בשבילי חברות זה
* מישהו שיהיה לצידי גם בזמנים קשים, גם בזמנים שהוא צריך רק לתת מבלי לקבל, כי אני עוברת תקופה קשה. * מישהו שיודע להקשיב ולא רק שומע (נכנס דרך אוזן אחת ויוצא דרך האוזן השניה). * מישהו שלא יירכל מאחורי הגב ולא יפגע. * מישהו שאני יכולה להתייעץ איתו ואני יודעת שהוא יתן לי עצה מהלב, עצה אמיתית, עצה שהוא היה רוצה לקבל עבור עצמו - אם הוא היה באותו מצב. * מישהו שיאמר לי את האמת כשצריך, לא ישקר ולא יהיה צבוע. * מישהו שיודע לגלות אמפתיה וחיבה ויודע לתת כתף למשענת כשצריך. * מישהו שמבין אותנו אם אנו עושים טעות, יודע לקבל גישה שאנשים עושים טעויות ולפעמים צריך בחיים לטעות ולא נהנה להיות ציני ולפגוע כאשר אנו "נופלים" - "אל תגידי שלא אמרתי לך, רואה שאני צודק?". * מישהו שכאשר אנו באים לדבר איתו, אז הוא יודע לתת לנו לדבר ולא "לוקח" לנו את הבמה ופתאום במקום שהוא יקשיב לנו, המצב הופך להיות שאנו מקשיבים לו. * מישהו שכאשר אנו מדברים איתו על משהו, אז הוא יודע לפרגן ולא להעצים (מלשון עצום) את עצמו על חשבוננו - לדוגמא אם אנו מספרים על משהו טוב שקרה לנו, אז שלא יאמר - היי זה מה זה פשוט, אני הייתי עושה את זה יותר טוב ויותר יפה. נכתב בלשון זכר לשם הנוחיות בלבד, אך כמובן שזה מכוון לשני המינים.