מהי רוחניות?

Apotheosis

New member
מהי רוחניות?

ומיהם ישויות האור - כיצד אנחנו מתקשרים איתם - כיצד ניזהר מהצד החשוך והשפעותיו - ומהו הפיתרון לאחר שהבנת את "השייכוך" שלך כאן - בחירת צד - תוך כדי מאבקי יום יומי - לאן ממשיכים מכאן? מדוע כיום נקרא "עידן הדלי" או "עידן הרוחניות" - מה חדש כיום? כיצד מקדמים את זה הלאה - כי אני מרגיש שהפורום נועד כדי "להתכסח" וכל יום - מביא איתו עוד משתמש עלום שם נוסף - המביא את "שאלותיו" (במטרה לבוז ולזלזל בכוונה ברוחניות ואפילו ב"ישויות האור" אשר נמצאות כאן.. לכן - מדוע הפורום לא נקרא : "מלחמות ישויות האור ותיקשורם אחד עם השני?"

יותר הולם - מאחר וטוקבקיסטים לא חסר לנו - ולעולם.

רוחניות

בגדול רוחניות היא התמקדות בדברים הסמויים מן העין כי שם נמצאת האמת, החומר הוא אשליה, החומר כולא את הרוח. ישויות האור הם ישויות ממימדים שונים אשר בחרו ללכת בדרך הרוח וע"י כך למלא את רצון הבורא ולשמר את החיים, ישויות החושך הם אלו אשר בחרו בדרך החומר החיים פחות מעניינים אותם (כמו המכונות במטריקס). לאחר שהבנת את השייכות ולאחר שבחרת צד עליך להשלים יעודך ולהמשיך עבודה באור. עבודה באור היא כל דבר שעוזר לשמר ולפתח את החיים. הפורום נועד לא להתכסח כי אם להמשיך את עבודת האור (כשמו) האור כידוע מושך אליו גם יצורים מזיקים ולכן ההתכסחויות . בתור עובד אור עליך להשלים עם כולם וגם להאיר את עיני החשוכים.

Apotheosis

New member
כמה שאלות בנושא "עבודת האור", ברשותך..

1. הבנתי שרוחניות היא בעיקרון מצב בוא אתה מוצא את עצמך "מתעניין" במשהו שחבוי מן הספרים בחנויות, חבוי מן בתי הכנסת והכנסיות, חבוי מן הרב וחבוי בעצם מכל אנשי העולם ה"מגדירים ומבהרים" מהי רוחניות - מה שקורה הוא בעצם מי שלא נכנס למקומות "מוגדרים" כעבודת -השם- ולא עבודת ה-אור- נמצא את עצמו בחוץ ומנודה - מאחר וגם התסכסחויות ויצורים לא נעימים - מחפשים אחר האור (ממש בהחלט כמו בסרט ה-מטריקס) לכן, אתה מבין שאתה "אחד מעובדי האור" כאשר אתה יוצר אור נוסף לעולם - שימור חיים/הצלת חיים/ לימוד אוהב וחינוך של אהבה והבנה
(אני לא אוהב לקרוא לזה כבוד הדדי מאחר והבנה הדדית (סימפטיה, הזדהות, הצלת חיים -היא הרבה יותר תואמת את עבודת האור)

2. לאחר שהבנתי את השייכות שלי (אני כן רוצה לתרום מעצמי הלאה - אחרי שעברתי עם עצמי כמה מצבים לא קלים ונסויונות -ממש כמו שעברו אבותינו בתנ"ך שתמיד ניסו אותם האנשים מסביבם - ויצאו מנצחיםן בסופו של דבר ומחוזקים - ולא באופן שהדת מגדירה אותה..בעצם בחרת צד - או לפעול כדרך האור או לא לעשות כלום - וליצור כאוס - ואז גם להסתכסך עם הצד המואר - כדי שלא יתקרבו אליהם עוד אנשים שבחרו בדרך האור - לכן יש איחוד מאוחר ולא כנס שלם כל החיים - ברע תמיד ביחד - והאור תמיד מאיר בחלקים שונים של העולם - ולכן תפקידו הראושני של עם ישראל בתנך - הוא להתבולל ואז "להביא אור לגויים" - לגויים אני קורא "מתלבטים" - אלו אשר אינם יודעים כרגע בחירה מהותית בין הרע לטוב - אבל תמיד חיים את חייהם במטרה לשרת ולעזור לאחר - רק אינם יודעים לקשר את זה לרוחניות - מה שגם ככה לא מנשה -כל עוד עושים את עבודתם.

