מהי ההמצאה החשובה של המאה?

tapas tapas

New member
מהי ההמצאה החשובה של המאה?

ההמצאה חשובה לדעתי היא המצאה המשבלת את שתי ההמצאות החשובות ביותר של העולם העתיק. הגלגל והלחם. וההמצאה הזו היא הרי הפיצה. מה דעתכם?

אמִיר

New member
אז זכינו במשחק "פורום אקראי"?

כבוד

שאפולי

New member
../images/Emo6.gif

לא זכיתם, יותר נכון עליתם בגורל ותודה לתפוז.. בוא תצטרף? יש קישור בחתימה ברוך הבא

אחמס1

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo78.gif רק שהפיצה לא הומצאה במאה

האחרונה. לדעתי המחשב, אף על פי שקשה להצביע בדיוק על נקודה בזמן שמכונות חישוב יכולות להיקרא בה "מחשבים" (אבל זה היה במאה ה-20.). אין ספק שהמצאה זו שינתה את פני הגלובוס ללא היכר. נכון שמשתמשים בה גם טרוריסטים ונאצים כדי לתאם פעולות ולהפיץ רעיונות פסולים. אבל עם זה צריך להתמודד בכל מיני דרכים, וזה זניח (מנקודת מבט גלובאלית) לעומת כל הטוב והתועלת שהופקו מיכולת החישוב חסרת התקדים שהייתה במאה האחרונה.

avinamal

New member
חותך הביצים

זה שמשתמשים בו כדי להוסיף ביצה לבורקס.

2_be

New member
בורקס עם ביצה?:-* בחיים לא השתמשתי בכזה דבר

ואני חיה לא רע בכלל

אחמס1

New member
נקודה טובה. avinamal איפה יש בכלל בורקס עם

ביצה?? אף על פי שזה נשמע לא רע, מגוון הבורקסים שיש בצד שלי של הטכניון די משעמם.

אחמס1

New member
חחח זה נכון בשביל כולם. אבל אף על פי כן כללתי

את אולמן בצד שלי של הטכניון, ואכן אם אני קונה בורקס אז אני קונה שם ולא בפיזיקה (שם יש איזה בורקס אחד שעומד כל היום (או יותר) בחלון ראווה, ולא תמיד אפשר לחמם ולכן הטעם בהתאם). באולמן יש גבינה (משעמם), תפוחי אדמה (טעים), פטריות (הביסים הראשונים טעימים אבל אי אפשר לגמור דבר כזה) ו"פיצה" (שזה עם מילוי שאמור להזכיר פיצה, זה לא, אבל זה בסדר וכמו פטריות קשה לסיים). כך שלפי האמור לעיל אני מחפש מקורות בורקס חדשים, ותמיד הנחתי שאלו כל הטעמים שמיוצרים בטכניון. האם בממלכת אמאדור יש זנים אקזוטיים יותר של בורקס?

אמִיר

New member
הביצה לא בתוך הבורקס ../images/Emo5.gif

הביצה נמצאת לצד הבורקס, כפי שאפשר לראות על כל אריזה של בורקסים קפואים תמונה להמחשה: http://www.asakim-hamim.co.il/_uploads/extraimg/54444(1).jpg

SpyKid

New member
../images/Emo12.gif

בורקס גבינה בהחלט מנצח בורקס תפוחי אדמה! (וזה בטעם פיצה טעים גם כן).

Tom HaKatom

New member
אולי זה לא מהמאה אבל בהחלט חשוב

בתי השימוש וגלילי נייר הוטאלט

tapas tapas

New member
דרך אגב

בהודו היתה עיר עתיקה לפני 4000 שנה שבה הייתה מערכת סנטציה, היו אפילו אסלות ותעלות ניקוז. והיתה גם בריכה ציבורית. המפתיע הוא שאפילו היום אין בהודו כאלה מערכות סנטציה.

sagima

New member
../images/Emo45.gif מסכים

נייר טואלט, בהחלט... אני לא חושב שהייתי מסתדר עם כל הקטע הזה של ללחוץ ידיים עם היד הנכונה.

AnarchistPhilosopher

Well-known member
גיטרה חשמלית וגיטרה באס...

למרות שיש לי פינה חמה לקלאסית שלי, זו לא המצאה של המאה הקודמת. בטח אחרי תבוא השאלה מהי ההמצאה הכי לא חשובה/מציקה של המאה ה-20. (אנחנו במאה ה-21 למי ששכח). האמת יש כאן פרדוקס קטן בהודעה שלי...

למעלה