מהם שלושת הדברים שהייתם לוקחים אתכם לאי בודד? פו
פ פרח תרבותי New member 11/11/03 #2 תלוי פו יקרה, מחשב (word), דיסק של מאיר אריאל, ומישהו. זה תלוי במצברוח - בעיקר בקשר למישהו.
K kaya11 New member 11/11/03 #3 אממממממ.... את החתולים שלי (לא יכולה בלעדייהם...) עותק באנגלית של שר הטבעות ומחשב נייד...
מ מוטי פרימור New member 11/11/03 #4 נו.. מה...?? את פורום תפוז (אולי...יחד עם קסנדרה) מנגל... ושתיל פרח....
מ מר בד New member 11/11/03 #9 את אשתי, בני והמחשב הנייד עם חיבור לאינטרנט. המחשבה של להיות מנותק מכם יותר מיום היתה הורסת אותי...
פ פרח תרבותי New member 11/11/03 #10 מר בד אבל אולי ייצא לנו להיות באותו אי, ובכלל - אם יהי לך חיבור לאינטרנט, נמשיך לתקשר!...
F F a s t New member 12/11/03 #11 אני הייתי ../images/Emo85.gif לוקחת איתי: 1. דף 2. עט 3. דיסק של תופעת דופלר (השני) ואולי, וסביר שאני אומרת את זה בגלל המצברוח הרע שנחת עלי לאחרונה
אני הייתי ../images/Emo85.gif לוקחת איתי: 1. דף 2. עט 3. דיסק של תופעת דופלר (השני) ואולי, וסביר שאני אומרת את זה בגלל המצברוח הרע שנחת עלי לאחרונה
ק קסנדרה* New member 12/11/03 #12 רק שלושה ????? ../images/Emo12.gif זה קשה טוב אז ככה: מוטי פרימור כבר שם, הפורום כבר שם, מחשב כבר הביאו, שתיל יש, חתולים יש, מוסיקה כבר הביאו (טוב אז הקלתם עלי - חחח ) והבחירה שלי: 1.בלוק ענק של מכתבים 2. תריסר עפרונות 3. הדיסק של - שינייד אוקונור
רק שלושה ????? ../images/Emo12.gif זה קשה טוב אז ככה: מוטי פרימור כבר שם, הפורום כבר שם, מחשב כבר הביאו, שתיל יש, חתולים יש, מוסיקה כבר הביאו (טוב אז הקלתם עלי - חחח ) והבחירה שלי: 1.בלוק ענק של מכתבים 2. תריסר עפרונות 3. הדיסק של - שינייד אוקונור
ת תכלת7 New member 12/11/03 #15 שלושת הדברים שלי 1. מצלמה 2. החתולה שלי ( שאולי תהפוך שם לנמרה קטנה...) 3. גיטרה/פסנתר- (בהנחה שניתן לסחוב אותו לשם )
שלושת הדברים שלי 1. מצלמה 2. החתולה שלי ( שאולי תהפוך שם לנמרה קטנה...) 3. גיטרה/פסנתר- (בהנחה שניתן לסחוב אותו לשם )