3. עבודה באור היא כל דבר שעוזר לשמר ולפתח את החיים - באיזה צורה חוץ מממשפחה ולגדל ילדים יש עבודה? במה עוד אפשר להעביר אור לישויות אור אחרות?

4. לאחר שהשלמתי עם עבודתי - כיצד עליי להאיר את עיני החשוכים?

תודה.

עבודת האור

משפט המסכם את דבריך בסעיפים 1ו-2 ״סור מרע ועשה טוב״ סלסור מרוע אינו אומר שעושים טוב לא מספיק לא להיות רעים צריך להפיץ ולעשות טוב.
סעיף 4 עונה לך על סעיף 3. האור לא אמור להאיר את המוארים . עבודת האור היא להעביר את האור לאלה שאין בהם אור או שאורם נחלש עם הזמן.

Apotheosis

New member
אוקיי.

1. מה צריך להפיץ - מאחר ולהיות טוב כתוב לנו בעשרת הדיברות - אני מסכם את זה כ"היה אדם בעל מוסר או ערל עצמי - ולמד ותיצור את חברייך בעולם הזה" - ואם השיטה הזאת הולמת - ניתן להעביר אותה למשפחה, חברים, ילדים, וכן הלאה - דרך שיחה - לקהל של אנשים - אין זה עושה אותי רב או מטיף - אלא פשוט להתחבר עם האנשים - ואז תוך כדי שיחה אתה מגלה האם הם "חלשים" רוחנית (אורם שנחלש עם הזמן - חילופי עונות או השפעה לא טובה כזאת או אחרת) - איך אפשר להעצים את האור שלהם?

2. הסוגיה היותר קשה - איך מביאים אור לאלה הנמשכים לאור אך אין בהם אור (רשעים, רמאים, אתיאיסטים, אנשי דת ממסדית, אנשים הנוטים להיות בפוליטיקה, אקטואליה, תוכניות ריאלטי - או אפילו נמשכים למדיה ומעבירים דרך עדשת המצלמה את ה"זבל הפילוסופי" שלהם לגבי איך כדי לנו לחיות את חיינו וכיצד עלינו לחנך את ילדנו - וגם מה לקנות להם ולאיזה בית ספר או גן גם ראוי לרשום אותם - אחרת אתה מנודה וכן הלאה..

אז לסוג השני של האנשים - האור לא מעניין אותם בכלל - תהיה אליהם "מואר" - והם ירצו לקחת ממך את האנרגיה ולהשתמש בה לדרכתם הנלוזות - למה שתמשיך ללמד אותם אהבה מאחר ואינם יכולים לספוג ממך שיעור לחיים - אלא רק רוצים להתיש אותך במסווה של "באתי ללמוד" - לכן אני מתמקד, אם כבר, בסעיף הראשון - של אלו שהאור בהם חלש - אך עדיין לא נכנעו לחושך המוחלט.

איך מוציאים אנהשים מחשיכה מוחלטת? זאת שאלתי (אני בוחר שלא להרחיה כי כל מקרה לסוגו - אבל אני מעדיף שמישהו חכם ממני יאיר את החשוכים לגמריי מאחר וכל ניסיון - פשוט גורם להם לקחת ממך אנרגיה גולמית - והם אינם ממש מקשיבים או לומדיםמכך לקח.

לכן - היכן האנשים עם האור המועט הזה - שיש בעם מעט "נשמת אפם", ומה עושים כדי לחלץ אותם מהבוץ? מאחר ומקרים יותר נוראיים מאלו - מחייבת שיטות גדולות הרבה יותר - ולכן לא כדאי לפעול לבד כאשר מוציאים אדם ש"נפל עמוק מידי" - ממש כמו שלכל אדם יש עזרה במה שהוא עושה - מן הראוי שיהיה עזרה "מסיבית יותר" לאלו שממש חשוכים.

מה דעתך? מה ניתן לעשות?

Apotheosis

New member
אני החלטתי לבתמקד במשפחה שלי ובעצמי.

