מהי התנוחה המענגת ביותר לאישה ?

יש פורום סקס! אבל בגלל שאני נחמדה..

כל אחת מה שהיא אוהבת ומענג אותה יותר....=] מה שנחשבות מענגות יותר: דוגי, מיסיונרית וכפיות.

mami120

New member
ידיד-יזיז...יש לי סיפור בשבילכם..

שיחת טלפון שגרתית עם הידיד הכי טוב שלי, הוא בוכה לי על כל הצרות שלו, אני מקטרת לו על הצרות שלי, ופתאום שתיקה מביכה בין שנינו. תמיד נמשכנו אחד לשני ,ותמיד התרחקנו אחד משני כמו מאש, הכל רק שהידידות לא תיהרס. "מאמי, מתי כבר נעשה משהו?"-הוא שואל, ואני המומה לא ציפיתי לזה. " מותק מה אתה רוצה לעשות.?"-שאלתי , משחקת אותה לא מבינה. "אני רוצה לענג אותך, לגרום לך לשכוח הכל, לגרום לך לצעוק" שתיקה על הקו, אני לא יודעת מה להגיד כי הראש התחיל להריץ מחשבות. -"מאמי?" -"אני פה,קצת המומה, לא יודעת מה להגיד" -"אל תגידי כלום , תבואי אלי היום" תמיד הייתי קוראת לדירה שלו , מאורת בית זונות ,סליחה על הביטוי אבל זה הכי נכון, מה לא היה שם?? בר משקאות ענקי, מרפסת שמשקיפה לאחד הנופים היותר יפים בארץ, ג`וינטים חופשי על השולחן.... בקיצור דירת רווקים טיפוסית. והחגיגות שהוא עשה שם, וואו רק על זה אני יכולה לכתוב 10 סיפורים, בו נגיד שאצלו אורגיה זה בשגרה. "אני לא רוצה לאבד אותך, אתה חשוב לי " "ההרגשה הדדית, מאמי, אבל אני לא יכול יותר, אני מת לטעום אותך" טוב בשלב הזה בלעתי את הרוק, איך אפשר לסרב להצעה כזאת??? "נו, אז מה את אומרת?, את יודעת עוד לא הבאתי לך את המתנה של היום הולדת, ותחשבי על זה כתוספת אליה" חייכתי , הוא ידע בדיוק מה להגיד להרגיע אותי, להגיע אלי, תבינו דבר אחד, הוא בכלל לא הטעם שלי, רחוק מזה, אם הייתי רואה אותו ברחוב בכלל לא הייתי מסובבת את הראש. אחחחח, אבל המוח, החשיבה, האתגר האופי, מדהים!! יכולנו לשבת שעות ולהתנצח על נושא כשאין רגע משעמם. "אני אהיה אצלך בעשר"-אמרתי בלחץ. "אל תדאגי, מאמי (הוא חייב להכיר אותי כזה טוב???), מבטיח שרק תיהני, מת עלייך תהיי פה בעשר,ביי" משום מה לא הייתי כל כך לחוצה, המתח בינינו היה כבר שם שנים והרבה פעמים פנטזתי עליו . בעשר ורבע דפקתי לו בדלת , כמובן שאני חייבת לעשות לו דווקא ולאחר, מזל שהוא רגיל... "הדלת פתוחה "-הוא צעק לי. הבטן שלי החלה להתהפך, הייתי כל כך לחוצה. נכנסתי לדירה, המומה, הוא כיבה את האור ומילא את הבית בנרות, חייכתי לעצמי , אבל איפה הוא? התקדמתי לסלון , כאשר פתאום אני מרגישה זרועות עוטפות אותי, הוא נצמד אלי מאחור, "אני מת עלייך בחצאית מיני, את כל כך סקסית ככה" הוא החל לנשק לי את הצוואר, הידים שלו מלטפות את בטני בעדינות מטריפה. "את מוכנה?" הסתובבתי אליו , מבט תוהה על עיני, רק מהנהנת בראשי , אין לי מושג אפילו למה אני אמורה להיות מוכנה. הוא לקח אותי לחדר,"תתפשטי" , אמר בטון ציווי, ואני במקום להעמיד אותו במקום, נדלקתי, מרגישה את הרטיבות בתחתונים, וזאת רק ההתחלה... התחלתי להתפשט , מסתכלת עליו והוא לא מתייחס פונה לארון ומוציא ממנו רצועות , לא הבנתי מה קורה. "תשכבי על המיטה , ותעצמי עיניים" "מותק..."-התחלתי להגיד.. "בלי שאלות, על המיטה!" ואני נדלקת יותר ויותר, נשכבתי , מרגישה אותו תופס לי את היד הראשונה קושר אותה,עובר ליד השנייה, ואז תופס את הרגלים, קושר גם אותם. פתאום אני מרגישה את הלשון שלו על השפתיים שלי, חוקר אותן, אני מחזירה לו נשיקה בולעת אותו, מתה שהוא יגע בי, שישחרר את הלחץ שנוצר, ואז הוא עוזב. מתחיל לשרטט שביל עם הלשון שלו עלי, מגיעה לפטמות שלי, מעביר את הלשון שלו בסיבובים , עובר מאחת לשניה, בינתיים היד שלו הגיע אלי, משחקת בי, הוא החל להזיז אותה, ואני נאנקת, מוצץ לי את הפטמות, חזק, נושך, והיד זזה יותר ויותר מהר, אני תיכף גומרת, אחח, ההרגשה הנפלאה של לפני, ואז הוא מספיק, ואני כאילו הטילו אותי על