מהם שלושת הדברים

אז ככה

|כוכב| ארבעה שבועות אצל אמא (שלי..), דבר נהדר ביותר - ממש עזר לי (ביחוד שהודיה נולדה פג והיתה פצפונת..) |כוכב| למרות שלא ממש הצלחתי בזה.. הדרכה בסיסית בשאיבה והנקה ורכישת משאבת מיני מדלה, אני יודעת שלפחות החלב הראשוני שהודיה קבלה הוא ממני
(לצערי הסדקים הגיעו די בהתחלה ולמרות השאיבות.. למרות הסדקים ה"רומן" שלי עם שאיבה היה לזמן די קצר..) |כוכב| מושב האמבט דפני שקנינו, אמנם את הודיה בהתחלה קלחנו (אמא שלי
) ביד, כי היא היתה קטנה מן הדפני... אבל די מהר התחלתי כן להשתמש במושב והוא ממש עזר לי לעשות לה את האמבטיות..

לאה_מ

New member
אצלינו זה עומר, שירה ואורי...../images/Emo13.gif

רציתי להגיד שזה רק בצחוק, אבל אני חושבת שזה ברצינות. כל פעם שהיה לי קשה, הסתכלתי עליהם והתמלאתי כזאת אהבה, שזה מיד נתן לי את כל האנרגיות להמשיך. אם צריך למנות דברים אחרים, הרשימה שלי היא כזו:
מנשא ליציאות והרבה על הידים בבית.
הנקה.
חברות עם ילדים בגילאים קרובים, שתמיד אפשר להזמין אותן או להתארח אצלן, ולהעביר כמה שעות גם בשיחה, ולהזכר שיש דבר כזה...

zimes

New member
מנשאים, יועצת ההנקה, ובעלי

שאין כמוהו. לא הייתי מסתדרת עם בעל פחות תומך או פחות עוזר.

אז ככה...

1. מנשא תינוכיס - מאוד נוח 2. נדנדה חשמלית - נותן מנוחה לידיים לכמה דקות לפחות 3. שומר טרי - שאני אוכלת יום יום וזה הוריד בצורה משמעותית את התקפי הגזים

fading_mist

New member
אצלי זה..

1. קלטת של בייבי מוצרט. 2. אמבטיה עם דפני שגלי פשוט מתה עליה. 3. רמדיה צמחית שהצילה את גלי מכאבי הבטן הנוראים שהיו לה.

ואצלנו-

הנקה- מעבר לשאר היתרונות, פטרה אותי מלערבב, למדוד, לעקר וכו´
אחותי, שתחיה, שעד היום מצילה אותי
ובוני, הכלבה, שיש לה סבלנות אין-קץ לטיפוסי גלי

בן זוג תומך, זעתר ומשחת רפאל

* משחת רפאל לאשה המניקה שניתנה לי ע"י יועצת הנקה ומאז לא היו סדקים. (מומלץ!!!) * בן זוגי שבלעדיו הם (שלושת המתוקים שלי) לא היו יוצאים כ"כ מה שהם, * וחליטת תה הזעתר נגד גזים.

רותי&ע

New member
ועל אותו משקל..

אמא תומכת, יועצת הנקה טובה (שלא היתה לי), מנשא טוב (שגם לא היה לי).

למעלה