מהם מקומות הבילוי שלכם ?

ayush

New member
מהם מקומות הבילוי שלכם ?

איזה סוג בילוי אתם מעדיפים ? רק שניכם ? עם חברים ? עם חברות ? מהם מקומות הבילוי המועדפים עליכם לכל סוג מהבילויים הנ"ל ? האם יש מקומות ספציפיים (שמות של מקומות) שאתם ממליצים עליהם לבילוי ? אני שואלת בעקבות התלבטות קשה לאן ועם מי לצאת היום....נמאסו עליי קצת המקומות הרגילים שאליהם אנו הולכים ורציתי קצת לרענן את המאגר... יאללה שרשרו

רחלילי

New member
בעיקר בבתים

אנחנו קצת יחסית "Zקנים" (30+). מאד נהנים לארח אצלנו לארוחה או סתם כזה. נהנים ללכת לחבריםץ ונהנים לאכל (ברור) במקומות שונים. ומידי פעם ללא תכנון הולכים לסרט. שגם בזה אוהבים מקומות יחסית שקטים ולא עמוסים. בכל מקרה הנה כמה הצעות לי מהמאגר: באולינג סרט מסעדה שוק אוכל הצגה ו-לא עולה לי בראש כרגע עוד.

danonit

New member
אנחנו ירושלמים ../images/Emo22.gif../images/Emo132.gif

א אני לא יודעת כמה זה יעשיר את המאגר... אבל אנחנו קבועים באדום ופרדיסו ופוקדים גם את מונא, בארוד וסאקורה ועוד כל מיני... סרטים - רק בסינמטק
למרות שבזמן האחרון קצת מתעצלים. וגם מאוד אוהבים להפגש עם חברים בבתים.

סרינה

New member
גם אנחנו...

וגם אנחנו מאוד אוהבים את אדום, בפרדיסו לא היינו מזמן אבל שמורה פינה חמה בלב, ולאחרונה התחלנו לחבב את פילטר ואת בית הקפה השכונתי, שחוץ ממנו יושבים בו בעיקר זקנות כחולות-שיער וhas beens ממשרד החוץ. חוץ מזה, אנחנו הכי אוהבים להיות בבית, עם התה והלימון והספרים הישנים...

danonit

New member
איפה הבית קפה השכונתי הזה?

נשמע כמו עטרה ברח´ עזה...

אתי@

New member
מקומות בילוי...

מכיון שאני לא ירושלמית, קשה לי להמליץ לך על מקומות בילוי. אבל... מה שאנחנו מאוד אוהבים - זה לארח ולהתארח. כשבאים אלינו, אפשר לבוא כדי לשבת ופטפט, אבל לפעמים אנחנו מזמינים חברים לסרט. מביאים משהו טוב ב-DVD וצופים בצוותא. דרך אגב, זה התחליף שלנו לקולנוע. בקיץ כשיש יותר חשק לצאת מהבית, אנחנו אוהבים לשבת בבתי קפה ומסעדות, לעשות טיול רגלי (לפני הפציעה של הבעלוש), להסתובב בחנויות של חפצים יפים לבית, ועוד. את כל אלה אנחנו עושים לפעמים לבד ולפעמים עם חברים. לפי החשק.

ayush

New member
גם אני לא ירושלמית !

אנחנו בד"כ מעדיפים לצאת למסעדות ולבתי קפה, לפעמים לבד ולפעמים עם חברים... גם אצלנו ה- DVD הוא התחליף לקולנוע (חוסך התלבשויות, נסיעות, ואפשר לצת להפסקה מתי שרוצים...) פעם היינו יוצאים בלי בעיות לפאבים, משום מה בזמן האחרון נראה לנו מיותר ולא כיף...

Ronnie*

New member
אנחנו לא בליינים גדולים...

הולכים לחברים, או שהם באים אלינו... חוץ מזה, אנחנו מאוד אוהבים ללכת לקולנוע. גם לקחת סרטים ב- DVD זה נחמד, אבל מבחינתי זה לא ממש אותו דבר... חוץ מזה, לפעמים הולכים למסעדות, אבל לא הרבה..

תוכי

New member
................./images/Emo13.gif

טוב אנחנו הרוב בבית או הולכים למישהו ואם יש מזג אוויר טוב - טיול לאורך שפת הים והרבה פעמים אנחנו אוהבים לנסוע לנתניה ולשבת שם ביטבתה ואח"כ לטייל בים (הפגישה הראשונה) ללא קשר שאנחנו מפ"ת / ר"ג

POOH*

New member
אנחנו בד"כ בבית...

בד"כ אנחנו המארחים... ולפעמים הולכים לחברים... מסעדה ... ולעיתים ממש ממש רחוקות סרט או פאב... הכי אוהבים להישאר בבית ושיבואו אלינו... ולפעמים כדי להרגיש שעושים משהו שונה מארגנים ארוחת ערב בבית עם חברים [בשיטת כל אחד מביא משהו..] ואז גם אוכל טעים, גם בילוי ערב שונה מהרגיל... POOH

fila

New member
........

איוש כמו שאת בטח יודעת אין כ"כ הרבה אופציות באזור שלנו........... אבל אנחנו בד"כ מבלים בבית עם חברים, או לבד. נוסעים לטייל יחד בכל מיני מקומות, לוקחים לנו כ מיני דברים טובים והולכים לפיקניק משנו בים... אם למועדון אז פאנץ´ ליין בכרמיאל או לכפר הפניקי באבזיב (שממש נעשה מקום בילוי לבני 50+ לאחרונה........

danaziv

New member
אנחנו מאוד אוהבים לצאת

ומשתדלים לפחות פעם בשבוע לבית קפה, פאב,חברים ולעיתים יותר רחוקות למסעדה או לסרט (לרוב צופים בבית ב- DVD ), אנחנו יוצאים בעיקר באיזור במגורים שלנו- ליד עתידים ולפעמים בתוך ת"א או באזור תעשיה בהרצליה.

שמופית

New member
לנו בחבר´ה קוראים "הזקנים" ../images/Emo6.gif

אנחנו אוהבים להיות בבית... להתכרבל מול הטלויזיה אחד עם השני
פעם היינו יוצאים הרבה יותר לרקוד במסיבות, אבל היום כבר ממש לא הרבה. מדי פעם יוצאים לסרטים (תמיר מקבל כרטיסים חינם להקרנות של וואלה מהעבודה), יוצאים לאיזו מסעדה או הולכים לשבת במקום נורא נחמד שגילינו (קפה טורקיז באודים). אנחנו אוהבים גם ללכת על חוף הים בתל אביב, אבל השנה לא יצא לנו
מדי פעם קובעים עם החבר´ה לארוחת ערב או לעשות על האש אבל זה באמת לעיתים רחוקות... לפאבים אנחנו לא יוצאים כי שנינו אלרגים לעשן של סיגריות ונוסף לכל אנחנו שונאים בירה

למעלה