מהי הפרוצדורה לרישום בנותי בדרכון הקנדי שלי?

נ ב ט ו ט

New member
מהי הפרוצדורה לרישום בנותי בדרכון הקנדי שלי?

שלום
הצצתי בשאלות הנפוצות ובטאגליינס אבל לא מצאתי מענה לשאלתי.. במזל טוב נולדו לי תאומות לפני 3 חודשים. הייתי רוצה לעשות להן דרכון קנדי או לרשום אותן בדרכון הקנדי שלי (אני ילידת קנדה) האם מישהו יודע מהי הפרוצדורה לרישום בנותי בדרכון הקנדי שלי ? מאיזה גיל ניתן להוציא להן דרכון קנדי משל עצמן? תודה רבה !

מהעיון בעולם שלך אני מבין שאת מתגוררת בישראל

הכתובת שלך היא השגרירות הקנדית. את צריכה לגשת לשם לרחוב נירים 3 ביד אליהו כשבידך תעודת האזרחות הקנדית שלך ודרכונך הקנדי, וכן תעודות הלידה של הילדות. (מקור דו לשוני כולל אנגלית ממשרד הפנים) הם יטפלו בזה. את יכולה לוודא מה עלייך לעשות אם תשלחי אי מייל באנגלית לקונסוליה, הם עונים תוך יום יומיים. קישור לשעות הקבלה של הקונסוליה ולאופני ההתקשרות לקונסוליה, ולנוהל בקשות אזרחות מצורפים למטה לתועלת הציבור.

Xirus

New member
במחילה שכחת להזכיר ...

תעודת נישואין מתורגמת עם אישור נוטריוני. זוג תמונות של הילדה בפורמט מאוד ספציפי (שונה מזה שהם דורשים לפספורט). טפסים מתאימים שכוללים גם את חתימת ההורה השני.

Xirus

New member
והעיקר שכחתי ...

הילדים לא נרשמים בדרכון שלך. את מגישה בקשה לתעודת אזרחות עבור הילדים - והם מקבלים תעודת אזרחות - עניין של שנה לפחות. אם את לחוצה לנסוע - אז תגישי את הבקשה הנ"ל ואיתה ביחד בקשה לדרכון עבור כל ילד בצירוף כרטיס טיסה - וינפיקו לך דרכון תוך 3-4 שבועות.

billiy bee

New member
לנבטוט

לפני שנים ניתן היה לרשום את הילדים בדרכון של ההורים. כיום כל ילד שנולד חייב דרכון משלו. הבעיה היא לצלם תינוק ולכן אם את לא צריכה כרגע את הדרכון עדיף לחכות לגיל של 6 חודשים כך שהוא כבר יישב ואז לצלם. אני הגשתי בזמנו בשגרירות בתל אביב ולא היתה כל בעיה לקבל תעודת אזרח ורישום בדרכון.

נ ב ט ו ט

New member
תודה למשיבים העיניין הוא...

שאני מפחדת שיש לכל העיניין הזה תוקף כלומר נדמה לי שאם לא מנפיקים להם דרכון עד גיל מסויים אז כבר לא ניתן יהיה להנפיק להם דרכון קנדי - האם אני טועה? כי למען האמת לא לחוץ לי בכלל אבל היתי מעדיפה לא לדחות דברים.

Xirus

New member
הגיל הוא גיל 14 וגם אז לא מאוחר אלא רק יותר

בירוקרטיה. אז יש לך זמן ... בדיוק עכשיו עשיתי את זה לילדים שלי שהם בני 9 , 6 ו- 4.

billiy bee

New member
נבטוט אין מה לפחד

ברגע שתצטרכי לטוס תוכלי לגשת לשגרירות הקנדית ובלי בעיות תקבלי את הדרכון. כל 5 שנים חייבים דרכון חדש.

למעלה