זה גם תלוי בסוג הבשר
שלום
קודם כל בקבוק יין אדום מצונן (לא בטמפ' החדר בקיץ ישראלי של 31 מע' C).
או בירה
. גם זה תלוי בבשר...
כמה שהבשר יותר איכותי (אנטקירוט, סינטה ופילה) ככה צריך להקפיד במה שליד.
על שלושת אילו אני אוהב רוטב פלפל - שמנת.
לא פלפל שחור אלה פלפל מדגסקר. (מגיע בצנצנת כמו חמוצים).
אם אין, לך על פלפל גרגרים צבעוני מעורב.
מבשלים 500 מ"ל שמנת לבישול עם 2 כפות חרדל דיז'ון וכף+ קוניאק או ברנדי,
עם הגרגרים, מביאים לרתיחה ומורידים מהאש.
הרוטב הזה מהווה סיבה לנגב עם בגט אפילו שזה ארוחת בשרים...
ע"י, מגישים ברוב הסטקיות בארה"ב תפ"א אפוי
עם חריץ למעלה ועל זה לפי הטעם:
חמאה ועירית, שמנת חמוצה )אני לא אוהב) או רוטב אלף האיים.
אפשר שעועית ירוקה או אפונה.
הסלטים בד"כ מתאימים יותר אם מכניסים קבב / שיפודים / נקניקיות לפיתה.
במידה ומכינים המבורגר הרעיון לחקות את המוצר הנמכר:
לחמנייה עגולה, חסה, עגבנייה וחמוצים. רוטב: מיונז, חרדל וקטשופ. גם הרוטב פלפל מתאים.
השאלה למה הסלטים?
אם למלא חוסר - מה שאוהבים.
אם להכניס לפיתה - סלט ירקות בסיסי עם הרבה שמן זית,
קצת חומוס וטחינה ואולי חמוצים.
אם לאכול ע"י הבשר - למה סלט?
סלט הוא בד"כ מנה ראשונה ולא תוספת.
בהצלחה ובתיאבון