מהי לדעתכן "העצמה נשית"?

מגי 336

New member
מהי לדעתכן "העצמה נשית"?

האם לדעתכן נשים כקבוצה יכולות לתרום אחת לשניה לצמוח מבחינה אישית ורוחנית? במידה והיתה קבוצה כזו של נשים שיכולה לפרגן ולהרים פרוייקט של העצמה נשית, במה הייתן מעדיפות להשתתף - בצמיחה אישית (קריירה, לימודים, משפחה) או בצמיחה רוחנית (פיתוח מודעות רוחנית, הבנת מסרים מהאור, חיבור לאני הפנימי והעליון ועוד..)?

מגי שלי../images/Emo99.gifאיזו שאלה יפה../images/Emo23.gif

העצמה נשית, לתת בעדינות וברכות מהידע שיש לכל אחת. להרגיש שבנתינה לאחרת אני נותנת גם לעצמי ואז ההעצמה היא כפולה ומכופלת. אני בהחלט מאמינה שנשים יכולות לעזור ולצמוח ולהעצים אחת את השניה. ואני בהחלט מכירה קבוצה כזו
מהמקום שבו אני נמצאת היום, אני מעדיפה צמיחה רוחנית

מגי 336

New member
טליוש יקרה ומקסימה ../images/Emo23.gif

לא שאלתי סתם... אני מרגישה שיש במקום הזה המון כוח שמבקש לפרוץ ולא כל כך יודע איך, "מעגל נשים" - מעגל עם המון אנרגיה חיובית, פרגון הדדי ויכולת לסייע אחת לשניה בדרכים רבות. אוהבתותך

תודה מקסימה שלי../images/Emo23.gifאוהבתותך גם../images/Emo99.gif

כל כך נכון!!! נפתח לו את הדלת נראה לו את השביל.... שהכוח הקסום והמיוחד הזה יפרוץ באור רב ויגע בלבבות
שכמהים לאהבה
לחום
לאמונה
וכדברי שיריי חנוכה.... "כל אחת היא אור קטן
וכולנו אור איתן
.....

m i c h a l 6 1

New member
מגי תבורכי ../images/Emo24.gif

שאלה מקסימה, אני חושבת שאין כמו העוצמה הנשית , לחזק,לחבק,להבין,לתמוך,יש בנשים כוח מאוד מיוחד, אני אישית הייתי מעדיפה גם העצמה לקריירה וגם לרוחני

אני מתחברת לצד המעשי יותר

סביבה נשית בהחלט יכולה להעצים ולתמוך בנשים לעזור להן ברגעי משבר, לשהתתף ברגעי שמחה וכדומה. אני פחות מתחברת לצד הרוחני.

nataly36

New member
קבוצת נשים זה יכול להיות ענק או ממש הרס

אני חושבת שלנשים יש המון המון כוח ועוצמה - רק שיסכימו להתחבר לזה. ולא "להשאיר" את הבמה לגברים ולמחוק את עצמן לגמרי.... יש יכולות , וכמו כל כלי עוצמתי - הוא יכול להיות מדהים ונפלא אך גם מסוכן מאד.

מגי 336

New member
הי נטלי ../images/Emo39.gif

מדוע לדעתך הכח יכול להיות מסוכן? תוכלי להסביר?

nataly36

New member
ידוע לדוגמא ששופטות קשות יותר משופטים

וגם נשים שהם בעד המצ'ואיזים - הם יותר הדוקות וקיצוניות מהגברים עצמם!!! וזה כאשר הן לבד... אז בקבוצה... זה יכול להיות חזק מאד אך הרסני מאד גם .

מגי 336

New member
אבל אולי מדובר באינדיוודואל?

שופטת קשוחה, אישה מצ'ואיסטית, אישה קיצונית... יש ויש כמו בכל דבר.. הכוונה שלי היתה לפורום הזה, נשים שקוראות וכותבות כאן, ויכולות להוות מעגל נשים אמיתי, אשר בו יש עוצמה שיכולה להתקיים רק בין נשים, אנרגיות נשיות, איטליגנציה נשית, יכולת לסייע ביעוץ, בהכוונה מתוך חכמת חיים או נסיון וידע מהלימודים / עבודה. לנשים יש המון כח ועוצמה, את זה גם את כתבת, ואם רק נוכל לתעל את העוצמה הזו לכיוונים הנכונים, לדעתי נוכל להרים הרבה נשים שזקוקות לה ו.. "מוחקות" את עצמן.

nataly36

New member
אחלה ! ../images/Emo65.gif

יכול להיות שאתמול סתם הייתי קרבים ובלי מצב רוח , כי עכשיו הדברים נראים לי הרבה יותר חיוביים ופחות מסוכנים! יום טוב ושמח!

../images/Emo24.gifנעים לי לקרוא אותך../images/Emo23.gif

ולמה, אני תוהה פתאום, יש מעגלי נשים למשל, ולא מעגלי גברים??? האם עד כדי כך החברה רומסת את הנשים? הנשים כל כך לא מאמינות בעצמן? האם זה בגלל "העולם הגברי"?

למעלה