מהם השיקולים שלך בבחירת נוזל הכלים?

מהם השיקולים שלך בבחירת נוזל הכלים?

כאשר אני קונה נוזל לרחיצת כלים יש פרמטר אחד שעומד לנגד עיני: לא הבקבוק
לא הריח
לא הפרסומת
רק אחוז החומר הפעיל. עד לאחרונה היו שתי חברות בלבד שמכרו ריכוז של 36% חומר פעיל היו אלו: פלמוליב ופיירי. אלא שגם הן ירדו באייכות ובריכוז החומר הפעיל. והן מוכרות נוזל כלים שריכוז החומר הפעיל בו הוא 24% או לצערי 18% היום בדקתי בזמן הקניות מספר מותגים. ראיתי שהאכזבה מפיירי הוכפלה כי נוכחתי שגם פלמוליב הוריד במידת הריכוז והותיר מחיר גבוה יחסית. המוצר סנו סאן קצף סנו אותו חיפשה קונה ליידי, הוא ממש לא סבון כלים. הוא מצויין למשחק הבועות של הילדים ומוטב שיצא ממש לפני פורים ... הבקבוק הססגוני מכיל רק 12% חומר פעיל ואם נדקדק: אז מעט סבון והרבה מים
אמרתי לגברת שתקח בקבוק ריק תשים מעט סבון תוסיף מים, תשקשק את הבקבוק והנה יש לה את המצר החדש "אחרי הנחה..."
אישית ממני..... היא החזירה למדף אחרי קבלת ההסבר ובחרה נוזל אחר.
ואתן? על סמך מה קונות?

קיטי קט2

New member
גם אני חושבת שאין כמו המשחה...

דווקא הן לא היחידות, וגם אני התפלאתי על כך, אבל הבנתי שאנשים עם משפחות מרובות ילדים, או דתיים שמשתדלים לחסוך בכל דרך, או אחרים שחוסכים, משתמשים במשחה, כי היא מאד מאד חסכונית ואפקטיבית. היא עוד מדור של פעם שעשה מוצרים אפקטיביים ולא ניסה לעשות שינויים מאחורי גבו של הצרכן אני קונה בד"כ פיירי, מרוצה ממנו השיקולים לקניית נוזל כלים הם בד"כ אחוז פעיל בנוזל, מחיר, והחברה עצמה כל כך מרגיז כל השינויים האלו שעושות החברות, הפחתת אחוז פעיל בנוזל כלים, הפחתת מס' יחידות חיתולים שעשו לפני כמה שנים, או הפחתת מס' יחידות בתחבושות אפילו בחטיפים לפעמים מורידים את הכמות, אבל המחיר לא יורד בהתאם

ממש לא ולמען ההגינות - קונה גם נוזל כלים שבו

משתמשות הבנות כשמדיחות כלים (זה קורה פעם בשנה בערך ....
) ולהן לא משנה איזה נוזל , העיקר שלא יהיה משחה חחחחח

פברואר22

New member
הבהלת אותי ../images/Emo2.gif

רצתי אל הפיירי שבארון (אחרי שראיתי שפלמוליב הוריד את האחוז עברתי לפיירי) זכרתי שהיה כתוב 36 ולכן קניתי אז, כן עדיין כתוב על הפיירי תפוז ולמון גראס : מכיל לפחות 36% חומר פעיל מקווה שימשיכו ככה

כי הוא ישן../images/Emo250.gif

גם שלי בארון כולם 36% כל החדשים ירדו! תאמתי את דברי בקנייה הבאה גשי להביט במדפים

zoe1111

New member
הכי חשוב

שלא יעשה לי אלרגיה... פעם הייתי משתמשת רק בפלמוליב, היום גם זה לא טוב לי אז עברתי לאקולוגי. אני משתמשת באקו פרינד שמבחינתי עונה על כמה שיקולים - עדין לידיים, חברה שלא עושה ניסויים בבעלי חיים,מנקה טוב ומקציף ומחיר סביר (יחסית לאקולוגיים, אבל התרגלתי לשלם יותר לפעמים בשביל הבריאות שלי...)

mykal

New member
אני בוחרת את נוזל הכלים שלי

לפי בקבוקים ללא ריח. הריח גורם לי בחילה, וחוסריכולת לנשום. הכלים שלי לא כ"כ מטונפים ש/אני צריכה לדאוג להרכב של חומר פעיל מאוד. מענין שגם הנוזל הזה לא מצריך כמות גדולה ומחזיק זי הרבה זמן. אני אם כן משמשת ב'סוד' ללא ריח.

רק פיירי

לא שמתי לב בכלל שאחוז החומר הפעיל ירד אבל הוא עדיין מנקה הרבה יותר טוב מאחרים . אם יש משהו יותר טוב , עדיין לא גיליתי

אני משתמשת בפיירי החדש יחסית../images/Emo13.gif

מאוד מרוצה-גם מהריח,גם לא מזיק לי לידיים ומנקה ממש טוב.

אני קונה רק פיירי - מוכיח את עצמו מחדש

בכל פעם. על התבניות הכי שרופות אני שמה כמה טיפות , משרה במים ואחרי מספר דקות, ללא מאמץ הכל יורד. אפילו הפסקתי להשאיר את התבניות לזוגי .... קניתי - 24% וכאמור זה מצויין

טלולי 2

New member
שיקולים- קודם כל אחוז החומר הפעיל וכמובן

המחיר. כרגע משתמשת בפיירי הישן 36% יש לי בקבוק מלא. כשייגמר אם לא יימצא חומר מספיק מרוכז במחיר שפוי אחזור למשחת כלים. אני בכל מקרה משתמשת בכפפות כך שהידיים לא ניזוקות.

פיירי, 36% קיים בנוזל הירוק

וא גם הוא יעלם מהמדפים אז אולי בתרמומיקס.
הטענה של היצרנים שהם הכניסו חומר אחר שלצורך פעולת הניקוי נדרש 18% חומר פעיל. מכיוון שיש עדיין את הריכוז הגבוה יותר אז אני משאירה את ההגיון שלהם על המדפים.

למעלה