ואני מאמין ב...../images/Emo140.gif../images/Emo212.gif../images/Emo141.gif
יקירתי,הנה מעט מה"אני מאמין" שלי,בלי מדריכים רוחניים לצערי... לפני 17 שנים הייתי "מדריך רוחני" בעצמי לסטודנטית אובדת דרך ונואשת לתשומת לב,מתמטיקה למדה,ורדופת רוחות היתה...ולא, אינני מתבדח כהרגלי הפעם,ארבעה חודשים תמימים הייתי "המדריך הרוחני" שלה,רבות למדה ממני...אם כי יותר בעניני הגוף מאשר בעניני הרוח,לבסוף נמאס לי ממנה ושסתי אותה בעולם בעזרת בעיטה ידידותית באחוריה...ואחוריים נהדרים היו לה...בזכותם סבלתי את נוכחותה בסביבתי...שנתיים מאוחר יותר,ערב נסיעתי ליפן,התקשרתי להפרד,והמטומטמת האשימה אותי בכך "שנבואותי לא התגשמו !"... לרגע עמדתי שם,אוחז בשפורפרת ותוהה אם הבנתי את שאמרה,אך היא לא הותירה אותי תוהה...סיפרה לי כי לאחר כל מפגש ביננו טרחה לכתוב במחברת את "נבואותי"...מסתבר שהאמינה באמונה שלמה וחסרת ספקות שכל היוצא מפי דברי אלוהים חיים הם... באמונה יוקדת וחסרת פשרות [ופסיכוטית להפליא]ישבה וכתבה בדבקות באותה מחברת במקום להתרכז בלימודיה האוניברסיטאים, לדבריה כל כמה ימים פתחה את "מחברת הנבואות" ושיננה אותן ! ! ! לאחר שנתיים נזכרה לחשוב על כך שאולי בסופו של דבר "הייתי נביא שקר".... קיסרית אהובה שלי,במקום כל שהוא,נמצאת מחברת שלמה המכילה בתוכה את "הבשורה לפי ___________",לא פעם תהיתי אם יום אחד,בעוד דורות,לאחר מלחמה גרעינית,אותה מחברת תתגלה ותהווה את הבסיס לדת חדשה..... אם כן,חושבני כי המאמינים יהנו מהמון חופש מיני...מחרות מוחלטת,ועוד כמה וכמה דברים שכנראה אמרתי כשאני בגלופין ומרוכז באחוריה הנהדרים...או יותר נכון,נעוץ בהם... מצטער יקירתי,נשמות לא מתגלגלות,ביאה טובה תמיד,תלויה בהתאמה בין המשתתפים בפולחן,וכן,אם נגענו בכך.... לאמונה ולדת יש משמעות משנית,את יודעת היכן נמצאת העוצמה האמיתית ? העוצמה האמיתית נמצאת בפולחן עצמו יקירתי,דת איננה בעלת כוחות כל שהם,וכי למה חשבת שהיהדות שרדה זמן כה ארוך ? ולמה הנצרות הקאתולית הרבה יותר מענינת מזרמים חדשים בנצרות כגון הפרוטסטאנטים,הלותראנים,ורבים אחרים ? הכל ענין של פולחן יקירתי...ללא הפולחן אין לאמונה עתיד אמיתי ולא עומק מיסטי... טלי את הפולחן מהדת,והדת איננה...ללא מזבח ונרות,תפילות על ברכיים כואבות,נרות,קטורת ומחוות מסתוריות,כל דת הינה אוסף של מיתוסים,פילוסופיה בגרוש או שניים,אוסף של אמונות טפלות,ונסיון לשלוט בהמונים הבורים בעזרת איומים מקפיאי דם והבטחות מטופשות... לכן דתות פאגניות מסוימות קוסמות לרבים עד ימנו אנו,הפולחן יקירתי,הריקוד בעירום ביער האפל,הדם הניגר על המזבח המאולתר, רעם התופים הקדמון...מחול הלהבות.... אשמח לחלוק עמך עוד,אך אני מאמין שהפיצה שאמי אפתה מתקררת.... חג שמח שלך TAINTED SAINT