מהי הדרך הטובה ביותר לבשל בובעס?
ביוון אכלנו בובעס [ שעועית ענק ] מבושלת רוטב עגבניות דליל. תיבול מינימאלי [מלח+פלפל שחור, ציר עוף, או אבקת מרק עוף, קצת רסק עגבניות וזהו. לא היה סימן לבצל או לשום], אצלנו הטורקים מבשלים את הבובעס בעיקר לסלט קר של שעועית, שמיר, בצל [כיום אדום] מלח ורוטב חמוץ מתוק, על גבול הוינגרט.
מהי הצעתכם?
ביוון אכלנו בובעס [ שעועית ענק ] מבושלת רוטב עגבניות דליל. תיבול מינימאלי [מלח+פלפל שחור, ציר עוף, או אבקת מרק עוף, קצת רסק עגבניות וזהו. לא היה סימן לבצל או לשום], אצלנו הטורקים מבשלים את הבובעס בעיקר לסלט קר של שעועית, שמיר, בצל [כיום אדום] מלח ורוטב חמוץ מתוק, על גבול הוינגרט.
מהי הצעתכם?