה זה אשר הוא ראוי לו" איינשטיין

insight

New member
היכן מסתתר ד"ר אבי ברנס...??

שאלת השאלות !! היכן הן אנשי האקדמיה הימית, אנשי הביולוגיה והדגים, אשר מבצעים תצפיות רבות במימי ים סוף, על מנת שיסבירו לנו האם בכלל קיימת עלייה במספר הטורפים היימיים המגיעים לאילת. אני קוראת לד"ר ברנס, אשר שמו יצא בכל רחבי המדינה, להאיר את עינינו בכל הקשור להופעתם של כרישים בתדירות יוצאת דופן בסממוך לחופי רחצה כאלו ואחרים. טוב מוקדם מאשר אף פעם לא, ובכלל האם ניתן למפות את אשורי הרבייה ואזורי האכילה של כרישים בים סוף?? אודה לתשובתך הקוראים באתר או לתשובתו של ד"ר ברנס. " תן לאחרים ללמד אותך, אינך יודע הכל "

insight

New member
פ"ש - ביקשתי מדען לא פוליטקאי ..

בצר לב, אני מחזירה לך את תשובתך, יפה אמר מר פריגל במכתבו לגב´ איכות סביבה, אבל מדוע לא נשמע כולם של אלו המדענים, אנשי האקדמיה, אשר להם הידע הנסמך על שנים רבות של ניסיון ועבודה בשטח, האם ד"ר ברנס פשוט מסרב להשיא קולו בחזית, שמא יבולע לו או שעדין הדבר נמצא בבדיקה. האם קשה, לומר בגלוי כי על סמך תצפיות תקפתיות במידה ואלו נעשות, נראים יותר ויותר כרישים, טורפים בחופי הרחצה, הרי לפני הכל זכותו של הציבור לדעת, כי ... מבחן התוצאה ניצב תמיד אל מול עיננו... האם נדונו לשמוע על תקיפת כריש כזה או אחר ואז להפנים את הערותיו של המדען, או שמה יכול זה בכלים מדעיים, להסביר לכולנו כי מדובר בעלייה או בירידה של ... חוזר ומבקש כי קולו של המדען ישמע ברבים, לכל היותר אם לא באמצעות הודעה מסודרת לפחות בצורת מאמר מדעי לאלו אשר קצת מבינים בכך. שלך תמיד INSIGHT " הקרבה עמצית היא הבסיס לכל אצילות אופי " ג´ורג´ ברנרד שו

pilovich shahaf

New member
insight פספסת..../images/Emo4.gif

מבחן התוצאה זה אומר לגבי ד"ר אבי ברנס, זה אומר סבלנות וסובלנות, זה אומר שבקשתך תתמלא בצורה הכי אתית והמיקצועית...
יחד עם זאת צירפתי קובץ למבחן התוצאה, שבו שילבתי את מר אורי פריגל כשכיהן כח"מ טרי ופעיל של איכות הסביבה, {לפני שהתקלקל והתפטר} שהוביל ביחד איתי את המאבק בכלובי הדגים מראשיתו ביולי 1999 ברמה מעשית ולא-בלה, בלה, בלה, נוסח ד"ר יחיעם שלזינגר...
הקובץ מתאר את דף הכריכה של החוברת שהוכנה בצמוד לסרט וידיאו בן 18 דקות ושהוגש לשרה דליה איציק כשכהנה כשרה חאיכות הסביבה , בממשלת ברק, ובמקביל אני אישית הגשתי לה את הנושא - "כרישים בים סוף/מפרץ אילת" הכתובת כתובה על הקיר - בדם...
מבחן התוצאה. פ"ש. אפרופו מה קורה עם התשובה לגבי...:- בנוגע לכיון אליו בחר ולא פנה, הזקן-דוד בן גוריון, טרם ענית לשאלתי...

insight

New member
פ"ש - בדוק את הלוח היטב ....

חפש את התשובה במקומה הכרונולוגי... היא קיימת שם, אני בניגוד לאחרים ( לא אתה ) מבטיחה ומקיימת. מחכה לתשובתך בנושא הפקולטה. INSIGHT

pilovich shahaf

New member
ראיתי גם ראיתי ,קראתי גם קראתי../images/Emo88.gif

אך אם עדיין שאלתי אותך שוב, משהו חסר בתשובתך...
אבל כמו ששמתי לב שתמיד בתשובה השניה שלך את מתקנת את עצמך
..."עמוס בן גוריון המפכ"ל הראשון של משטרת ישראל", ולא "יחזקאל סהר" כפי שציינת בתשובתך הראשונה...
באשר לפקולטה, אם תעברי על תגובותי והודעותי אליך בפרט ובכלל, תשובתי אליך בנושא הפקולטה, מקבלת מימדים ונופך צופים עסיסיים, ואני בניגוד לאחרים, את יודעת מי אני ואני לא יודע מי את/ה, וזה בסדר, ובנוסף, עד להיום, תמיד עמדתי בהתחיבויותי, כפי שאני ואך ורק אני רואה זאת לנכון, לעשות זאת ואני מצטער אם אני לא עומד בלוח הזמנים שלך, את/ה צריך לתת לי סיבה, מדרגה, סולם, חבל בכדי שאגיע לאן שצריך, אל תשכח/י , אני נע וזז בעולם תלת מימדי ול דו מימדי הרגיל....
מבחן התוצאה. פ"ש.