ולהעביר אליהם מהאור שלי. ראיתי את ניצולם של בני האדם לאורך השנים, ראיתי את הצד הרע - יותר מידי פעמים. לכן - אני מאחל אהבה - לאלה הראויים לה - ולאחרים - אני נותן להם למצוא את דרכם בדרך שלהם - מאחר ואי אפשר להציל את כל העולם - בטח שלא לבד או בקבוצות קטנות - וגם אם המטרה היא להאיר - גם בחנוכה עומדים 8 נרות - ו"שמש" מעליהם. .

עקיבא13

New member
כשאני מכבה את האור בלילה

יש חושך
אשמח אם תאיר את עיני היכן ישויות האור?

עקיבא13

New member
ברצינות

"ישויות האור הם ישויות ממימדים שונים אשר בחרו ללכת בדרך הרוח וע"י כך למלא את רצון הבורא ולשמר את החיים, ישויות החושך הם אלו אשר בחרו בדרך החומר החיים פחות מעניינים אותם"
על סמך מה אתה כותב את זה? יש מקורות? מי גילה את התופעה?

על סמך מחקר של שנים

אתה שואל את השאלות הלא נכונות, אם זה באמת מעניין אותך הרשת מלאה באינפורמציה על כך, בתור התחלה חפש חומר ביטיוב (באנגלית).

רותי 11

New member
Apotheosis היקר - אני אתחיל מהסוף

להתחלה - לגבי אותם אלה שאתה אומר שמתכסחים כאן
תכל'ס אלה הם הקולות של הספק שלנו אלה הם אותם קולות
שאנחנו לא תמיד רוצים להקשיב להם.
מצד שני הלכה למעשה פשוט אפשר להתעלם מהם ואז אין ויכוח
גם שאלות שלדעתך הם בזבוז לעולם אין באמת בזבוז תמיד טוב
ללראות או להקשיב למה שיש אחרי אותן מילים.
שאלת מי הם אותם ישויות אור? אתה ישות אור ישות אור לא חייבת
להיות משהו מטאפיזי גם אנחנו ישויות אור שנמצאות בגוף פיזי ולא
קל לנו במיוחד עם הגוף הזה - אבל בחרנו להתגלם כאן בגוף הזה
כי יש לזה מטרה נעלה מטרה חשובה יותר ממה שנראה על פניו מטרה
חשובה יותר מרק ללכת לעבודה לגדל ילדים ועוד...
עידן הדלי נקרא כך כי אנחנו בפתחו של עידן חדש שהתת יסוד שלו הוא אוויר
אנחנו עוברים לעידן על שהוא עידן האש ותת עידן הוא האוויר. הווה אומר אוויר
של אש. אל תשכח שהדלי במזלות האסטרולוגים דייך ליסוד האוויר.
אין פה באמת עניין של שייכוך אתה נמצא כאן כי נשמתך בחרה להגיע לכאן
ולכן אתה שייך לכאן. לגבי אותן ישויות או חוצנים או כל דבר אחר שלא נמצא
במימד שלנו (המימד השלישי) לכל אחד יש את הסיבה או האינטרס להיות כאן
אם אתה תהיה מחובר להדרכות שלך בלבד לא תהיה לך בעיה - לכן חשוב
להקפיד להתחבר רק להדרכות ולא לכל דבר שזז כמו שאומרים.

Apotheosis

New member
אני לא נותן הגדרות מיוחדות לרוחניות..

אני משתף את דעותיי - אני מודע שיש מקום גם לאסטרולוגיה, ספקנים וכן הלאה - זה פשוט נראה, בשלב מסוים, שהייאוש והקטע המנטרה הזאת של "תצלם לי הכל ו"אני לא מאמין" גם אחרי אינספור הסברים - זה נהיה כמו מבוי סתום לאנשים שנכנסים, וגם אחרי שכמה אנשים מסבירים להם ונותנים תשובה (עניינית גם) - הם עדיין ממשיכים בשלהם - ולא מנסים ללמוד ולהתקדם הלאה, ולא רק מהודעותיי - לכן אני גם מציין להם - להמשיך הלאה.. כמה פעמים תראי כאן את אותה הודעה חוזרת על עצמה בנוסחים שונים? אני מביא את דעתי גם - ודואג שהיא לפחות תעורר "מישהו" שמצוי בצרה כלשהי - ובאמת מעוניין להבין מהי רוחניות, ובאמת EAGER TO LEARN מה שנקרא, ולא, אני לא מגדיר את עצמי כ"מדריך מוסמך" -אבל אני מביא את דעותיי לפורומים השונים.. כמו כולם.

למעלה