מהי הדרך הנכונה, לנתק קשר

שושה 23

New member
מהי הדרך הנכונה, לנתק קשר

אני מקווה שלא תקחו את השאלות שלי באופן אישי, זה פשוט דברים שמענינים אותי, במיוחד הגברים שבכם אז מהי הדרך הנכונה עם ידיד או ידידה עם יזיז או יזיזה עם חבר או חברה טובים עם בן או בת זוג

אין דרך נכונה,

ויש המון הבדלים בין כל הקשרים שהצגת. עם ידיד וחברה, אין דרך מסויימת. זו פשוט התרחקות שכזו שלאט לאט שדועך הקשר. לפעמים זה קורה גם בלי הצורך או הרצון עצמו. עם יזיז לא אמורים לנתק קשר, אין בניכם בלאו הכי קשר.. עם בן זוג. אממממ, תלוי מה הסיבה. אם זו בעיה ביחסים, אז יושבים לשיחה ומסבירים שזו הסיבה וזו פרידה. אם זה בתחילת קשר והבחור לא נראה לך, פשוט אומרים שזה לא יילך וזהו.

שזיפוני

New member
אהבתי את תשובתך..

אבל זה לא אומר שאני מסכים לגמרי..
גם לדעתי אין אמנם דרך נכונה אבל יש דרך מתחשבת. עם הכי פחות כאב וזה מה ששושה שאלה. חוץ מזה, סקארלט, יזיז, אם אני לא טועה, זה ידיד פלוס בונוס מיני, לא? אז יש קשר ידידי! (פלוס בונוס..) עם ידיד, חברה ויזיז מתקשרים פחות, ותוך שבועיים זה ייגמר, אלא אם זה חבר ילדות קרוב מאד, שכאן אני מציע לדבר בעקיפין על הבעיות - חבר טוב יקלוט את הרמז ויפעל בהתאם, ואם לא, אז.. מתקשרים פחות.. למרות מה שאמרתי, שושה, אני חושב שלרוב זה אינדיבידואלי, ותלוי באיך שאת רואה את האדם ומכירה אותו- אם את יודעת שבדרך מסוימת הוא ייפגע אז לכי בדרך עוקפת. לגבי בן זוג, כאשר עולה איזושהי הרגשה לא נוחה מהקשר, חייבים לדבר על התחושות והסיבות, ובוודאי כשאת רוצה להפרד.

שזיפוני

New member
הממ.."לרוב זה אינדיבידואלי"..../images/Emo163.gif

אני צריך להסביר את עצמי.. כמובן שתמיד זה אינדיבידואלי, אלא שהתכוונתי שלרוב אנו יודעים מה יפגע בחבר, ולכן נפעל בהתאם, אך לעיתים אנו לא יודעים, וכך נשללת מאיתנו הדרך "האינדיבידואלית"..

Shmuel71

New member
ניתוק קשר

ההי שושה הדרך היפה והמתאימה לנתק קשר היא אך ורק לומר בפנים את האמת למי שאיתו את מעונינת בניתוק הקשר שלך בידידות ש

שושה 23

New member
לא בהכרח ממך, אלא באופן כללי

אך נפתרים מאנשים בצורה הכי נעימה שיש בלי לפגוע באף אחד?

נוקס

New member
בטח חיפשתי, את יודעת

כמה פעמים הן זרקו אותי? פינג פונג קטן עלי...

free soul

New member
לדעתי הדרך הנכונה היא:

לדבר עם הבן אדם פנים מול פנים ולהגיד שזה לא זה.. ולהתחיל לפרט למה זה לא זה! למרות שעשיתי זאת בעבר..אותו הבחור לא קיבל את זה טוב.. טוב, הוא היה באמת מוזר....................

free soul

New member
אין דבר כזה לא יבין

גם לא צריך לזרוק לו רמז.. אלא, להגיד לו את זה בפנים.

שושה 23

New member
העניין הוא כזה

יש מישהוא שאני עושה איתו קורס באוניברסיטה ופעם הוא ביקש ממני חומר של השיעור, והבאתי לו את המספר שלי כדי שיזכיר לי להביא את החומר יום למחרת בקיצור מאז אותו בחור לא מפסיק להתקשר, כבר כמה פעמים אמרתי לו שהטלפון שלי לא בסדר, והוא מתנתק אחרי כמה דקות של שיחה, ואמרתי לו כבר שיש לי מישהו, ולחבר שלי מציקות השיחות שלו וההודעות שלו, הוא בחור נורא נחמד, רגיש נורא ואני ממש מרחמת עליו, ואני לא רוצה לפגוע בו, אני לא יודעת אך לעשות את זה, מבלי לפגוע בו. אני חייבת לציין שהדבר האחרון שאני רוצה זה לפגוע בו, פשוט הוא פוגע לי במערכת היחסים, עם חבר שלי מה אתם אומרים? אך עושים את זה בעדינות?

מוותק

New member
לי נראה שאם הוא לא הבין

וזה באמת מפריע לך אז אולי אין ברירה וצריך להיות יותר ישירים. אבל אולי הוא רק רוצה להיות ידיד שלך ואין לו כוונות אחרות .?

למעלה