מהי הימנעות - בהקשר שלנו?

מהי הימנעות - בהקשר שלנו?

יודעות, חשבתי המון על נושא ההימנעות. מה זאת הימנעות בהקשר שלנו - האוהבות הבלתי נלאות....? האם זה אומר לא להכיר גברים? לא ליזום פניות או נוכחות באתרי היכרויות? להפוך להיות פאסיביות בכל הנוגע ליזמות שנדרשות מאיתנו כדי להיות במקום שאפשר לגשת אלינו? האם זה להסתגר בבית? אצלי זאת תערובת של הימנעות מנקיטת פעולה בעניין יצירת זוגיות בצירוף יצירת עולם אלטרנטיבי לזוגיות. מה זה אצלכן?

ועוד משהו בהקשר הזה....

יצא לכן פעם להתפלא עד כמה גברים מרשים לעצמם ? ההימנעות רק גורמת לי לשים לב יותר ויותר לסוג החוצפה שקיימת בשטח בלי שמישהו מהם חושד שמשהו לא בסדר. יום אחד פונה אלי מישהו שלא מכיר אותי ולא ראה אותי מעולם ושואל אותי אם הוא יוכל לישון אצלי אחרי הסקס כשהילדים בבית. נשים, זו היתה הפניה שלו לאדם זר לו לחלוטין.... אתן קולטות את עומק גסות הרוח?

איתי , ערבה, איתי....

ברור היה לו ,משום מה, שכל מה שאני רוצה זה לעשות איתו סקס ולאפסן את הילדים שלי ככה שיהיה לו נוח... לא יאומן.

אילו הייתי פוגשת אותו או רואה אותו

הייתי בוודאי שופכת לו משהו על החולצה ואני מקווה שזה היה חם. הענין הוא שהוא שלח לי מסר בזו הלשון... איך מעיפים סטירה באינטרנט?

חחחחחחחחח זה פשוט

שולחים לו מסר בזו הלשון.... " אני משאירה איתי ללילה רק מי שאני חושבת שיצליח לספק אותי לילה שלם".... <שירי מראה את הצדדים הרעים שבה..>

אדם זר לחלוטין ?? את שכבת איתו..

עם כל הכבוד,זו גסות, אבל לא עמוקה... סוף סוף היה ביניכם משהו.. איך נגדיר ? אממ עילאי.. לא זה משאיר פינה בלב לא? על הפינה הזאת הוא סמך. השטות שלו מתבטאת בזה שהיה צריך להתחשב יותר ולברר אם יש ילדים ואם זה יפריע וכו.. לדעתי זה די לגטימי להישאר לישון אחרי הסקס..

איך אפשר לשכב עם מישהו שבחיים לא

ראית ולא פגשת? לא רק שלא שכבתי איתו (אני חוזרת לא שכבתי איתו) גם לא ראיתי אותו מעולם ועד המסר הזה לא ידעתי על עצם קיומו בעולם הזה. מבינה? זה מישהו ששלח לי מסר כזה כי זה מה שהטריד אותו. עוד לפני השאלה מי אני בכלל. לזה אני קוראת חוצפה !

E D G Y

New member
אני קצת מבולבלת בנוגע להמנעות שלי

אבל כרגע אני יכולה לומר שזה כולל המנעות מיצירה אקטיבית של קשרים עם גברים. אני כן עונה כשפונים אלי, אבל אני מאוד זהירה בקשר לרמת הקרבה שאני מרשה לעצמי, אם בכלל. יש לי קשר מיני חדש, שאני לא רואה בו סכנה של התאהבות מצידי, ולכן הוא נוח לי (אין לי ציפיות גבוהות-בעיקר סקס) ומעבר לזה אני ממשיכה לחפש לךעצמי דרכים אחרות למלא את חיי במשמעות, שהיא לא דרך גברים. אז כרגע כך נראית ההמנעות שלי ואני מרגישה ממש טוב איתה לעת עתה..

נשמע טוב. נשמע שאת שולטת במה

שמתרחש . את כותבת "אני מאוד זהירה בקשר לרמת הקרבה שאני מרשה לעצמי." איזה קריטריונים את מפעילה שם? אסביר את שאלתי. כשאני יוצאת לפגישה עם גבר אני שואלת את עצמי אם אני רוצה בו ובאיזה אופן. לפני ההמנעות הייתי עסוקה בדיוק בשאלה ההפוכה : האם הוא ירצה בי.... ההמנעות שלי מתבטאת בזה שאני מחייבת את עצמי לסרב בנימוס לגברים שאני לא רוצה בהם בשום אופן. מצאתי, אגב, שכשאני לא רוצה בהם גם אין לי עניין בקשר מיני איתם. סתם, משהו נוסף שלא הבחנתי בו עד להמנעות. בקיצור אותו עיקרון שלמדתי מג'נין רות בעניין אוכל: איכלי רק כשאת רעבה , איכלי רק מה שאת ממש משתוקקת לאכול. נראה לכן פשוט? נסו את זה על אמת. בכלל לא פשוט לגלות שאין לך שום עניין אמיתי בגברים שאת פוגשת, ושאין לך שום רצון אמיתי לאכול את האוכל שנדמה היה לך תמיד שרצית לאכול רק כי אסור לך....

למעלה