מהי התנוחה המענגת ביותר לאישה ?

שאלה מצויינת !!

באותה מידה אפשר לשאול : "מה המאכל האהוב ביותר על נשים ?".... אז אפצח ואגיד שאני מאמין שלכל בחורה/נערה/אישה יש את התנוחה המועדפת עליה וכל מה שצריך לעשות זה לשאול אותה או פשוט לנסות ביחד ולראות. זה תלוי בכל-כך הרבה גורמים פיזיולוגים של הגבר המדובר ושל האישה המדוברת.... ובתור המלצה לרעיונות - יש כל מיני סיפרי כיס ("101 תנוחות" וכאלה...) שאפשר לקחת מהם רעיונות עד שמוצאים את הפייבוריטית.

magenta73

New member
כל אישה והגוף שלה...

אין לזה תשובה חד משמעית. יש הרבה כאלו שאוהבות דוגי. יש כאלה שאוהבות להיות למעלה. יש את מי שמעדיפה מיסיונרית. אני,למשל, מעדיפה שהוא יושב ואני יושבת עליו.

spooni

New member
הגודל כן קובע ../images/Emo13.gif תסלחו לי הגברים.

אבל אם אין גודל אז , יש כמה תנוחות שהן יותר מענגות מהמיסיונרית. אני אחפש את המצגת ואצרף אותה

יש מצגת לזה ????

אומנם אני לא נמנה עם המין הנשי אבל.... גודל בהחלט משפיע - פסיכולוגית בלבד - ויש לזה כמובן הרבה משקל... אבל כמו שבוודאי יודעים - אין איברי חישה בנרתיק... אם היו - תהליך הלידה היה קצת יותר סיוטי ממה שהוא... מבחינה פיזית - העובי הוא זה שעושה את ההבדל. וכמובן שישנם טיפים שיכולים לעזור בזה - כמו למשל : שימת כרית תחת הישבן בתנוחה המיסיונרית כדי להעמיק את החדירה. ישיבה על בן הזוג מלמעלה בכדי לשלוט בעומק החדירה. וכו' וכו' וכו'. אבל עדיין - ישנן נשים שנהנות יותר מחדירה וישנן כאלה שנהנות יותר ממשחקים באיזור השפתיים או אורלי וכו' וכו'... להגדיר משהו שיכסה את כולן היא משימה בלתי אפשרית. כל אחת ומה שעושה לה טוב עם הפרטנר המסויים הזה. אבל זה לא מונע מלשלוח את המצגת בכל מקרה

spooni

New member
תעביר את האימייל שלך לפרטי ו

תקבל הרבה מצגות

bulb

New member
בעמידה...

מול הכיור במטבח תקראו לי כשיתחילו לשרוף חזיות

orrin

New member
מה נסגר עם הפורום הזה?

אני חולה יומיים וזה מה שקורה???? תראי, שוב אני אחזור על עצמי (זה כבר נהיה הרגל משעמם, עם הקוראים סליחה): נשים זה לא עם מה שמענג אחת יכאיב לשניה יגעיל את השלישית ויפחיד את הרביעית. הדרך הכי פשוטה היא לשאול.... ולקבל תשובה שמתאימה רק לה, וטובה לה.... ושוב נשים זה לא ע ם

נראה לי שאת לוקחת את זה קשה...

נראה לי שהוא הבין שנשים זה לא עם.... בסך הכל שאל שאלה... מסכן.... זה בא מרצון טוב

orrin

New member
טוב, סליחה

סתם המחשב מתחרפן לי וזה משכיח ממני לנשום....

למעלה