מהי הסיבה לכך שמידי פעם אין אינטרנט במעבדת המחשבים ?
B berta84 New member 28/7/08 #2 איזו מעבדת מחשבים? זאת של ג'ייקובס היא זוועתית וזאת למרות המחשבים החדשים שם, וזה בגלל חוסר תחזוקה. המחשבים במעבדות של רבין מעולים אבל לרוב החדרים דחוסים ורועשים בטירוף.
איזו מעבדת מחשבים? זאת של ג'ייקובס היא זוועתית וזאת למרות המחשבים החדשים שם, וזה בגלל חוסר תחזוקה. המחשבים במעבדות של רבין מעולים אבל לרוב החדרים דחוסים ורועשים בטירוף.
B berta84 New member 29/7/08 #7 מה? אבל זה היה בבוקר, אלה הן השעות בהן אני פועלת מתוך שינה ולא מבינה מה אני עושה את מדברת על לנה? טוב אני מצטערת, אני לא התכוונתי, באמת שלא ואתמול הגשנו את הסמנריון
מה? אבל זה היה בבוקר, אלה הן השעות בהן אני פועלת מתוך שינה ולא מבינה מה אני עושה את מדברת על לנה? טוב אני מצטערת, אני לא התכוונתי, באמת שלא ואתמול הגשנו את הסמנריון
א אירנושששש New member 29/7/08 #8 מזל טוב על הסמינריון את לא יכולה לתרץ את ההתנהגות שלך כל פעם בטענה שזה היה בוקר. אם את לא שולטת בפה שלך בבוקר, עדיף שלא תדברי עם אנשים.
מזל טוב על הסמינריון את לא יכולה לתרץ את ההתנהגות שלך כל פעם בטענה שזה היה בוקר. אם את לא שולטת בפה שלך בבוקר, עדיף שלא תדברי עם אנשים.
B berta84 New member 29/7/08 #9 רק בפה? גם בראש אני לא שולטת לא רק בבוקר, לפעמים גם בשעות אחרות אני לא מתרצת, אני רק מסבירה נכון, אני לא בסדר.
רק בפה? גם בראש אני לא שולטת לא רק בבוקר, לפעמים גם בשעות אחרות אני לא מתרצת, אני רק מסבירה נכון, אני לא בסדר.
א אירנושששש New member 29/7/08 #13 אתמול היה חלחלת ישראל איך אני אגש היום? ואמרתי לך אתמול שאני לא מתכוונת לגשת.
B berta84 New member 29/7/08 #14 אז אחלה, ניגש ביחד איזה חוצפנים הם כאן בחדר מחשבים אני רואה הרצאות בוידאו והם מרעישים כאילו אין מחר ועוד מבוגרים- איזושהי קבוצה של היחידה ללימודי חוץ הם רבים על מקומות!
אז אחלה, ניגש ביחד איזה חוצפנים הם כאן בחדר מחשבים אני רואה הרצאות בוידאו והם מרעישים כאילו אין מחר ועוד מבוגרים- איזושהי קבוצה של היחידה ללימודי חוץ הם רבים על מקומות!
B berta84 New member 29/7/08 #15 לא את פשוט לא מתארת לעצמך ניסיתי להעיר להם ואיזו פריחה בת 40 ממש עפה עליי חתיכת פריחה ואגרסיבית מסכן בעלה
לא את פשוט לא מתארת לעצמך ניסיתי להעיר להם ואיזו פריחה בת 40 ממש עפה עליי חתיכת פריחה ואגרסיבית מסכן בעלה