מהם התפקידים הכי אקטיביים למתנדבים?

Starving Marvin

New member
אילו תפקידים אתה מחפש?

ברמת העיקרון, מתנדב יכול להפוך להיות חי"רניק, בעזרת אישורי הועדות המתאימות... בפועל, זה קצת יותר קשה.

Starving Marvin

New member
לא הבנת אותי.

באופן כללי, אתה יכול להגיש לצה"ל כל בקשה לשרת בכל מקום, ומבחינה תיאורטית- יכולים לאשר אותה. בפועל, לצאת לקרבי זה דבר קשה עבור מתנדב. שמעתי על אחת שאולי עשתה את זה... פעם... אבל אני לא יודע כמה זה נכון. החי"ר היתה דוגמא לזה שהכל אפשרי בתיאוריה. עם זאת, אני מאמין שיש תפקידי שטח מסויימים שאולי תוכל לבצע, אם הבעיה הרפואית שלך מאפשרת זאת. אין לי מושג אילו, מעולם לא התעניינתי. מצטער.

שוב... כמו שנאמר לך - כל תפקיד אפשר

השאלה היא מה מעניין אותך ומה נראה לך אקטיבי.

selfbeing

New member
טוב, נדבר תכל'ס ../images/Emo13.gif

מדריך צניחה, אפשרי? רצוי לציין שאין לי שום הגבלה פרקטית (היה בעבר סרטן בלוטת תריס, בריא לגמרי עכשיו).

כן.

פנה (כבר עכשיו) לענף מיון רפואי במקרפ"ר. צרף חוו"ד רופא מומחה שאומר שהסבירות שהמחלה תחזור נמוכה מאוד - לא קיימת אפילו עדיף. צרף חוו"ד נוסף שאומר שאתה כשיר לחלוטין לבצע פעילויות ספורטיביות שונות. צרף מכתב שלך שמביע נכונות לעבור טירונות 03, הליכות מרובות, ריצות, בוחן מסלול וכו' ותבקש זימון ולעדה רפואית מיוחדת. תמען את המכתב לידיעה בנוסף גם לתא מתנדבים בבקו"ם, מדור פרט במנה"ג וכו'. לתשומת לבך- הפרופיל הרפואי שלך יועלה ככל הנראה ואתה תחוייב לעבור טירונות מלאה ולא תחשב יותר כמתנדב.

selfbeing

New member
הבאתי כבר כזה מכתב

בבקשת ההתנדבות הראשונית, אבל עוד לא חשבתי על מדריך צניחה. אני אשלח להם מכתב מחר. אתה באמת מאמין שיש סיכוי סביר שיאשרו לי את זה? ובמידה ויועלה לי הפרופיל - האם לא יהיה לי קשה יותר להגיע לשם, עקב העובדה שמתנדבים הם מעל התקן של ההקצאות (או משהו בסגנון)? תודה!

קצת סדר.

זה שאתה מעל התקן רק אומר שיהיה לך קל יותר להגיע למקומות, היות ואלו לא צריכים לחשוש לקחת אותך. הם לא מפסידים כלום. גם אם אתה חדל אישים, הם עדיין יכולים להשתמש בך בתור עובד כללי. אישור כזה הוא לא דבר של מה בכך. יהיה לך קשה להוציא אותו, אבל תלחם. אם באמת אין לך בעיות יותר ולא צופים בעיות - אין סיבה שלא יאשרו לך. אני מכיר מישהי שהיה לה ג"כ סרטן, ואחרי שהיא התגייסה העלו לה את הפרופיל והיא יצאה גם לקצונה (והפסיקה להיות מתנדבת).

Starving Marvin

New member
נראה לי שכן...

אבל אני יורה באוויר (לא, לא בחניכים העתידיים שלך
). כדאי שמחר תתחיל בלהתקשר למדור פרט ולשאול. אם יגידו לך לא, אל נא תיפול רוחך... זו בקשה די חריגה, והם לאו דווקא יודעים. מצד שני, יכול מאוד להיות שהם יפנו לגורמים האחראיים ויתחילו להזיז דברים. בהצלחה! חזור ועדכן.

לא רוצה להיות פאסימי...

אבל רק שתדע שבצה"ל, לא נוטים לקחת הרבה סיכונים. איך טופלת במחלה? אתה בריא כיום...אבל האם יש איזה שהן תופעות לוואי? אפילו הכי קטנות? קשה לי להאמין שייתנו לך לעבור טירונות 03 בכזאת קלות. בכל מקרה, עדיין יש סיכוי שכן תוכל פשוט הדבר הכי חשוב הוא שאתה צריך לשגע להם ת'שכל לא להרפות מהם. ללחוץ עליהם, לבקש ולהתאמץ (וכל זה רק כנגד הבירוקרטיה...) בהצלחה

סיונתו

New member
../images/Emo45.gif בהצלחה../images/Emo70.gif

תודיע לנו מה קורה
ותשאר איתנו... אנחנו כיפיים
למה תמיד אני מתאכזבת בסוף......

למעלה