מהי הדרך הזולה המהירה והקלה ביותר להעביר כסף מישראל לארהב?

itzik4151

New member
מהי הדרך הזולה המהירה והקלה ביותר להעביר כסף מישראל לארהב?

היי יש לי חשבון בבנק לאומי בארץ (חשבון שיקלי) ואני רוצה להעביר כסף לחשבון שהוא לא על שמי בארהב (חשבון דולרי). איך אני יכול לעשות את זה בקלות במהירות וללא עמלות גבוהות? יש לי אופציה להיעזר במשפחה שנמצאת בארץ במידת הצורך.
תודה

נ.ב
ביקשתי מאחי שיעביר לי מהחשבון שלו, אך אמרו לו בבנק שבנוסף לעמלת שער המטבע הם גובים 25% מס נוספים מפני שזה לא לבן משפחה!!! (כמובן שזאת לא אופציה מבחינתי כי אין לי פה עדיין חשבון בנק).

John the Savage

New member
למה שלא תפתח חשבון בנק על שמך?

אז יהיה הכי פשוט לעשות העברה מהארץ.

אם יש לך חשבון בבנק לאומי בישראל, אתה יכול לפתוח שם חשבון "סחר בינלאומי" שיאפשר לך לעשות העברות לארה"ב דרך האינטרנט מתי שאתה רוצה. אין עמלות נוספות על הפתיחה של החשבון הזה.

itzik4151

New member
אני לא יכול

אתה מתכוון לפתוח חשבון בנק פה בארהב? כי אם כן אני לא יכול עדיין אני בתהליך של קבלת גרין קארד... אם זה לגבי לפתוח חשבון מהארץ אז אני מנסה להימנע מזה, ואני די בטוח שאמורות להיות דרכים אחרות שלא מערבות את הבנק בהכרח

John the Savage

New member
איך אתה יודע שאתה לא יכול? בדקת?

אני מבין שאתה נמצא כבר 3 חודשים בארה"ב, ואני משער שנכנסת עם ויזת תייר. אלא שגם עם ויזת תייר חלק מהבנקים יתנו לך לפתוח חשבון. מה שצריך זו כתובת בארה"ב, והכתובת הזמנית בה אתם שוהים כרגע יכולה גם לשמש אותך לצורך העניין.

נסה בבנק אוף אמריקה. הם ידועים ככאלו שלא עושים בעיות מבחינת סוג הויזה.

itzik4151

New member
כן בדקתי

ממה שהבנתי גם מהעורך דין הם לא נותנים בדרך כלל וגם ששאלתי בבנק עצמו אמרו לי שאי אפשר

liviur

New member
לא נותנים מה? לתת להם כסף? ... הניסיון שלי ״קצת״ שונה

אין שום בעיה לפתוח חשבון בתור תייר בארה״ב.
אתה צריך כמה דברים:
1. 200 דולר להפקדה במזומן.
2. 2 אמצעי זיהוי (דרכון + רישיון לדוגמא - יכולים להיות ישראלים)
3. כתובת בארה״ב לקבלת דואר
4. טלפון אמריקאי לקבלת שיחות.
&nbsp
מניסיון אין שום בעיה וזה לוקח חצי שעה עד שעה בשביל הטופסולוגיה.
&nbsp
מניסיון אישי בוולס פארגו וחברים עשו את זה בBank pf america

ilanvag

New member
איפה אתה נמצא? באיזו עיר?

כמו שג'ון וליביו כבר כתבו מעליי -- לא צריכה להיות שום בעיה לפתוח חשבון בנק גם עם ויזת תייר, הבנקים ישמחו לקבל את הכסף שלך.
&nbsp
נסה למצוא בעיר שלך היכן נמצאים הקולג'/אוניברסיטה המקומיים (במיוחד אם הם גדולים), ולגשת לסניף בנק שנמצא באזור. הם רגילים להתעסק עם סטודנטים זרים, כך שכל הבירוקרטיה עובדת הרבה יותר טוב וחלק.

liviur

New member
טיפ נוסף

אני לא יודע באיזה מסגרת שאלת את הבנקאי - אבל זו לא פעולה לטלר אלא למי שאחראי על החשבונות בבנק.
בסניפים גדולים אלו בנקאים שעושים כמעט רק את זה.
בסניפים קטנים זה לרוב הבנקאים האישיים הבכירים יותר / מנהל הסניף (תלוי בגודל הסניף כאמור).
&nbsp
ברוב האתרים של הבנקים אפשר לקבוע פגישה לפתיחת חשבון בנק ולהשאיר פרטים לגבי הפעולות שרוצים לבצע.
עם וולס פארגו - כמעט כל בקשה לפגישה שקובעים אונליין - חוזרים אליך בטלפון מהסניף (אם לא אפילו לרמת הבנקאי שיטפל בך) כדי לקבל פרטים נוספים אם צריך לפני הפגישה.
אז אתה יכול לקבוע פגישה בסניף - שמטרתה פתיחת חשבון ולהשאיר פרטים.
&nbsp
כמו שאמרתי אבל - טלפון מקומי + כתובת למשלוח דואר (זמנית , אני שמתי בזמנו את המשרד שלנו ואת הטלפון של אחד המנהלים אצלינו עד ששני אלו נהיו קבועים) זה 2 פרטים דיי חובה.
&nbsp
כבד״א הניסיון שלי הוא סן פרנסיסקו , מיאמי וניו יורק. אבל גם הסניף המקומי בטינק - לא ממש התרגש מזה.
כולן ערים גדולות עם כמות נאה של מהגרים / תיירים.
לא היתה שום בעיה.

liviur

New member
לא הכי זולה To say the least

יש פה בנוסף עמלת המרה של מט״ח - עמלה של עוד כ3.4 אחוז על תשלום באשראי.
הבחור יכול לסיים עם 6% מהכסף בעמלות בקלות

Alfa156 GTA

New member
2 דברים

1. אפשר לפתוח חשבון בנק עם ויזת תייר.
2. COVERCY - השתמשתי בהם לאחרונה כ5 פעמים. עובד נהדר.

אני לא שותף לקביעה שייגבו 25% מס

בנק בישראל יכול וצריך לשאול בשל מה העברה
מאחר ובתנאים מסוימים הוא מחויב לנכות מס במקור -אם אתה משלם הכנסה לתושב חוץ,
הוא יבקש מהמעביר לחתום על טופס סמ-114 -שבו אתה מצהיר שאתה לא מעביר תשלום בשם הכנסה.
במקרים יותר קיצוניים, הבנק "יקטין ראש" ויבקש אישור מפקיד שומה
שזה גם לא מסובך -אתה הולך למשרד פקיד השומה המקומי -ומוציא פטור מניכוי
מס

אשר טוריאל רו"ח (משפטן)

למעלה