מהי סיבת ההתנדבות שלי

LordNor

New member
מהי סיבת ההתנדבות שלי../images/Emo35.gif

מזמן לא היה לנו שרשור כזה, שכל אחד יפרט מהי סיבת ההתנדבות שלו כדי שנכיר פחות או יותר את הסיבות שגרמו לנו להיחשב "מתנדבים" ולא חיילים רגילים. אני אתחיל: סיבת ההתנדבות: ליקוי שמיעה

Dawson girl

New member
זו לא ממש סיבת התנדבות..

זו סיבת הפטור מהצבא
ושלי זו ליקוי בשמיעה, בעיות בכליות ו.. זהו. יש לי גם משקפיים אבל המספר קטן וזו לא בעיה רצינית.. וסיבת התנדבות: רצון לתרום למדינה ובעיקר לעצמי את הניסיון הזה. אה וגם זכויות של חיילים משוחררים

סיבת פטור והתנדבות אז...

סיבת הפטור: אולצרטייב קוליטיס (דלקחת כיבית במעי הגס) זה כמו הקרוהן רק שזה מוגבל למעי הגס בלבד, לא יודע אם יש לזה צדדים גרועים יותר מקרוהן. יש גם עוד דברים למיניהם אבל הדבר לעיל הוא הסיבה לפטור. סיבת התנדבות: לתרום למדינה, ללבוש מדים, אני רוצה להיות קצין! אולי אני סתם מקנא בחברים, אבל אני מתכנן להתנדב רק עוד שנתיים שלוש כדי להיות בטוח לגמרי שזה מה שאני רוצה (וגם לבוא מוכן יותר - תארים וכו). אני מניח שזה יציק לי בכל טקס של יום הזכרון לחללי מערכות ישראל אם אני לא אהיה שם כמה פעמים עם מדים...

סיונתו

New member
סיבת הפטור שלי

ממש מתוסבכת
ניתוח שבסופו גילו שיש לי רגישות להרדמה ולא ממש התעוררתי ממנו ואני עד היום חצי משותקת (אין לי תחושה בחצי גוף אבל אני מתפקדת רגיל...) ואי זה הכי קצר שיכולתי לעשות את זה
מחר בגרות ביוטופ

Tomak19

New member
תשובות

1.סיבת ההתנדבות שלי הוא חולשה בשרירי האצבעות- או "בעיה במוטוריקה עדינה", בגלל זה אמרו לי שאני לא יכול לתפעל נשק ולכן קיבלתי את הפטור. 2.אני אוהב את המדינה וצה"ל זה צבא המדינה, אם כולם מתגייסים אז גם אני יכול להקדיש מזמני היקר ולהתגייס, אני רוצה להיות קצין(בחטיבה שבה אני משרת), אני אוהב את התפקיד ואני מרגיש שהוא יכול לפתח אותי באופן אישי.

newKiticat

New member
הסיבה שבגללה

הצבא לא מוכן לקחת אחראיות למרות שזה לא כזו בעיה- והצבא הוא סתם "צ'ייקן שייט"- סוכרת נעורים- מטופלת באינוסלין. (מי שנמצא על כדורים מקבל 64).

Dizen

New member
../images/Emo26.gif

בעיה בושט. אין לי כח להסביר, וגם ככה זה לא כזה מעניין
צבא טיפש.

tty2

New member
סיבת?!? ואם אין אחת ../images/Emo3.gif../images/Emo35.gif

אני מתנדב בגלל שיתוק מוחין(CP)+הידרוצפולוס+אסתמה...ו.... זהו!

סיונתו

New member
יפה לאללה ../images/Emo8.gif

ואני חשבתי שלי יש בעיה מתוסבכת
איזה מעודדים אתם... (טוב אני מיוחדת ומתוסבכת חחח)

tty2

New member
מנהלי הפורום?!?!?

רגע!!! מה הפסדתי? הודעה שנשלחה אלי נמחקה? למה? איזו שטות היה לו להגיד?

מ ר ו

New member
גם אני! ../images/Emo9.gif

סיבה לפטור: אני על כיסא גלגלים ממונע (למחלה קוראים SMA II, לא מוכרת...). סובה להתנדב: הצורך להרגיש כמו כולם (כמו שהרגשתי עד עכשיו), הרצון לתרום למדינה שקיבלה אותי בידיים פתוחות (עולה חדשה) ועזרה לי הרבה מאוד, וכמובן בשביל החוויה האישית והגאווה להיות חיילת!!

למעלה