מהי תדירות האוננות שלכם ???

מהי תדירות האוננות שלכם ???

והאם אתם חופשיים לעשות את זה עם או ליד בן זוגכם , האם פאשרלהשוות את ההנאה שאתם מפיקים מהאוננות לסקס מלא עם בן זוג/בת זוג ....

Master Stav

New member
ככול שמתחשק

חופשי תמיד היתי לעשות כול מה שאני אוהב ורוצה לא זה לא כמו פינוק הדדי ...אבל זה משהו שמעניק בכול זאת סיפוק לא רע בכלל

ואותי לימדו ש...

לעשות ביד ,זה לעשות אהבה אם מישהו שאתה באמת אוהב ...ממממ ומאז אני לא מפסיק ...

Cגלית

New member
../images/Emo6.gif

כיף לאונן, יחד או לחוד

בדיוק גמרתי...

אם אני מסוגל לאונן ליד בת הזוג שלי זה אומר שיש בנינו רמת אינטימיות גבוהה שזה הכי טוב שאפשר לבקש...

יום כן יום לא יום למה לא ../images/Emo9.gif

בקיצור... מתי שבא לי ואני חרמנית... בד"כ זה קורה בשעות הבוקר...כשאני לבד בבית למרות שכשחושבים על זה...אם היתה לי החופשיות זה היה אפשרי גם בצהריים וגם בערב... ממממ אי אפשר להשוות כשאתה לבד זה אחרת ועם בן הזוג זה אחרת... ואם עושים את זה "אינ פרונט אופ" (in front of) בן הזוג זה אומר שאתה חופשי עד הסוף איתו...ואז זה הכי כייף, כי ככה אפשר לשלב עבודה ידנית אישית בנוסף לבן-זוג...מממ מדהים

בת עולם

New member
זה משתנה

יש תקופות שכמה פעמים ביום ויש תקופות שיעבור הרבה זמן בין לבין

מה זה אוננות?

אצלנו במנזר אף אחד לא אמר לי אף פעם את המילה הזאת. טוב, אני אלך לחפש בכתבי הקודש.

Cגלית

New member
../images/Emo6.gif

עיזבי כיתבי קודש, תזמיני את המוסכניק (שכחתי שת שמו) לפה. צריך לשאול אותו כמה דברים על הברקטיקת הסקס. נעשה לו בינת חלקי חילוב.

מתי שבא בד"כ...

חרמנות עולה ובא אז עושה. אין לזה תדירות קבועה או נוסח..
בתקופה האחרונה לא עושה, מסיבות כאלה ואחרות.. רק בזמנים מאוד ספציפיים.. התדירות מאוד מצומצמת אמנם אך שווה את הנסיבות וכו'.. (מסובך קצת לחלק, מובן מאליו לחלק האחר...) ובכל מקרה, ליד הבנזוג אני חופשיה לעשות את זה, הוא רואה אותי במצבים הרבה יותר אישיים מלאונן, ככה שמולו אין לי בעיה בכלל.. וזה חלק מכל המכלול של היחסים שלי איתו..

עינוגית

New member
זה משתנה

אם יש לי בן זוג או אפילו סתם פרטנר לסקס, התדירות תרד. אחרת, כמעט כל יום.

למעלה