insight

New member
הבהרות סופיות ....../images/Emo121.gif

1. יחזקאל סהר היה מפכל"ה הראשון של משטרת ישראל ( ראה אתר משטרת ישראל ). 2. עמוס בן גוריון היה מפקד מחוז תל אביב בשנות החמישים. עדין מחכה לקשר בין שלושת החידות ותשובה לשאלת הפקולטה ... "הוא רק מבקר לעיתים במדינה, אבל עדין מחזיק בתפקיד של שר, שורשיו נטועים אי שם עם הקמת המדינה, בתחילת שנות התשעים חבר לחבורה מופלאה, שהייתה מורכבת מאחד ששמו הפרטי הוא שמו הפרטי של הנווט שאבד, ביחד עם ח"כ צעיר שהיום נחשב קצת לא נחשב וביחד עם אנשים, נחת בבירה אירופית בחשאי ורקם תוכנית שכולנו שונאים. העיר בה עלה הרעיון לראשונה, היא עיר שביום בהיר ניתן לראותה מו החרמון, היא שוכנת בין כפרים ולמרגלותיה מטוסים ממריאים" שני אבות לאותה הסכם שעדין פחות גלויים , הגיעו משם... והיום את פניהם לא כל כך רוצים... מה דעתך על נושא היתושים ...

pilovich shahaf

New member
יחזקאל סהר = עלה תאנה...../images/Emo128.gif

עמוס בן גוריון = מפכ"ל משטרת ישראל בפועל, וזה לא חשוב מה שכתוב מבחינת הרקורד...
חשוב מי היה בפועל וטייח את כל פרשת היעלמותם של ילדי תימן, הנשים ורכושם...
המשך יבוא...
מבחן התוצאה. פ"ש.
צדק צדק תידוף למען תחיה וירשת את הארץ..."

pilovich shahaf

New member
נבדוק ונדאג שלא יהיה משוא פנים.. ../images/Emo88.gif

השר לבטחון פנים לח"כ מיכאל איתן: נבדוק ונדאג שלא יהיה משוא פנים..!! סגן השר לבטחון פנים, ח"כ גדעון עזרא, הקריא את תשובת השר לשאילתא מס´ 2683 בנושא איפה ואיפה בחקירות המשטרה. במהלך תשובתו התפתח דיון. מובא להלן פרוטוקול הדיון:סגן השר גדעון עזרא: לשאילתא של חבר הכנסת מיכאל איתן, שהוגשה ב21- בנובמבר 2001- ולפי דעתי, זו שאילתא שיש בהחלט מקום לשאול אותה - תשובת המשטרה: 1. "האם פעלה המשטרה ללא משוא פנים? "- התשובה היא חיובית. יש לציין שתלונת מנכ"ל "הקאמרי" למשטרה הוגשה ביום 31 ביולי 2001, ואילו תלונת החשב הוגשה ביום 30 בספטמבר 2001. 2. "מתי תסתיים חקירת תלונותיו של החשב לשעבר נגד המנכ"ל? "- כמו בכל חקירה לא ניתן לקבוע מועד מדויק לסיומה. החקירה מתנהלת על-פי החוק והנהלים. יש לציין, שעם סיום החקירות בשני תיקי התלונות הנ"ל הם יעברו לעיון ולהחלטה של פרקליטות מחוז תל-אביב. מעבר לתלונה היבשה, אני בדקתי את הנושא הזה פעם נוספת, ונדאג שאומנם לא יהיה משוא פנים - אני אומר לך את הדברים....המשך ההודעה בקישור המצ"ב
מבחן התוצאה. פ"ש.

pilovich shahaf

New member
שימו לב...../images/Emo128.gif ../images/Emo104.gif ../images/Emo29.gif

הקובץ המצ"ב להודעה הזו שאני מסב את תשומת ליבך, היא תמונתם של שני צעירים שנרגו בתאונת צלילה, בסטי"ל אח"י סופה באילת- חוף הוילג´
את ההודעה הזו הכנסתי אתמול בשעה...:- תאריך ושעת ההודעה: 11/05/02 1:01:29 שם: pilovich shahaf נושא: נבדוק ונדאג שלא יהיה משוא פנים..והקובץ/התמונה שפורסמה בעיתון ידיעות של אלעד ליידנר ז"ל ושל דורי אברבאנל ז"ל, היו בהירות וברורות, ואם תסתכל היטב, מישהוא השחיר את תמונתו של אלעד ליידנר ז"ל...
שלומי-לסיכום...:- 1. מי שהשחיר את פניו של אלעד ליידנר ז"ל, יש לו גישה למערכת של תפוז בכלל ולפורום בפרט מבלי שתדע...{או שאתה יודע זאת ולא אמרת לי...
} 2. אם מי שהוא הרגיש צורך לבצע אקט זה בצורה מחתרתית, סמויה, ולמרות שתמונתו ושמו פורסמו בתקשורת, יש דברים בגו, וזה אומר שרוצים להשתיק את העניין...המשך יבוא
מבחן התוצאה. פ"ש.

pilovich shahaf

New member
שלומי ...מקרה = ה´ רקם...../images/Emo121.gif

אם תהפוך את האותיות של המילה מקרה , תקבל ה´ רקם, דהיינו שום דבר לא קורה במקרה, הכל מתוכנן, מהבוקר התמונה מושחרת וברגע שאני מפנה את תשומת ליבך , ןמעלה את הקובץ האורגינל, התמונה מתבהרת, וואלה אני לא מבין במחשבים, אבל בזה עוד לא נתקלתי, שחצי תמונה משתחרת לה והחצי השני לא....
{ אתה הוא המתמחה במחשבים, בתכנות ובחמרות אולי יש לך תשובה...
} מבחן התוצאה. פ"ש

למעלה