מהי התכונה שהכי מרתיעה אתכם

black side

New member
מהי התכונה שהכי מרתיעה אתכם

ולא הייתם מוכנים בשום אופן אצל בת/בן זוג? אני למשל, לא נראה לי שהייתי מוכנה להיות עם מישהו ששומע מזרחית (לא להרוג אותי) יש לי ידידים ששומעים, אבל בתור חבל לא.. לא יודעת למה:/

fipo

New member
לא הייתי מוכנה

לצאת עם מישהו קמצן ואדיש!!!

../images/Emo45.gif מסכימה איתך!!!

לא הייתי גם יוצאת עם מי שלא מכבד את ההורים שלי ומי שאני לא נמשכת אליו.

מה שהכי ירתיע אותי מבחור..ממ...

קמצנות שחצנות וחוסר כבוד כלפיי... אני לא יכולה לסבול אנשים שחושבים שהם טובים מאחרים..

מיטללל

New member
אבל

היו לנו כבר מליון שרשורים כאלה :p מה ה"קטע" שלא הייתם מסוגלים לסבול אצל בן זוג שלכם? (כמו שאני וההיא כתבנו, מוזיקה מזרחית, מפלצת שלא אוהבת ילדים...) מה עוד ?

אממממ..קטע שאני לא אסבול זה שהוא

יתנהג תמידדדדדד כמו ילד קטן....סבבה שיש צחוקים והכל אבל אני צריכה מישהו שאפשר לדבר איתו... ועוד משהו-לא יכולה לסבול ערסים....

zep dragon

New member
כמה דברים-

מישהו שמוריד שערות ששותה לי מהדיאט קולה שמקטר על כמה קשה לו בקריה-עצלן

קטרפי

New member
מישהי שמעשנת ../images/Emo110.gif

לא סובל את זה זה לא רק הקטע שאני שונא שמעשנים ליידי, אם גם החברה שלי תהייה מעשנת אז זה גם יהיה בעייה להיתנשק איתה ולדבר איתה ודברים כאלה....

לא הייתי יוצאת

עם מישהו: 1. מסריח (ולא משנה מאיפה), בכלל הגיינה מאוד חשובה לי. 2.גבוה ממני בעד 30 סנטימטרים 3. שלובש שילוב של ג'ינסים שצמודים למטה עם נעלי ספורט גבוהות כאלה..
4. מישהו שהאוצר מילים שלו כולל רק כמה הברות 5. מישהו שנגעל מכלבים.

מאיטשוק

New member
האמתתתתתת

אני חושבת שברגע שתהיי מאוהבת באמת במישהו לא יהיה אכפת לכם ממה שהוא שומע או איך שהוא מתלבש זה לא יהיה רלוונטי בכלל

black side

New member
אבל-

אני כבר בהתחלה, אם הבנאדם שומע מזרחית, אני פוסלת אותו מהאפשרות להתאהב בו לפחות ככה זה עד עכשיו

free soul

New member
תכונה שלא הייתי מקבלת?

עצבנות יתר.. אני לא אוהבת טיפוסים כאלו.. אני אוהבת את הרגישים, את הגברים שהם סבבה.. לא אלו שהכניסו להם פילפל חריף לתחת ומתנהגים כמו לא יודעת מה.. יורד לי מהערך של הבן אדם. אני גם לא אוהבת גברים שאין להם כבוד ויחס חם למין הנשי.

Sunset Night

New member
טימטום..

שתהיה סקסית בטירוף פצצה עולמית מדהימה מהממת, אם היא מטומטמת אני לא אגע בה עם סורק ליזר ממרחק 500 מטר. שלא נדבר על אפשרות רומנטית בכלל.

למעלה