מהם השירים הכי טובים של אסף לדעתכם?

idomenta

New member
מהם השירים הכי טובים של אסף לדעתכם?

מעניין אותי לדעת בתור מעריץ גדול מאוד של אסף מה לדעתכם מעריציו ברחבי הארץ הם שיריו הטובים ביותר? לא כולל הקאברים ב"קדימה אחורה" בבקשה, הדרוג שלי היא: 1. רוך וקושי 2. העיר הגדולה 3. 15 דקות 4. הוא האמין לה 5. מעיין 6. יקירתי 7. כוכב 8. אהבה חדשה 9. חלום כהה 10. גשם כבד 11. במערבולת 12. אל תדאגי 13. השמיים הכחולים 14. התקפת לב 15. הדוד שמחה

N o l o g o

New member
וואי, קשה לי לדרג אותם..

אבל אני אנסה: יקירתי חלום כהה 15 דקות השמיים הכחולים התקפת לב במערבולת רוך וקושי העיר הגדולה כוכב מעיין גשם כבד אל תדאגי הוא האמין לה הדוד שמחה ואהבה חדשה [אני פשוט לא מסוגלת לשמוע אותו!] וממ אתה מוזמן להשאר איתנו..

או זה קשה ../images/Emo187.gif../images/Emo72.gif

1.רוך וקושי (לעת עתה) 2.העיר הגדולה 3. 15 דקות 4.שיטפון נקי 5.חלום כהה 6.יקירתי 7.ליד עצמך 8. יום אחד 9.כוכב 10.במערבולת 11.אהבה חדשה 12.התקפת לב 13.גשם כבד

sabag12

New member
../images/Emo54.gifאהמ אני <?>

יקירתי כוכב אהבה חדשה חלום כהה גשם כבד במערבולת אל תדאגי 15 דקות הוא האמין לה מעיין השמיים הכחולים התקפת לב הדוד שמחה רוך וקושי העיר הגדולה

מתןפ

New member
שלי

לייד עצמך העיר לאט הדוד שמחה רבים הימים הוא האמין לה אל תדאגי אל תצטערי שיעברו הימים 15 דק' שיטפון נקי חלום כהה

crazy cottage

New member
זה דיי קשה../images/Emo163.gif

השמיים הכחולים הוא האמין לה יקירתי אהבה חדשה 15 דקות רוך וקושי העיר הגדולה התפקת לב במערבולות מעיין כוכב חלום כהה גשם כבד אל תדאגי הדוד שמחה

למעלה