מהם התנאים לקינג קליפורניה??

צימחוני

New member
מהם התנאים לקינג קליפורניה??

שלום,אני חדש כאן ואני צריך לדעת בבקשה את התנאים לנחש מסוג קינג קליפורניה. אני קונה אחד כזה במפוע סטרייפ למי שמכיר. קראתי כבר מלא דפי עזר וכל מיני כאלה. אבל רציתי לשמוע מאנשים. טמפ',מצע,כמה זמן להאכיל(נחש בן 8 חודש),כלי מים,מתי להוציא ולשחק איתו כדי שיתרגל אלי?,איזה ואם לשים אבנים וענפים,מקום מסתור,תאורה-חייבים-לא חייבים,ועוד'... תודה לעוזרים!!!!

o r i 6 6 6

New member
תשובה

בקשר ל"ריהוט" כדאי גזע עץ כדי שהנחש יוכל להתעמל אבנים בתנאי שהם לא ישרטו את הנחש(כמה שיותר חלקות) קערת מים שהנחש לא יוכל להפוך מאורה זה חשוב לנחש, בלי מאורה הוא עלול להיכנס לסטרס כי הוא ירגיש חשוף כל הזמן את האבנים תשטוף עם סבון כלים לפני שאתה מכניס ואת הגזע תרתיח(בתנור/סיר עם מים רותחים) תאורה לא חובה, האור בחדר מספיק אבל תדאג שלא יהיה אור כל הזמן כי זה לא טוב לנחש 12 שעות אור 12 שעות חושך זה אופטימלי, אבל אפשר להתגמש תדאג שכל הריהוט שאתה שם לא יוכל ליפול על הנחש או לשרוט אותו קינג קליפורניה הוא נחש נוח מאוד למגדל מתחיל(לי היה כזה בגיל 8-9) תן לו כמה ימים להתרגל למקום החדש ואז תתחיל להוציא אותו כל יום 10 דקות ומהר מאוד הוא יתרגל אליך. בהצלחה

k a t h y

New member
קינג קליפורניה

טמפרטורה-הוא צריך טמפרטורת רקע של 24 מעלות ובצד המחומם טמפרטורה של 27-30 מעלות. מצע-נייר סופג יהייה מצע הולם ונוח לשימוש. האכלה-פעם בשבוע במכרסם בגודל מתאים. נחש בגיל כזה יכול לאכול שתי ולדות בגודל מתאים לפי דעתי.. מים-יש קערות פלסטיק שניתן למצוא בחנויות שמוכרות ציוד לזוחלים. כשאתה מביא אותו עלייך לתת לו זמן הסתגלות של שלושה-ארבעה ימים. בימים האלו לא להוציא אותו ולא להאכיל. על מנת להרגיל אותו לידיים כדאי להוציאו כל יום במשך 10 דקות משהו כזה ולשחק איתו על הידיים. ענפים-בהחלט אבל כדאי לחטא אותם קודם. אחת השיטות לחיטוי היא חימום בתנור בטמפרטורה של 100 מעלות. חשוב לדאוג לכך שהענפים בטרריום יהיו יציבים כדי שלא יקרה מצב שהם יפלו על הנחש בזמן טיפוס. מקום מסתור-חובה. מקום המסתור יכול להיות למשל כד חרס שבור אבל חשוב שהוא יהייה מתאים בגודלו לנחש כשהוא מגולגל בפנים. המחבוא לא צריך להיות גדול מידי כי אז הנחש לא ירגיש שהוא מתחבא. אבל רצוי שיהייה קצת מקום לנחש לזוז בפנים. תאורה-אין צורך. אבל אם בכל זאת אז צריך לדאוג לשתיים עשרה שעות אור ושתיים עשרה שעות חושך. אבל הוספת תאורה לא נחוצה במיוחד כי גם הרבה אור עלול להלחיץ אותם. מקווה שעזרתי..

צימחוני

New member
עזרתם לי...

תודה רבה.... בכל אופן אני צריך למצוא דרך לעשות לו מחבוא ....

k a t h y

New member
מקום מחבוא

אני אישית אוהבת להשתמש בכדי חרס שבורים אני שוברת את החלק העליון של הכד, עושה מין פתח לכניסה ומניחה את הכד הפוך. רק רצוי לשייף אחרי שאתה שובר כדי שהחלק השבור לא יהייה חד..ואת הכד לרחוץ טוב טוב בסבון ומים ולייבש לפני שאתה מכניס פנימה.

o r i 6 6 6

New member
לי יש מאורות טובות

אמא שלי קרמיקאית היא עושה לי מחימר דברים יפים וטובים לאללה אני אצלם כשחבר שלי יבוא עם מצלמה וישים בגלריה

naja

New member
ברוך הבא.

כמו שאני רואה, קתי ואורי נתנו לך את כל האינפורמציה שאתה צריך. שיהיה לך בהצלחה עם הנחש החדש.

למעלה