מהם הדרישות לגיוס לשרות הכבאות?

בוא ת´שמע...

וואלה אחי זה בדיוק מה שאני שאלתי לפני כמה ימים. גם אני מת להיות כבאי בצבא, שמעתי זה גן עדן!! אז ת´שמע באמת מה הדרישות: דבר ראשון, יהיה לך קשה להתקבל למערך הכיבוי אם אתה בעל פרופיל 97.. כל אלה שיש להם פרופיל כזה מופנים לחילות יותר רציניים, יעני קרביים. באותו יום שתבוא לצו ראשון, תצטייד עם מכתב המלצה מהמפקד תחנה שלך שירעיף עליך שבחים כמה אתה "מתנדב נאמן". קיצור, מה שהבנתי זה ש-95% מהמכתבים מתקבלים! אם לא מספיק לך, תשאל את המנהל (FIREMAN) או את אבנר הוא כבאי בצבא. איפה אתה מתנדב?

fireman

New member
אני הבנתי מהשאלה משהו אחר לגמרי

אני חושב שהוא שאל לגבי עבודה... ובכן אם זה לגבי צבא...קודמי ענה אחלה תשובה... אם זה לגבי עבודה אז כך: פרופיל קרבי ז"א 82/97 וכמובן בריאות תקינה רשיון נהיגה למשאית עד/מעל 15 טון (עדיפות למעל כדאי מאוד ומומלץ (אם יש כמובן) ניסיון קודם בכיבוי אש...ז"א התנדבות או שירות צבאי ככבאי. מעבר לכך צריך תקן...אם אין תקן לקליטת כוח אדם אז כמובן שלא תתקבל אבל זאת כבר בעיה של התחנה ודבר אחרון....תעודת יושר ממשטרת ישראל בהצלחה

eyal74

New member
לא מתנדב ולא חייל!!!!!!! עוד שאלה!../images/Emo11.gif

לא מתנדב ולא חייל... את התרומה שלי כבר תרמתי בצבא ובמישור הציבורי בכוחות הביטחון באמת שאלתי על עבודה.... תודה על התשובה ולא תודה על התשובה הפלצפנית של הקשרים. האם אלו כל הדרישות? האם רשיון נהיגה מעל 15 טון הכרחי???? (אין סיכוי עם רשיון 02 רגיל?) היכן בכלל מתגייסים? בתחנה כיבוי בעיר שאתה גר נאמר? או שיש מרכז גיוס! וכן ברור לי שצריך תקנים! שזה הדבר הכי חשוב בקשר לגיוס הלא כן?

eyal74

New member
עוד משהו שהסבירו לי! האם זה נכון?

האם זה נכון שרק עד גיל 26 הגיוס לכיבוי הוא אפשרי? האם זה נכון שהגיוס מותנה ברשיון ג לפחות? (אין דבר כזה שנוהגים לפנים משורת הדין במקרה הזה ובמקרה הראשון שציינתי?) תודה מראש אייל

fireman

New member
תשובות

לגבי גיל מקסימלי לגיוס אינני יודע אבל לגבי רשיון אני בטוח, אם אתה אמור להיות כבאי אתה חייב רשיון 03, עם רשיון 02 לא יקבלו אותך כי כבאי צריך גם לנהוג למקום האירוע לגבי תקנים, אם אין תקן צריך לחכות לתקן, וברגע שיהיה ייקחו את מי שעונה על כמה שיותר מהדרישות שלהם (לפי מה שהבנתי אין לך ניסיון עבר אז הם בטח יבחרו מישהו עם ניסיון ונוסיף לזה שאין לך רשיון 03) לגבי אופן הגיוס....הגיוס נעשה כמו פניה לראיון עבודה רגיל אתה צריך לפנות לתחנת הכיבוי באיזור מגוריך...אם זאת התחנה הראשית של אותו אזור תצטרך לעבור ראיון אישי אצל מפקד השרות/תחנה בהצלחה

למעלה