מהם הדברים שממש אסור לשכוח...

triniti_b

New member
מהם הדברים שממש אסור לשכוח...

כשיוצאים למספר ימים מהבית עם תינוק? במקרה שלי: תינוק בן חודשיים ל-3 ימים לאילת, אבל אולי באמצעות בעלי הניסיון בפורום נוכל ליצור Check List כללי יותר.

אז הנה הרשימה הקבועה שלי

מחקתי את ההמשך של דברים שאני אורזת עבורי ועבור אהובי הגדול. מה שכן, תוסיפי לרשימה שלי גם מצלמה! כמו כן, יש דברים שמשתנים בהתאם לגיל כמו: פעם היה חשוב לקחת גליכל היום חשוב לנו לקחת גליגם. היום בגילנו המופלג (9 חודשים) כבר אין צורך לארוז משטח פעילות. ויש כמובן דברים שמשתנים בהתאם לאורך הזמן שנעדרים מהבית, עונת השנה, האם יש אוכל נגיש או שצריך להביא גרברים וכד´. שיהיה לכם טיול מהנה!

תוספת קטנה אך חשובה

יותם שלי תינוק יונק ולכן בקשר לשאלתך בגיל חודשיים נזקקתי לארוז לעצמי פדים להנקה. כמובן שאם מדובר בתינוק לא יונק הרי שצריך לארוז בקבוקים, פורמולות אולי מיחם למים רתוחים, מברשות לניקוי בקבוקים. אני לא באמת מתמצאת אז אם פספסתי משהו בטח מישהי אחרת תדע להוסיף.

ולתנוקות יונקים כמובן גם

משאבה (ידנית) לאמא, וכל הציוד הנלווה. חוץ מזה רצוי לקחת הרבה יותר בגדים ממה שאת צריכה. אם תקחי בגדים בכמות שאת צריכה בשביל התינוק, הוא יצטרך כמות כפולה (כמובן אם תקחי כמות כפולה הוא יצטרך רק חצי....)

ואני לוקחת את הרשימה שלך ומוסיפה לה

חיתולי בד (גם פלנל וגם כאלו עם משבצות והרבה!) חיתולים חד פעמיים, מגבונים שקיות משחה לטוסיק חיתולי בגד ים כובע קרם הגנה בגדים (קצרים, ארוכים, גרביים, פיג´מה) סינר צלחת, כוסית, כפית, גרבר מוצצים בקבוקים פורמולה תה צמחים ויטמינים מדחום וזלין אלכוהול + צמר גפן אקמולי גלי-כל/מון/ סבון שמפו מד חום למדידת טמפ´ המים תחליב גוף קרם פנים מברשת לשיער מגבת משטח פעילות צעצועים מנשא! עגלה שמיכת פיקה +שמיכה עבה יותר בחורף (שמיכה לעגלה) מגן ראש סדין ללול רותי את יכולה להעתיק את זה ולהכניס למאמרים! טל [שבכל זאת מנסה לעזור כששחר ישן!]

וגם קלטת שירי ילדים לנסיעה ../images/Emo79.gif

הקלטנו 2 דיסקים אהובים על יותם על קלטת, וכל פעם שהוא מגלה סימני חוסר שקט אנו משמיעים בנסיעה את הקלטת ושרים יחד (אצלנו שירי אצבעות עובדים נהדר). האמת, ששיטת ההרגעה הזאת לא עבדה אצלנו בגיל הצעיר אלא רק אחרי גיל חצי שנה ואפילו יותר. לגיל צעיר יותר כדאי לזכור להביא צעצועים מוכרים ואהובים.

ואם שכחת משהו את יכולה לקפוץ אלי

ואשלים כל מה שחסר לך. מבטיחה. אם את רוצה את מספר הטלפון שלי אשמח לתת לך אותו באי מייל. אני גרה באילת. טל מנהלת פורום הריון ולידה

למעלה