שיקוליי בבחירה ועיצוב בגד גוף
מאחר והבגד הוא בד"כ על חשבון ההורים, חשוב לי שלא יהיה יקר מידיי. מצד שני חשוב שיהיה איכותי, כי אני כמאמנת "אחראית" ואם לחצי מהקבוצה התכווץ/נקרע הבגד, אז הטענות מופנות אליי. הצבעים של הבגד צריכים להתאים גם לילדות קטנות וגם לבוגרות, כי יש גם וגם, והכי יפה זה שכולם באותו בגד. בבגדי גוף יש אופנה, ואני מעדיפה בגד אופנתי (לדוגמא אני לא אקנה עכשיו בגד מקטיפה עם חצי גולף, כי זה OUT לגמרי. לעומת זאת הבדים המבריקים יהיו אטקרטיביים יותר כרגע). לי חשוב שהבגד יהיה שונה מאוד מזה של שנה שעברה/לפני שנתיים. אני לא אקנה את אותו בגד רק עם פס אדום במקום כחול או משהו בסגנון. חשוב שהבגד ייראה טוב גם על בנות שמנות. יש בגדי גוף שנראים נהדר על מתעמלות במבנה טיפוסי, ולבנות שמנות בחוג עממי עושים עוול. דבר אחרון וחשוב בעיניי- בגד גוף תוצרת ישראל- עדיף. אם קונים כמות גדולה של בגדי גוף, נניח 200-300 חתיכות, אז למה לא לתרום לעבודה עברית, לספק עבודה למפעלים, שירוויחו ויישארו בשוק. החברות הענקיות, כמו GK או alpha factor יישארו תמיד, אין להן בעייה ולא מפריע להן אם אני אקנה או לא אקנה מהן את הבגדים לקבוצה שלי. אבל אני רוצה שתהיה לי גם אלטרנטיבה. ובשביל שתישאר אלטרנטיבה, צריך לעשות הזמנות מחברות בארץ.