מהלך ההכנעה האהוב עליכם?

talhorm

New member
מהלך ההכנעה האהוב עליכם?

מהו מהלך ההכנעה האהוב עליכם? יש מהלכים מרהיבים אבל ממש נדירים שלא רואים כל יום כמו ההומופלטה, והגוגפלטה (גומי-דיאז PRIDE33). יש את הטריאנגל צ'וק, RNC, גיליוטינה, ארם בר, הייל הוק, קימוארה וכו'. אני אישית כמה שההכנעה הזאת פשוטה, מאוד מאוד אוהב דווקא את הRNC! ב'י ג'יי פן ניצח בRNC את מאט יוז, טקנורי גומי, ג'ו סטיבנסון וג'נס פולבר - מרשים לא?
אז מהו מהלך ההכנעה האהוב עליכם?

AmericanDragon

New member
טריינגל זה מאוד נחמד

כנ''ל ארם באר. בימים הראשונים של הפורום שאלתי על האימפקט (לא מוצא את המילה הנכונה) של כמה הכנעות ודאמיט, מישהו ענה לי שם ואני לא מבין עדיין מה לדוגמה עושים ברוב הנעילות. זה מתסכל פשוטD:

וואי, אני אוהב כל הכנעה...

אבל "אנקונדה צ'אוק" זה האהוב עלי. גם "פליין-ארם-בר" (ג'וג'י בקפיצה) זה אחד היפים!.....

mmamaniac

New member
משולש..

כי לרוב עושים את זה מעמדת גארד על הרצפה בזמן שהיריב בטוח שהוא מכסח אותך (גרייסי -סברן) אחד היפים..

favor

New member
יש כ"כ הרבה

אבל משום מה הטריאנגל הוא האהוב עליי ביותר!

FrecCo

Active member
אתה מתכוון למה שההוא עשה לאנדרסון סילבה?

אחח ימי פרייד העליזים... אבל זה דבר שאתה רואה פעם בחיים אני אוהב לראות נעילות עקב (בעיקר כי אני עוד לא עושה אותם- בארץ אסור נעילות רגליים עד כחולה) וכמובן את כל הנדירות- הפלאטות למיניהם, אנקונדה, ועוד כל מיני דברים שרק מרסלו גרסייה ממציא. לעשות בעצמי- נראה לי שאין כמו טרייאנגל טוב, לנקז ליריב את כל הדם מהפנים.. גם יש המון וריאציות להמשיך מטרייאנגל אם אתה לא מצליח להכניע.

Iam10

New member
triangle/arm triangle וקצת את ה-RNC אבל הבעיה

הבעיה עם ה-RNC היא שברגע שזה מגיע אתה יודע שהקרב די נגמר אז זה מבאס

t-man

New member
הטריאנגל צ'וק-אני אוהב את תהליך שמקדים את

תרגיל-הרבה סבלנות כדי להגיע לשלב שבו אתה מתחיל לחנוק את היריב.

IshMaElf

New member
flying armbar , רומינה סטו , יש לינק

http://www.youtube.com/watch?v=xehQPfgJj7g

talhorm

New member
אגב רומינה סטו

יש לו קרב ביפן בSHOOTO היום, אחד הלוחמים הוותיקים והטובים בעולם, הבנאדם הזה זה השורש של שוטו, הוא שם מ1994. כבוד.

doom23

New member
טריינגל

אבל לא המשעממים שלוקח לבן אדם חצי שעה להרדם אלה האגריסיבים כמו של אנדרסון סילבה שילוב של חניקה עם מרפקים עד שהבחור נכנע

למעלה