מהי הדרך הנכונה לבשל תורמוס?
היי,
אני רוצה להכין תורמוס כמו שהיו מוכרים פעם, זוכרים? מבושל, מלוח וטעים שהיינו מפצחים כמו גרעינים.
מהי הדרך הטובה ביותר לבשל תורמוס? החל מהשרייה, שימוש בסודה לשתייה, כמויות מים, כמויות מלח כדי שיהיה טעים ומדוייק (לימון?) וכיצד כדאי לאחסן אותו לאחר הבישול?
אשמח לקבל עזרה ומתכון ממישהו שבישל תורמוס ומדבר מניסיון, איני זקוקה לקישורים למתכונים בגוגל, לחפש בגוגל גם אני יודעת
תודה רבה!
היי,
אני רוצה להכין תורמוס כמו שהיו מוכרים פעם, זוכרים? מבושל, מלוח וטעים שהיינו מפצחים כמו גרעינים.
מהי הדרך הטובה ביותר לבשל תורמוס? החל מהשרייה, שימוש בסודה לשתייה, כמויות מים, כמויות מלח כדי שיהיה טעים ומדוייק (לימון?) וכיצד כדאי לאחסן אותו לאחר הבישול?
אשמח לקבל עזרה ומתכון ממישהו שבישל תורמוס ומדבר מניסיון, איני זקוקה לקישורים למתכונים בגוגל, לחפש בגוגל גם אני יודעת
תודה רבה!