מהי תיאוסופיה ?

roniia

New member
ברוך הבא לפורום- על תאוסופיה

ברוך הבא לפורום ! על תאוסופיה שוחחנו בפורום מספר פעמים- אתה מוזמן לעשות חיפוש או לקרוא בשאלות נפוצות סוף שבוע נעים רוני

aviax1

New member
יפה מאוד

אם זה מה שזה כתוב אני ישמח אני כבר הרבה זמן מנסה למצוא חברה שהבסיס שלה הוא אהבה וקבלת השונה ולא סגידה לאיזשהו אל בסיסי ומטופש בלי חשיבה קודם לכן

roniia

New member
תאוסופיה מנסה להביא את הידע בהקשר רחב יותר:

אותו ידע שקיים בכל התורות הרוחניות ומאחורי כל הדתות. דתות נוצרו בתקופות שונות, במקומות שונים על כדור הארץ, כדי להתאים לעמים שונים, לתרבויות שונות. לכן כל דת מציגה את הידע מזווית שלה, אבל כאמת היחידה. אתה יכול להגיע אל המהות, אל המקור מי כל מקום, מתוך כל מסורת דתית-רוחנית, מתוך המקום שמוכר לך (יהודים מתוך יהדות-קבלה וכו, את לא חייב לנסוע להודו ולהתחבר לאיזה גורו...) אתה לא חייב לעבור להסתכל דרך המשקפיים של דת מסוימת. תאוסופיה מתחברת לכל המסורות- לידע וחוכמה העומדים מאחוריהם. המטרה החשובה ביותר של האגודה, שהיא גם מהות של הרוחניות, הינה לפעול למען קירוב- אחווה בין האנשים.

אני לכן

אבי תקשיב אתה נימצא במחזור אנרגטי טוב לזוגיות בעל הצלחה מלאה אבל בעיות מישפחתיות מסוימות מקשות קצת עליך עיניין ששייך לעזיבה של מישהו גם מטריד אותך \

aviax1

New member
אם התכוונת עליי

קוראים לי דבר ראשון אביעד ... אין לי בעיות משפחתיות בנתיים טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה .... חמש חמש חמש .. חח סתאם ויש עזיבה שבאמת גורמת לי קצת דאגה אבל זה נסיעה לחול שאני נוסע בה לא של מישהו אחר ובנתיים לא הולך לי הכי טוב זוגיות

למעלה