מהי הדמות השנואה עליכם ביותר בסדרה?

• פותח הנושא hrgo
  • פורסם בתאריך

hrgo

New member
מהי הדמות השנואה עליכם ביותר בסדרה?

הדמות שלי: נואל רוהר.

hrgo

New member
ולמי שלא מכיר -זה ה"חייל-על" שמאלדר

הואשם ברציחתו בפרק האחרון של הסדרה. (ולמאיר: זה לא ספויילר כי הפרק האחרון כבר שודר. הן בסטאר וורד והן בערוץ 2).

Ice Age

New member
אתם יודעים מה?

מבחינתי אפשר להחליט שמספיילרים חופשי. מי שלא ראה עד סוף הסדרה, בעיה שלו. הולך?

לא יודעת אם ישנה לכם.

אבל במקרה כזה איאלץ לעזוב את הפורום. לדעתי שההתנשאות הזו מעל אנשים שהם חדשים בעניין הסדרה ממש לא במקום, וזה שלא ראיתי את הסדרה עד הסוף זו לא סיבה טובה מספיק בשביל להתעלם מכך שאני לא רוצה שיהרסו לי את ההנאה. "מי שלא ראה עד סוף הסדרה,בעייה שלו" מעניין אם זה מה שהיית חושב אם גם אתה היית מתחיל לראות את הסדרה רק לא מזמן.

Ice Age

New member
הדמות שלי:

AD קירש. למרות שממש בפרק האחרון ניסו להציג אותו באור קצת חיובי, הוא היה קוץ בתחת במשך כל הסדרה. הייתי שולח לו איזה tooms הביתה.

orityemini

New member
דיאנה פאולי...:)

חה חה....:) אני חושבת שאני מתחילה להתגעגע. למען האמת היא לא הדמות השנואה עליי ביותר, עוד לא ממש החלטתי. אבל זו דמות שבהחלט עלתה לי על העצבים במשך תקופה ארוכה...

milki123

New member
..

AD קירש והכלב קוויגקואג , ברגעים המעטים שהיה. כלב מעצבן.

scoutlavie

New member
היא באמת שנואה!

אני ממש בהכחשה של הסצינות איתה .ההכחשה שלי כ"כ מוצלחת עד שכשראיתי שידור חוזר של פרקים מסוימים לא הבנתי מה היא עושה שם, אפילו שכבר ראיתי אותם קודם... היא סתם גרמה לסקאלי לבכות ולקנא , כמו בפרק "הסוף" , בעונה 5. ואני שונאת מי שגורם לה לבכות! * הערה של אורית: אני גם הייתי בהכחשה של סצינות מסוימות בין דיאנה למאלדר (וצילה תפסיקי לכתוב מאלדר עם ו!)(תשובה של צילה: זה המחשב שלי!) הייתי עד כדי כך בהכחשה שהייתי פשוט בהלם כשצפיתי בשידורים חוזרים של העונה השישית. זה פשוט נמחק לי מהזיכרון (כנראה עקב טראומה מתמשכת מהיחשפות לדמות הזאת) הערת הכותבים: הודעה זו נכתבה על ידי צילה ואורית, זה לא שלצילה יש הפרעת אישיות או משהו כזה :)

1Shir

New member
א. זה בסדר לכתוב מולדר ולא מאלדר!

ב. למה היא גרמה לסקאלי לבכות?! (ולקנא)

scoutlavie

New member
תודה שיר!

גם אני חושבת שזה בסדר זה בכל מקרה לא שם עברי....ולמה היא גרמה לה לקנא - בעיקרון , כדאי שתראי את הפרק ,אבל מה שהיה זה שהיא פתאום צצה , ודיברה איך היא עזרה למולדר להקים את המחלקה של תיקי אקס, ואיך שהיא האמינה לו, והוא די הסתובב איתה הרבה ....אפילו היה קטע שסקאלי באה לפגוש אותו, והיא ראתה את פאולי ,אז היא צלצלה למולדר ואמרה שהיא לא שם , כי היא לא רצתה לראות אותה, והיא נכנסה למכונית ובכתה.... תיאוריות שיפיות פה מאוד מתאימות.

k976

New member
הדמות שאני הכי שונא זאת המקור

המקור בראשון של מלאלדר , שירו בו בראש, לפעמים נמאס שמדברים בקודים ועונים את התשובת בשאלה... לא יודע זה מעצבן....

Ice Age

New member
אתה מדבר על X, מן הסתם.

זה באמת היה קצת מתנשא לדבר כאילו מצותתים להם. אם יש לך מה להגיד, תגיד.

ofir 1233

New member
אמא של מאלדר הכי מעצבנת

אמא של מאלדר סתם שרמוטה,היא הורסת תאווירה של הסידרה לא ככה? וגם שתי הסוכנים שהביאו להחליף את מאלדר וסקאלי במילה אחת:הם הרסו תסידרה

1Shir

New member
למה אתה חושב שהוא מדבר על X

אם הוא כתב "המקור הראשון של מולדר"? אין לי מושג איך X מצא את מותו, אבל ב- deep throat באמת ירו בראש, לא? ומאיר, אם המשפט "אם יש לך מה להגיד, תגיד" היה קיים בעולם של תיקים באפלה, לא היתה סדרה...

hrgo

New member
המקור הראשון הוא דווקא "גרון עמוק"

ואכן ירו לו בראש

Ice Age

New member
באמת לא שמתי לב

שהוא כתב המקור הראשון, אבל deep throat נורה בחזה, אם אני זוכר נכון, ולא בראש. X נורה בראש (וגם קרייצ'ק!).

Ice Age

New member
כתבנו בדיוק באותה דקה, שמת לב?

בכל מקרה, גם לו ירו בראש? חולירות!

למעלה