מהי הדרך הכי זולה להמיר שקלים לדולרים?

davidG14

New member
מהי הדרך הכי זולה להמיר שקלים לדולרים?

היי,
רציתי לנצל את העובדה שהדולר נמצא בשער הנמוך ביותר מזה 6 שנים (3.39 שח) ולהמיר שקלים לדולרים.

בהנחה שאני רוצה להמיר סכום די גדול (נניח 400,000 ש"ח), מהי הדריך הכי זולה מבחינת עמלות?
(כמובן שאני מעדיף לעשות את זה מבלי להסתובב עם סכום כזה ברחוב, כלומר המרה בצורה אלקטרונית)

doronf65

New member
מנהל
אם יש לך חשבון בנק אמריקאי

פשוט תעביר אליו כספים.גם בחשבון דולרי ישראלי זה מאוד נוח וכך זה לא יוצא מהבנקאות הישראלית

davidG14

New member
אין לי עדיין חשבון אמריקאי

אני רוצה לנצל את העובדה שהדולר עכשיו בשפל (3.39) ולקנות דולרים.
בעתיד אעביר את זה לחשבון אמריקאי ברגע שיפתח.
&nbsp
הבנתי שהמרה דרך הבנק זו האופציה הכי יקרה.

Alfa156 GTA

New member
בכל צורת ההעברה חוץ ממזוודה תצטרך יעד לכסף

כל עוד אין לך חשבון מקומי אין לך דרך לעשות זאת אלא אם תמיר הכל לCRYPTO CURRENCY שלא מצריך חשבון בנק.
&nbsp
אחרי שיהיה לך חשבון בנק יש המון שיטות להעברת הכספים כמו בבנק עצמו (הם ניתנים למיקוח בקלות) ועד לחברות כמו COVERCY וCLEARSHIFT לדוגמא.
&nbsp
עוד שיטה שאני לא אם רלוונטית לך (וגם פחות מתאימה לסכום כזה) היא כרטיס אשראי ללא עמלות, זאת אומרת אתה משלם רק את השער היציג בהמרה. (קיים בד"כ לאנשי הייטק או קבוצות שונות).
&nbsp
בהצלחה.
&nbsp

miado

New member
בסכומים כאלה יש אופציה זולה, אבל לא בהכרח נוחה

והיא לפתוח חשבון ב-Interactive Brokers. זה בית השקעות / ברוקר אמריקאי שעובד עם ישראלים. יש להם חשבון בנק בישראל שאפשר להעביר אליו שקלים. לאחר מכן ניתן להמיר לדולרים בעמלות נמוכות (באיזור דולרים בודדים + מרווח קטן). אמור לצאת זול בהרבה מבנק בישראל.

מאחר והברוקר אמריקאי אפשר להעביר/למשוך את הכסף לכל חשבון אמריקאי באמצעות ACH/Wire.

nm1887

New member
תשובה להמרת שקלים למט"ח

היי
התעריף בבנק ישראלי הוא % 0.75 מהיציג / שער אחרון + 0.19% עמלת המרה
בסכום כזה אפשר להתמקח ולבקש פטור מעמלת המרה + הטבה בשער לפחות 0.50%
לפעמים מאשרים גם 0.70%. (ככה שהשער יותר קרוב ליציג/ אחרון)
&nbsp
מקווה שעזרתי :)
&nbsp

למעלה