מהם השיקולים שלכן, המאמנות, בבחירת או בעיצוב

dalit82

New member
מהם השיקולים שלכן, המאמנות, בבחירת או בעיצוב

מהם השיקולים שלכן, המאמנות/תלמידות , בבחירת או בעיצוב בגד מסויים?".

אמא לה3

New member
שיקולים בעיצוב בגד גוף קבוצתי...

כמאמנת, יש לי מס' שיקולים: 1. נוחות הבגד, כמה נוח יהיה למתעמלות ללבוש אותו או להתעמל איתו 2. שיקול נוסף הוא כמובן היופי של הבגד, איך הוא יראה על הבנות בהופעה, איזו אמירה תהיה לו. 3. צניעות. כמאמנת שעובדת עם בנות דתיות, חשוב לי שהבגד יהיה מעוצב בצורה צנועה, לא חושפני מדי ושיתאים כמובן גם להופעות בהן ילבשו הבנות חצאיות. זאת אומרת, הדוגמא תהיה בחלק העליון של הבגד כדי שחצאית או טייץ לא יסתירו אותה. 4. השיקול הכי חשוב הוא הזמינות והנוחות של ההזמנה. אני רוצה לדעת שאפשר יהיה בכל זמן להזמין בגדים נוספים במהירות יחסית (ושלא יאזל הבד) באותו זמן. תמיד יש את אלו המזמינות מאוחר או את אלו שהצטרפו מאוחר ומעוניינות להזמין... השנה דוקא הלכתי על סיגנון נחמד שבו כל אחת מהקב' שלי בכל אחד מהמרכזים יהיה להן את אותה הדוגמא של הבגד רק בצבע שונה...חוץ מלנבחרת שלה יש בגד אחר לגמרי. לדעתי זה יהיה פצצה בהופעת סוף שנה לא?

שיקוליי בבחירה ועיצוב בגד גוף

מאחר והבגד הוא בד"כ על חשבון ההורים, חשוב לי שלא יהיה יקר מידיי. מצד שני חשוב שיהיה איכותי, כי אני כמאמנת "אחראית" ואם לחצי מהקבוצה התכווץ/נקרע הבגד, אז הטענות מופנות אליי. הצבעים של הבגד צריכים להתאים גם לילדות קטנות וגם לבוגרות, כי יש גם וגם, והכי יפה זה שכולם באותו בגד. בבגדי גוף יש אופנה, ואני מעדיפה בגד אופנתי (לדוגמא אני לא אקנה עכשיו בגד מקטיפה עם חצי גולף, כי זה OUT לגמרי. לעומת זאת הבדים המבריקים יהיו אטקרטיביים יותר כרגע). לי חשוב שהבגד יהיה שונה מאוד מזה של שנה שעברה/לפני שנתיים. אני לא אקנה את אותו בגד רק עם פס אדום במקום כחול או משהו בסגנון. חשוב שהבגד ייראה טוב גם על בנות שמנות. יש בגדי גוף שנראים נהדר על מתעמלות במבנה טיפוסי, ולבנות שמנות בחוג עממי עושים עוול. דבר אחרון וחשוב בעיניי- בגד גוף תוצרת ישראל- עדיף. אם קונים כמות גדולה של בגדי גוף, נניח 200-300 חתיכות, אז למה לא לתרום לעבודה עברית, לספק עבודה למפעלים, שירוויחו ויישארו בשוק. החברות הענקיות, כמו GK או alpha factor יישארו תמיד, אין להן בעייה ולא מפריע להן אם אני אקנה או לא אקנה מהן את הבגדים לקבוצה שלי. אבל אני רוצה שתהיה לי גם אלטרנטיבה. ובשביל שתישאר אלטרנטיבה, צריך לעשות הזמנות מחברות בארץ.

למעלה