מהי סדרת האנימה האהובה עלייכם???

kaji to mizu

New member
מהי סדרת האנימה האהובה עלייכם???

שוב שלום לכם!!! מעניין אותי לדעת אם אתם רואים סדרות אנימה ואם כן אז איזו מהסדרות הללו היא הסדרה האהובה עלייכם!!! אני למשל ראיתי הרבה סדרות, בינייהן: שינזו, דיג'ימון(1-4), מדבוט, קאובוי ביבופ, קי אלילת הברזל, ליין, דרגון בול זי, בייבלייד, יוגי-הו!, פוקימון וכנראה שראיתי עוד כמה אבל פשוט שכחתי!!! הסדרה האהובה עליי מבין הנ"ל היא "פוקימון" אשר ליוותה אותי במשך 4 שנים רצופות ותמשיך ללוות את חיי בעתיד!!! כרגע אני צופה באינטרנט בסדרה חדשה יחסית בשם "שאמאן קינג". זו סדרה ממש פיצוץ ואני ממליץ לאנשים לעשות עלייה חיפוש קבצי וידאו בקאזאה ולהתחיל להוריד ולראות את הפרקים שהם דרך אגב ביפנית עם תרגום באנגלית מה שיכול לשפר את אוצר המילים שלכם ביפנית!!! תגובות על סדרות האנימה האהובות עלייכן יתקבלו בשמחה!!! עד ההודעה הבאה!!! SAYONARA נ.ב. הוספתי תמונה של כמה דמויות ראשיות מהסדרה "שאמאן קינג" כך שתראו לפחות על איזו איכות של אנימה אני מדבר!!!

neko

New member
אכן מנגה ואנימה הם שיטה טובה

לשפר יפנית, גם הסרט "אבודים בטוקיו" תרם לאוצר המילים וההברות (אוי, היפנים כ"כ מטורפים...
) ד"א, למנגה ואנימה יש פורום מיוחד משלהם..

togman

New member
ללא ספק

אונגי טוווינס ונאדסיקו היכ טוב לראות ביפנית אם כתוביות

Vegeta fanatic

New member
Fruits Basket ../images/Emo99.gif

ואני חושבת ששם נתקלתי לראשונה בביטוי "אריגאטו גוזיימאס"... ^^;

Yuske

New member
onegai twins שולט

ראיתי 4 פרקים של זה וחוץ מזה sailor moon digimon (frontier) סאקורה שמגיע ביום חמישי ועוד מלאאאאא אבל זה באמת מתאים לפורום מנגה ואנימה ^_^

למעלה