הקרקע, מה??? "אני כבר חוזר ". אני שומעת אותו , שם במטבח, פותח את המקרר, סקרנית מה הוא מתכנן, הוא חוזר, קערה בידיו ואני לא מצליחה לראות מה בתוכה. " לא לפקוח, אני לא נתתי לך רשות!!" אני עוצמת חזרה את עיני, מרגישה אותו נשכב לצידי. "כמה את חמה עכשיו?", הקרח נגע בגופי, הוא הכניס את הקובייה לתוכי, נאנקתי, גופי החל לזוז הקור הזה שפוגש בחום גופי, ואצבעותיו בפנים מזיזות את הקובייה בתוכי, לוקח קובייה נוספת ומעביר אותה על הפטמות שלי, שוב פעם המתח הזה אני כל כך קרובה, מתחילה להזיז את האגן שלי על אצבעותיו, רוקדת עליהם , קרובה, ושוב הוא מפסיק. אני משמיעה קול מחאה, הוא משגע אותי. "עוד לא מאמי, הלילה עוד ארוך" הוא קם מהמיטה, אני מרגישה אותו מתמקם בין רגלי, הנשימה שלו עלי, ידיו מלטפות את ישבני, "רוצה לגמור", הלשון שלו בתוכי, מתחילה ללקק אותי, אני זזה,"רוצה?" ואני לא עונה, לא מסוגלת לחשוב. הוא מפסיק, שוב פעם "את רוצה לגמור?" "כן"-אני אומרת בלחישה. "לא שמעתי"-הוא אומר ואני שונאת אותו על זה, הוא יודע שאני אוהבת להיות בשליטה לא לאבד אותה. "כן"-עניתי לו בקול,"כן אני רוצה לגמור". הוא מחייך וחוזר לתוכי, מכניס את הלשון שלו פנימה, מוצץ אותי הרעידות מתחילות, והוא שוב מפסיק, "די"-אני אומרת ," אתה משגע אותי" הוא מטפס עלי , מצמיד את גופו אלי, נותן לי להרגיש את זקפתו. "ואת, את מרגישה מה את עושה, אל תדאגי מאמי, את עוד תגמרי הרבה הלילה" הוא שוב קם, והגוף כבר סחוט,רוצה להשתחרר, מה עכשיו הוא הכין? "ועכשיו המתנה שלך!" הוא ניגש לארון והוציא קופסא, ואני כמובן סקרנית , אני אוהבת מתנות!! "אל תכעסי שאני פותח אותה, אבל אני רוצה להיות הראשון שיעזור לך להשתמש בזה" הוא מוציא מהקופסא פרפר, ושלט צמוד , אחח, אני מתחילה לנזול רק מהמחשבה. הוא מתקרב אלי,נשכב על המיטה ומתחיל להסביר, "מכירה את הרוקט פוקט?" ואני מהנהנת הרי הוא יודע שכן, הוא קנה לי את זה שנה שעברה ליום הולדת (יש לי חברים ממש מתחשבים)... "אז זה חידוש", הוא לוחש ומכניס את הפרפר לתוכי, ראשי נזרק אחורה, גופי צמא למגע בתוכו, הוא לוקח את השלט ומתחיל , רמה 1, הפרפר זז בתוכי, כל הגוף שלי רועד, בזמן הזה הוא צובט את הפטמות שלי, אני מתחילה להתפתל, רמה 2, הוא נושך את הפטמות בחוזקה ואני צועקת בהפתעה, רמה 3 לא חושבת יותר על הכאב, רק לגמור כבר לשחרר את הגוף, רמה 4, אקסטזה מטורפת, משמיעה קולות , לא שולטת בזה, ואז הוא חוזר אחורה, רמה 3, וזה שוב מפסיק, רמה 2 ,נרגע, ,רמה 1, ואני שואלת "למה?". "אני נהנה לראות אותך מתפתלת". ואז.....בלי שום הכנה רמה 5, זהו הגוף שלי רעד, לא הייתי צריכה יותר מזה,אני גומרת, בקולי קולות, לא מספיקה להתענג על התחושה והוא מתחיל שוב, הפעם ממשיך מרמה 5, הגוף שלי לא מוכן לזה, לא יודע איך לקבל את התחושות האלה, רמה 6, אני כבר צועקת, רמה 7, ואני גומרת וגומרת ללא הפסקה. אני שומעת אותו מוריד את בגדיו, משחרר אותי בכבליי, הוא נכנס לתוכי בעוצמה , אני מקרבת אותו, מצמידה אותו בחוזקה, זקוקה לשחרור הזה,והוא נכנס אלי, כל פעם חזק יותר ויותר. אני מרגישה אותו רועד מעלי,הודף את עצמו לתוכי בחוזקה, הפסקתי לספור כמה פעמים גמרתי באותו לילה. הוא גמר בתוכי, נשכב עלי, מתנשף ואני בכלל לא יכולה לדבר, מתחיל לנשק אותי בעדינות. "חכי שתראי מה תכננתי לפעם הבאה".

Zoharrr

New member
מאמי(?!)?

נראה לי שאת בפורום הלא נכון... לכי ל"פנטזיות מיניות" יקבלו אותך שם בחום...

Cobe Anan

New member
או שתדברי עם אהוד במאי ומזי כהן...

יש להם איזה מחזמר בשבילך :-D

Paranoid Eyes

New member
וואלה..

יש לי טיקים בעיניים מהודעות ארוכות כאלה.. אני אחסוך לעצמי..

Paranoid Eyes

New member
קראתי 2 משפטים ראשונים

ו2 אחרונים... תגובה אחת של מישהו.. והבנתי כבר מה היה בהודעה

למעלה